نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فرستادن میل به یاه.! زود زود

  1. #1

    فرستادن میل به یاه.! زود زود

    سلام

    من چجوری میتونم به یاهو میل بزنم؟
    راستش من بلدم,فقط نمیدونم 2 تا چیز رو:
    1-سرور میل یاهو SMTP هست؟
    2-ثسئث سرور میل یاهو چی هست؟
    mail.yahoo.com درسته؟

    اگه کمک کنید ممنون میشم. :موفق:

  2. #2
    سلام
    من این برنامه رو قبلا نوشتم
    تقریبا همه ی کاری رو که برای فرستادن میل با telnet انجام میدی اینجا هم انجام میشه
    این یه تیکه از کد برناممه
    برای SMTP سرور هم هر چی بخوای میتونی استفاده کنی
    مثل :
    "mx2.mail.yahoo.com"
    "mx4.mail.yahoo.com"

    اگه سوالی بود در خدمتم
    جاوید


    sckMAILER.Close
    If txtSENDER.Text = "" Or txtRCPT.Text = "" Or txtTEXT.Text = "" Then
    MsgBox "Please fill fields correctly!", vbCritical
    Exit Sub
    End If
    If InStr(txtSENDER.Text, "@") = 0 Or InStr(txtRCPT.Text, "@") = 0 Then
    MsgBox "Email address syntax : ID@Doamin(.com,.net,...)", vbCritical, "Syntax Error"
    Exit Sub
    End If
    sckMAILER.RemotePort = 25
    " sckMAILER.RemoteHost = "mx1.mail.yahoo.com
    Call sckMAILER.Connect

  3. #3
    سلام

    اقا یا خانم جاوید.
    اگه میشه این برنامه رو برام میل کنید.
    این یعنی چی؟:

    Call sckMAILER.Connect

    من نمیدونم چی و چجوری به یاهو بفرستم :موفق:

    valley_of_misery_87@yahoo.com

  4. #4
    سلام !
    جاوید اسم پسسسسسسرررررررررررررررررر رررره ! :confy2:
    در مورد اون کد هم sckMAILER اسم یک کنترل WinSock هست که میتونید از قسمت components به
    برنامه اضافه کنید.....
    اگه مشکلتون حل نشد بگید برنامه رو براتون بفرستم
    جاوید :mrgreen:

  5. #5
    فرستادن ایمیل با استفاده از WinSock :
    http://www.vbip.com/winsock/winsock_uucode_02.asp

    آدرس های SMTP یاهو :

    mix1.smtp.yahoo.com
    mix2.smtp.yahoo.com
    mix3.smtp.yahoo.com
    mix4.smtp.yahoo.com
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  6. #6
    مقاله ای جامع : Send SMTP Email using WinSock
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  7. #7
    اقای مداح ممنون.
    اقای جاوید ممنون.
    میدونم که اون اسم یه WinSock هست!
    منظورم این بود که من اصلا نمیدونم چی Sub ی باید براش بنویسم تا مثلا یه میل با Subject و اینا به یاهو برسه؟
    اگه میشه یه Sample برام بسازید.

    مرسی .
    Bye. :mrgreen: :موفق: :wink: :mrgreen: :موفق:
    valley_of_misery_87@yahoo.com

  8. #8

    مشکل دارم اقای مداح!!!!

    سلام
    من برنامه رو که دادید رو دانلود کردم.از همون سایت VBIP.
    ولی وقتی که Send میکنم این Error رو میده.
    مشکل چیه؟
    من تمام اطلاعات رو درست وارد میکنم.
    سرور یاهو رو هم همون مثلا mix1.smtp.yahoo.com گذاشتم.

    لطفا کمک کنید. :موفق: :mrgreen: :wink: :mrgreen: :موفق:

  9. #9
    فکر کنم اکتیو ایکس Win sock رو به فرمت اضافه نکردی !

    رو این فرم باید یه دونه خودش داشته باشه اونو پاک کن و یکی با همون نام باز کن !



    موفق باشی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    سلام

    اگه میشه یک کد کامل بگذارید.
    خیلی ممنون. :flower:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •