صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 81

نام تاپیک: دلفي : آري يا نه؟

  1. #1

    دلفي : آري يا نه؟

    با سلام سر كلاس برنامه نويسي بودم كه استاد گفت زبان دلفي از بين رفته است يعني مرده !!!! من نفهميدم چرا ؟! واقعا دلفي در زبان هاي برنامه نويسي جايي دارد؟ توضيح كامل خواهشا

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط hessam abjam مشاهده تاپیک
    با سلام سر كلاس برنامه نويسي بودم كه استاد گفت زبان دلفي از بين رفته است يعني مرده !!!! من نفهميدم چرا ؟! واقعا دلفي در زبان هاي برنامه نويسي جايي دارد؟ توضيح كامل خواهشا
    سلام البته حتما استاد شما شوخی کرده.شاید هم منظورش به Dدلفی 7 بوده که در این صورت هم این گفته صحیح نیست و دلفی 7 هم از زبان های هم رده خودش بسیار پر قدرت تر عمل میکنه. دلفی یکی از پایدارترین و قوی ترین زبان های برنامه نویسی هست. در مورد قابلیت های دلفی می تونید در تالار دلفی همین سایت جستجو کنید.

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    با سلام سر كلاس برنامه نويسي بودم كه استاد گفت زبان دلفي از بين رفته است يعني مرده !!!! من نفهميدم چرا ؟!
    خیلی مهم نیست. تا جایی که یادم هست، اون زمان هم که بعضی ها شب و روز خودشان را VB6 سپری می کردند، و بعضی ها هم هر روز با اشکالات MFC در VC6 دست و پنجه نرم می کردند، و فکر می کردند MFC واقعا یک نعمت بزرگ برای برنامه نویسان ویندوز هست! همین افراد مدعی بودند که دلفی نیست، دلفی زبان برنامه نویسی نیست، دلفی وجود نداره، دلفی مرده، و امثالهم.

    ادعای جدیدی نیست، بحث هایی که در این زمینه قبلا صورت گرفتند:
    https://forums.embarcadero.com/threa...threadID=27347
    http://kylecordes.com/2008/01/14/delphi-dead/

    و

    http://www.isdelphidead.com/


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #4

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    این هم تصویری از نسخه پیش از بتا دلفی 2011 که در نیمه سال 2010 عرضه خواهد شد:



    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    204

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    wow

    يعني قراره OS X و Linux براي دلفي 2010 اضافه بشه؟ ايول!!! حالا دلفي مرده؟؟؟؟!!!!

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Naruto
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    چرا شب عیدی بعضی از اساتید این حرفهای ناامید کننده رو به دانشجوها میزنن؟

    من برای خودم زبانهای برنامه نویسی رو به سه سطح تقسیم کردم:

    1: بالا مثل زبانهای VS .Net
    2: متوسط مثل Delphi
    3: پایین مثل خانواده C

    من زبان دلفی رو یک زبان میانه رو میدونم که علاوه بر قابلیتهای ذاتی خودش هم ویزگیهای زبانهای سطح بالا رو داراست هم ویژگیهای زبانهای سطح پایین.

    البته من در طی سالیان تجربیات تلخی از بیان نظرات شخصی خودم داشتم.ولی بعد از مدتها دوباره این ریسک رو کردم.

  7. #7

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    يعني قراره OS X و Linux براي دلفي 2010 اضافه بشه؟ ايول!!! حالا دلفي مرده؟؟؟؟!!!!
    دلفي 2010 نه، دلفي 2011 !!!
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : سه شنبه 18 اسفند 1388 در 08:38 صبح

  8. #8

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    با سلام سر كلاس برنامه نويسي بودم كه استاد گفت زبان دلفي از بين رفته است يعني مرده !!!! من نفهميدم چرا ؟! واقعا دلفي در زبان هاي برنامه نويسي جايي دارد؟ توضيح كامل خواهشا
    سلام حسام جان!
    به نظر من اين حرفها بيشتر از تعصبات بي مورد نشات ميگيره! زياد جدي نگير! اگه در مورد قابليتهاي بي نظير دلفي بيشتر تحقيق كني مي بيني كه اين حرفها درست نيست!
    به هر حال اين حرف(چنگ)ها از ديرباز بين مايكروسافتي ها و بورلندي ها (اخيراً Embarcadero) وجود داشته و باز هم خواهد داشت!!!

  9. #9

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    من که هنوز تو دلفی 7 گیر کردم ! یعنی هر چی که میخواستم و احتیاج داشتم تو خودش داره چه برسه به نسخه های بالاتر
    البته اینو قبول دارم که اکثر اساتید دانشگاهی با دلفی رابطه خوبی ندارن و اینو دیدم و تجربه کردم .
    دلفی هیچ وقت نمیمیره

  10. #10

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    البته اینو قبول دارم که اکثر اساتید دانشگاهی با دلفی رابطه خوبی ندارن و اینو دیدم و تجربه کردم .
    هيچ تضميني وجود نداره كه كساني كه امروز اسير تبليغات مايكروسافت مي شوند فردا استاد دانشگاه نشوند!!!
    به احتمال زياد براي بسياري از استادان كنوني هم چنين مشكلي پيش اومده!!!
    به عنوان مثال من استادهاي دانشگاهي زيادي ديده ام كه حتي مدت كمي هم با دلفي كار نكرده اند، چه برسد كه بخواهن در مورد آن نظر بدهند. از آنجايي كه بسياري از استادان دانشگاههاي ما چنين عقيده اي دارند بنابرين توقع زيادي از دانشجويان كامپيوتر و بقيه نمي رود!!!! (البته منظورم به همه نيست)

    راستي در سايت وب Embarcadero مي توانيد ليست برخي از برنامه هايي كه با دلفي و C++‎‎ Builder ساخته شده اند را ببينيد. نكته جالبي كه وجود دارد اين است كه در بين اين نرم افزارها نام نرم افزار معروف امنيتي Ad-Aware نيز به چشم مي خورد!!!
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : سه شنبه 18 اسفند 1388 در 09:12 صبح

  11. #11

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    ُسلام
    یه نگاهی هم به لینک دلفی امضام بندازین ...

  12. #12

    Smile نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    به نظر من کسی می تونه از دلفی انتقاد کنه که با دلفی برنامه نوشته باشه!
    انتقاد های این مدلی که ملاک نیست!
    منم میام میگم زبونی که استاد شما بلد هست مرده!!!
    اما آیا این حرف من ارزشی داره ؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    خدا رو صد هزار مرتبه شکر که ما آقای کشاورز رو داریم و ایشون همیشه اخبار داغ و هیجانی دلفی رو برای ما بازگو می کنند .

    ایشون با مدارکی برتری این زبان رو به زبان های دیگه من جمله ماکروسافتی ها اثبات می کنند.

    دلفی 2011 دیگه فکر نکنم چیزی کم داشته باشه چون علاوه بر این هایی که تو تصویر دیدم ، آقای کشاورز یه جایی عرض کردند پشتیبانی از 64 بیتی.

  14. #14

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    سلام دوستان
    من تازه میخوام کار با دلفی رو شروع کنم تو کتاب مهرداد اسماعیلی خوندم که دلفی 2005 از تمام نسخه ها بهتره حتی از ورژن های بعدی حالا می خوام یک نسخه از این تهیه کنم نظر شما چیه؟آیا 2005 از نسخه های جدیدتر دلفی بهتره؟ من چه ورژنی رو بگیرم می خوام نسخه ی اصلی رو بگیرم کرک نباشه لطفا راهنمایی کنید.

  15. #15

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza v.f مشاهده تاپیک
    خدا رو صد هزار مرتبه شکر که ما آقای کشاورز رو داریم و ایشون همیشه اخبار داغ و هیجانی دلفی رو برای ما بازگو می کنند .

    ایشون با مدارکی برتری این زبان رو به زبان های دیگه من جمله ماکروسافتی ها اثبات می کنند.

    دلفی 2011 دیگه فکر نکنم چیزی کم داشته باشه چون علاوه بر این هایی که تو تصویر دیدم ، آقای کشاورز یه جایی عرض کردند پشتیبانی از 64 بیتی.
    سلام
    ببخشید که قاشق نشسته ام ولی یه چیز رو دیدم و به نظرم یک طرفه به قاضی است.
    بله با مدارک میشود برتری این زبان را نسبت به مایکروسافتی ها اثبات کرد!! ولی با مدارک هم
    میشود اثبات کرد که دلفی در برابر مایکروسافت ها فاقد صلاحیت است.!!
    در مورد 64 بیتی هم که مایکروسافت خیلی وقت است 64 بیت دارد.

  16. #16

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    در مورد 64 بیتی هم که مایکروسافت خیلی وقت است 64 بیت دارد.
    سلام. منظورتون كدام زبان است؟ اگه منظورتون ‍Visual C++‎ هست بايد بگم كه C++‎ Builder هم نسخه 64 بيتي دارد! به هر حال حرفتون درسته! تا به حال تنها مشكل دلفي اين بوده كه نسخه 64 بيتي نداشته! اما همانطور كه دوستان اشاره كردند بايد گفت كه تنها مشكل دلفي در نسخه 2011 رفع مي شود!!!
    اين حرفتون درست، ولي به نظر شما از بقيه قابليت هاي دلفي از جمله توسعه برنامه هاي Linux , OS X در محيط ويندوزي مي توان به اين سادگي گذشت!!!
    آيا تا به حال مايكروسافت توانسته چنين محيطي را بسازد كه بتواند برنامه هاي Native براي سيستم عاملهاي ديگر در آن ساخت؟!!!

  17. #17

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    اينكه استادتون گفته كه دلفي مرده دليلش اينه كه خيلي از اساتيد متاسفانه اصلا اطلاعاتشون رو به روز نمي كنند ، شايد دليلش اينه كه وقت ندارند ، يا شايد هم فكر مي كنند كامپيوتر هم مثل رياضي يك بار ياد بگير براي هميشه و ديگه منتظر تغييرات نباش !
    دبير دوران دبيرستان ما هم چيزي از دلفي نمي دونست ، دليل اصليش اين بود كه اصلا با اينترنت سر و كار نداشت ،‌موقعي كه داشت در مورد اينترنت بحث مي كرد هم اين موضوع مشخص بود ...
    معمولا بعضي از اساتيد دوست ندارند از چيزي كه خودشون بلد نيستند پيش دانشجوها تعريف كنن ، مطمئنا اگر استاد شما تخصصش دلفي بود اين حرف رو نمي زد ...
    من خيلي ها رو مي شناسم كه فقط به خاطر اينكه در دوره ي دبيرستان ( رشته ي كامپيوتر ) مجبور بودن با VB كار كنن ديگه سراغ برنامه ي ديگه اي نرفتن ، در حالي كه اگر آموزش و پرورش ما در انتخاب درس براي دانش آموزان كمي تخصصي تر و به روز تر عمل كنه ، احتمال اينكه به جاي VB دلفي آموزش داده بشه خيلي هست ،‌ يادمه در جايي خوندم كه به تازگي ( شايد يك سال پيش ) دولت روسيه در مدارسش زبان دلفي رو آموزش مي ده ...

    نمي خوام تعصبي صحبت كنم ولي دلفي اونطور كه بايد شناخته نشده ، يكي از دلايل عمدش وجود غولي مثل مايكروسافت هست كه رقيبانش رو كمرنگ مي كنه ...

    سلام دوستان
    من تازه میخوام کار با دلفی رو شروع کنم تو کتاب مهرداد اسماعیلی خوندم که دلفی 2005 از تمام نسخه ها بهتره حتی از ورژن های بعدی حالا می خوام یک نسخه از این تهیه کنم نظر شما چیه؟آیا 2005 از نسخه های جدیدتر دلفی بهتره؟ من چه ورژنی رو بگیرم می خوام نسخه ی اصلی رو بگیرم کرک نباشه لطفا راهنمایی کنید.
    شايد اون زمان كه نويسنه ي كتاب اون مطلب رو نوشته بود نسخه ي 2010 هنوز نيومده بود ، توصيه مي كنم نسخه ي 2010 رو بگيريد ...

    این هم تصویری از نسخه پیش از بتا دلفی 2011 که در نیمه سال 2010 عرضه خواهد شد:
    مطمئنا با اومدن اين نسخه به خاطر امكان ساخت برنامه هاي تقريبا Cross Platform كاربران دلفي چند برابر مي شن ...
    نكته ي جالب ديگه اضافه شدن CnPack هست ، اين ابزار در دلفي 2011 وجود داره يا توي اين عكس در دلفي نصب شده ؟

    ويرايش :
    برا اساس جستجويي كه كردم CnPack در دلفي 2011 وجود نداره بلكه براي نمايش سازگاري CnPack با اين نسخه از دلفي در تصوير قرار داده شده ...

    موفق باشيد ...
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmood_M : سه شنبه 18 اسفند 1388 در 18:00 عصر

  18. #18

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    من تازه میخوام کار با دلفی رو شروع کنم تو کتاب مهرداد اسماعیلی خوندم که دلفی 2005 از تمام نسخه ها بهتره حتی از ورژن های بعدی حالا می خوام یک نسخه از این تهیه کنم نظر شما چیه؟آیا 2005 از نسخه های جدیدتر دلفی بهتره؟ من چه ورژنی رو بگیرم می خوام نسخه ی اصلی رو بگیرم کرک نباشه لطفا راهنمایی کنید.
    اگه منظورتون نسخه اصل هست، پيشنهاد مي كنم كه فعلاً نسخه كرك شده دلفي 2010 رو خريداري كنيد و بعداً نسخه اصل دلفي 2011 رو خريداري كنيد!!!

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار alidehban
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    ایران، ترکیه
    پست
    76

    Cool نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نرم افزارای پرقدرت و زیبایی مثل KMPLAYER و SKYPE و.... و نرم افزارای گردن کلفت حسابداری تو کشور خودمون مثل برلیان و خیلی از نر افزارای تجاری مثل حسابداری سیدا و یا نرم افزار انتخاب واحد دانشگاه آزاد فکر میکنی پایه شو base شو با چی نوشتن؟
    با دلفی 5 ...!!!!
    یا نرم افزارای فرهنگی مثل درج وآموزشی و....که حداقل تو کشور خودمون از معتبر ترینان همه با دلفی نوشته شدن.....

    اصلا کامپوننتایی که حتی با خود سی دی نصب میشه رو تو مایکروسافتیا میشه به همین راحتی تغییر داد به دلخواه هر سلیقه ای....؟

    اصلا مایکروسافت چرا باید بورلندو بخره...؟!!

    اصلا میدونستی دات نت اختراع بورلنده...؟؟؟!!!

    و.......و....و.....

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار moharrami
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    88

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    دوستان عزیز بیاین یه کمی واقع گرایانه بحث کنیم و تعصب رو کنار بگذارید. به نظر من دلفی مرده چون :
    1- در سطح دنیا افراد بسیار محدودی هستند که شروع به یاد گیری دلفی می کنند. این تعداد واقعا در مقابل تعداد کسانی که شروع به یاد گیری C#‎ یا F#‎ میکنند واقعا قابل چشم پوشیه! سایت ما هم بالاخره یه جامعه آماری هست می تونین خودتون نگاه کنید.
    2- تکنولوژی هایی که همراه .net هستند بسیار متنوع و گسترده ارائه می شوند و دیگه امیدی به رقابت برا بقیه باقی نمیزارن
    3-ظاهره محیط vs 2010 رو ببینید و با محیط Delphi 2011 مقایسه کنید. بالاخره این یه امتیازه مهمه!
    4- امکانات IDE در vs2010 و فهرست اونها کاملا گویای اینکه که ابزار های اون برنامه نویسی رو دلچسب تر و بسیار بسیار راحتتر میکنه
    5- . . .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    شوخی نکن!
    یادمه که وقتی net. اومد این حرف ها زده شد. تا حالا از استادتون پرسیدین که چندتا برنامه با دلفی نوشته و یا اصلا چندتا مقاله در باره زبان های برنامه نویسی ترجمه یا تالیف کرده و اصلا با ساختار زبان های برنامه سازی آشناست؟ اصلا درس پیاده سازی زبان های برنامه سازی رو با چند پاس کرده؟
    هرکی که لیسانس گرفت و دانشجوی فوق بود و تدریس میکنه که استاد دانشگاه نیست، به نظر من 80 درصد در حد استادیار هستن تا استاد

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط flamingo مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید که قاشق نشسته ام ولی یه چیز رو دیدم و به نظرم یک طرفه به قاضی است.
    بله با مدارک میشود برتری این زبان را نسبت به مایکروسافتی ها اثبات کرد!! ولی با مدارک هم
    میشود اثبات کرد که دلفی در برابر مایکروسافت ها فاقد صلاحیت است.!!
    در مورد 64 بیتی هم که مایکروسافت خیلی وقت است 64 بیت دارد.
    این هم پست آقای کشاورز که شما رو متقاعد میکنه ...

    https://barnamenevis.org/showpo...0&postcount=17

    حتما بخونید

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط moharrami مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز بیاین یه کمی واقع گرایانه بحث کنیم و تعصب رو کنار بگذارید. به نظر من دلفی مرده چون :
    1- در سطح دنیا افراد بسیار محدودی هستند که شروع به یاد گیری دلفی می کنند. این تعداد واقعا در مقابل تعداد کسانی که شروع به یاد گیری C#‎‎‎‎‎‎‎ یا F#‎ میکنند واقعا قابل چشم پوشیه! سایت ما هم بالاخره یه جامعه آماری هست می تونین خودتون نگاه کنید.
    2- تکنولوژی هایی که همراه .net هستند بسیار متنوع و گسترده ارائه می شوند و دیگه امیدی به رقابت برا بقیه باقی نمیزارن
    3-ظاهره محیط vs 2010 رو ببینید و با محیط Delphi 2011 مقایسه کنید. بالاخره این یه امتیازه مهمه!
    4- امکانات IDE در vs2010 و فهرست اونها کاملا گویای اینکه که ابزار های اون برنامه نویسی رو دلچسب تر و بسیار بسیار راحتتر میکنه
    5- . . .
    یه خورده صبر کن
    1 سال 2 سال بعد با این چیزی که من دیدم این Net. هست که باید بزنه گاراج
    ما نمی گیم که Net. بد یا زبان بی خودیه اما در مقابل دلفی و برنامه نویسی در سایر Paltform ها حرفی برای گفتن نداره .

    شکی نیست که برای برنامه نویسی تحت وب بعد از Php باید به ASP.NET روی آورد (البته باز هم Delphi For PHP هست !)

    نكته ي جالب ديگه اضافه شدن CnPack هست ، اين ابزار در دلفي 2011 وجود داره يا توي اين عكس در دلفي نصب شده ؟

    ويرايش :
    برا اساس جستجويي كه كردم CnPack در دلفي 2011 وجود نداره بلكه براي نمايش سازگاري CnPack با اين نسخه از دلفي در تصوير قرار داده شده ...
    به این لینک یه نگاه بندازید

    http://www.cnpack.org/showdetail.php?id=675&lang=en

    Publish CnWizards 0.9.6 to add Russian and German UI support. And prepare the support to Delphi 2011 in future
    آخرین ویرایش به وسیله AliReza Vafakhah : سه شنبه 18 اسفند 1388 در 19:57 عصر

  24. #24

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    به این لینک یه نگاه بندازید

    http://www.cnpack.org/showdetail.php?id=675&lang=en

    Publish CnWizards 0.9.6 to add Russian and German UI support. And prepare the support to Delphi 2011 in future
    ممنون ،‌اون يادداشت براي حدود يك ماه پيش هست و الآن همون Future اي كه گفته شده بود رسيده !

    موفق باشيد ...

  25. #25

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    دوستان لطف کردند و نظرات خود را اعلام کردند همچنین آقای کشاورز و دیگر دوستان،زنده بودن این زبان با ارزش و شیرین را اثبات کردند !
    احتمالا استاد شما دلایلی برای این حرفش دارد (فکر نکنم !)،به شما دوست عزیز پیشنهاد می کنم از استاد محترم بخواهید تا دلایلی که برای این حرف دارند را بازگو کنند .

    من یکی که خیلی دوست دارم دلایل یک استاد برنامه نویسی را برای مرده بودن دلفی بدونم !!!

  26. #26

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط xboycooper مشاهده تاپیک
    البته اینو قبول دارم که اکثر اساتید دانشگاهی با دلفی رابطه خوبی ندارن و اینو دیدم و تجربه کردم .
    بر عکس چند تا از اساتید ما که شدیدا گیر دادن به دلفی و خیلی ازش حمایت میکنن حتی با این که به هر دوی سی شارپ و دلفی مسلط اند میگن توسعه یک نرم افزار با دلفی براشون سریعتر و راحتتره

    نقل قول نوشته شده توسط alidehban مشاهده تاپیک
    نرم افزارای پرقدرت و زیبایی مثل KMPLAYER و SKYPE و.... و نرم افزارای گردن کلفت حسابداری تو کشور خودمون مثل برلیان و خیلی از نر افزارای تجاری مثل حسابداری سیدا و یا نرم افزار انتخاب واحد دانشگاه آزاد فکر میکنی پایه شو base شو با چی نوشتن؟
    با دلفی 5 ...!!!!
    یا نرم افزارای فرهنگی مثل درج وآموزشی و....که حداقل تو کشور خودمون از معتبر ترینان همه با دلفی نوشته شدن.....
    این که خیلی از برنامه های حسابداری رو با دلفی نوشتن حرفی نیست و اگه دلیلش رو بپرسید ممکنه مثلا انعطاف پذیری اون رو یکی از دلایلش بدونن. اما به نظر من یکی از دلیلی که اونها رو به سمت این زبان کشونده نبود انتخابات گسترده در اون زمان بوده.
    من هم باشم بین vb و دلفی،برای یک کار تجاری دلفی رو انتخاب میکنم.
    ...حالا که قراره در یکی از درسها(شیئ گرا) به پیشنهاد استاد دلفی برای بخش برنامه نویسی استفاده بشه به نظر شما این اتفاق رو به فال نیک بگیریم و بیشتر با اون آشنا بشم یا یک زبان دیگه رو تقاضا کنیم.
    من تا به حال دلفی بصورت جدی کار نکردم. آیا میتونه تکنولوژی های جدیدی مثل wcf و wpf و سایر تکنولوژیهای جدید مایکروسافتی رو در خودش بیاره.یا اینکه با توجه به پیش زمینه ای که در دات نت و سی شارپ دارم سراغ دلفی نرم و در حد پاس کردن درس یاد بگیرم و همون سی شارپ رو ادامه بدم.(البته میدونم یاد گیری چند زبان معمولا توصیه نمیشه)

  27. #27

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza v.f مشاهده تاپیک
    این هم پست آقای کشاورز که شما رو متقاعد میکنه ...

    https://barnamenevis.org/showpo...0&postcount=17

    حتما بخونید
    سلام
    خوندم, نظرات شخصی بود. شما به این حرفا نگاه میکنید و براتون یه منبع موثقه. من هم به
    نظرات Nima_NF نگاه میکنم و برام یه منبع موثقه.
    1 سال 2 سال بعد با این چیزی که من دیدم این Net. هست که باید بزنه گاراج
    من خودم دات نت رو یاد نمیگیرم.ولی شما چه چیزی از دات نت دیدی؟؟؟
    دات نت 1-2 سال دیگه میره گاراژ؟؟؟ دلیل بیار ما هم بدونیم.
    شکی نیست که برای برنامه نویسی تحت وب بعد از PHP باید به ASP.NET روی آورد (البته باز هم Delphi For PHP هست !)
    بعد از PHP باید رفت دنبال ASP.NET؟؟؟؟؟ عجب!!!
    میدونید مشکل شما چیه؟؟؟ اینقدر تعصب دارید که از روی لجبازی هم که شده زمین و زمان
    را اگر به هم بدوزن باز میگید دلفی. فکر میکنید دلفی تکنولوژی را به حد اعلا رسونده و بقیه
    بوق هستند.!!! بابا یه نگاه به دور و برت بندازی بد نیست.
    به خدا من از مایکروسافت خوشم نمیاد. ولی باید قبول کرد بعضی چیزا که برای دلفی آرزوست
    برای مایکروسافت خاطرست!!! برعکس این موضوع هم صادقه. مثلا رد استودیو VCL داره ولی
    VS نداره.
    ولی قبول کن اگر بیایم تو یک سایت به این بزرگی بگوییم که دات نت 2-1 سال دیگه میره گاراژ
    بهمون میخندن. دات نت رو چندساله که میگید 1 سال دیگه میره گاراژ ولی سال بعد به جای
    این که بره گاراژ خودش یه گاراژ افتتاح میکنه!!
    ممنون

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار Naruto
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    من خودم دات نت رو یاد نمیگیرم.ولی شما چه چیزی از دات نت دیدی؟؟؟
    دات نت 1-2 سال دیگه میره گاراژ؟؟؟:قهقه� �: دلیل بیار ما هم بدونیم.
    ممکنه عده ای فکر کنن که مایکروسافت داره بیش از حد اونا رو استعمار میکنه و دنبال خودش میکشه.
    برنامه نویس باید مستقل باشه و استقلالش زیر سوال نره.

    با این اوصاف ما به net. احترام میذاریم و علاقمندیم بهش
    .

  29. #29

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Naruto مشاهده تاپیک
    ممکنه عده ای فکر کنن که مایکروسافت داره بیش از حد اونا رو استعمار میکنه و دنبال خودش میکشه.
    برنامه نویس باید مستقل باشه و استقلالش زیر سوال نره.

    با این اوصاف ما به net. احترام میذاریم و علاقمندیم بهش
    .
    بله ولی باز ربطی به دات نت نداره. مایکروسافت اگر بخواد استعمار کنه تو Native هم این کار رو
    میکنه. تو SQL سرور هم این کار رو میکنه. ولی اون یه عده خیلی کم هستند. شما فروم های خارجی رو ببین انوقت میبینی که داره میترکونه!!! روز به روز داره کاربراش بیشتر میشن. ولی دلفی
    برعکس کاربرانش دارن کم میشن. اگر قرار باشه یکی بره گاراژ مشخصه که دلفی میره نه دات نت.
    این رو نگفتم که بگم دلفی بده. اینو گفتم که ایراد های بنی اسراییلی نگیریم. آقا کسی که دات نت
    کار نمیکنه خوب کار نمکنه دیگه. حالا چرا باید دوسال دیگه بفرستیمش گاراژ؟؟؟
    ممنون

  30. #30

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    دوستان لطفا كل كل نكنيد !
    دات نت در نوع خودش خوبه و دلفي هم در نوع خودش ، نبايد دلفي رو با زبانهاي دات نت مقايسه كرد !
    دات نت در مدتي كه اومده بين برنامه نويسان خوب جا افتاده و طرفدار پيدا كرده ولي دلفي به خاطر چند سالي كه بهش بها داده نمي شد و سازندگانش زياد به تبليغ و ... فكر نمي كردند كمي نا آشنا مونده ولي در سالهاي اخير پيشرفت زيادي داشته ...
    ولی دلفی برعکس کاربرانش دارن کم میشن
    بعد از پايان بورلند شايد اما با شروع به كار CodeGear و الآن هم Embarcadero وضعيت كاملا برعكس شده ...

    دلفي رو در نوع خودش شايد بايد با VB مقايسه كرد كه برتريش كاملا مشخص هست ...

    يك مقايسه ي مفصل :


    مايكروسافت استعمار نمي كنه بلكه از امكاناتي كه داره مثل قدرت و پول و موقعيت استفاده مي كنه براي تحميل محصولاتش ، هر شركتي هم باشه همين كار رو مي كنه ...

    اما برخي مواقع قدرت و پول مايكروسافت باعث ميشه كه برخي شركتها محصولات خودشون يا ايده هاي خودشون رو به مايكروسافت واگذار كنن !!

    موفق باشيد ...
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmood_M : پنج شنبه 20 اسفند 1388 در 12:32 عصر دلیل: غلط املايي !

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط flamingo مشاهده تاپیک
    سلام
    خوندم, نظرات شخصی بود. شما به این حرفا نگاه میکنید و براتون یه منبع موثقه. من هم به
    نظرات Nima_NF نگاه میکنم و برام یه منبع موثقه.

    من خودم دات نت رو یاد نمیگیرم.ولی شما چه چیزی از دات نت دیدی؟؟؟
    دات نت 1-2 سال دیگه میره گاراژ؟؟؟ دلیل بیار ما هم بدونیم.

    بعد از PHP باید رفت دنبال ASP.NET؟؟؟؟؟ عجب!!!
    میدونید مشکل شما چیه؟؟؟ اینقدر تعصب دارید که از روی لجبازی هم که شده زمین و زمان
    را اگر به هم بدوزن باز میگید دلفی. فکر میکنید دلفی تکنولوژی را به حد اعلا رسونده و بقیه
    بوق هستند.!!! بابا یه نگاه به دور و برت بندازی بد نیست.
    به خدا من از مایکروسافت خوشم نمیاد. ولی باید قبول کرد بعضی چیزا که برای دلفی آرزوست
    برای مایکروسافت خاطرست!!! برعکس این موضوع هم صادقه. مثلا رد استودیو VCL داره ولی
    VS نداره.
    ولی قبول کن اگر بیایم تو یک سایت به این بزرگی بگوییم که دات نت 2-1 سال دیگه میره گاراژ
    بهمون میخندن. دات نت رو چندساله که میگید 1 سال دیگه میره گاراژ ولی سال بعد به جای
    این که بره گاراژ خودش یه گاراژ افتتاح میکنه!!
    ممنون
    خوب توقائی نیست که به املای من گیر دادید چون تو اون پست چیزی برای گفتن ندارید و از همه مهمتر تازه کار هستید

    بد نبود که اول مطلع میشدید و بعد جواب می دادید و دائما به کلمه گاراج من گیر نمی دادید .

    من خصلتی که دارم این که تا از یه چیزی که مطلع نباشم بی خودی اظهار نظر نمی کنم .

    بد نیست بدونید که آقای کشاورز همیشه و همیشه با مدرک و دلیل صحبت می کنند.

    اگه تاپیک زیر رو فقط تیم ساعت وقت بگذاری و مطالعه کنی خودت میفهمی .(البته اگه وقت بگذاری)

    در ضمن من همین الآن در امضا خودم قید می کنم که املا من صفر هست و به گاراژ میگم گارج عوضش تا از یه چیزی مطلع نبود بی خودی اظهار نظر نمیکنم.

    نگذارید که تاپیک هم به خاطر افکار منفی قفل شود آره دلفی مرده...

    موفق باشید و بیشتر فعالیت مفید انجام دهید

    آف تاپیک .

    آخرین پست من در این تاپیک ، چون انقدر گرفتاری دارم و حوصلم کل کل ندارم
    آخرین ویرایش به وسیله AliReza Vafakhah : سه شنبه 18 اسفند 1388 در 23:41 عصر

  32. #32

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    بد نبود که اول مطلع میشدید و بعد جواب می دادید و دائما به کلمه گاراج من گیر نمی دادید .
    سلام
    من متاسفم
    اصلا من باور کن متوجه نشدم که نوشتی گاراج. من فکر کردم درست نوشتی. باور کن اصلا قصد مسخره کردن نداشتم.
    بازم اگر ناراحت شدی معذرت میخوام.

  33. #33

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    ایشون با مدارکی برتری این زبان رو به زبان های دیگه من جمله ماکروسافتی ها اثبات می کنند.
    بله با مدارک میشود برتری این زبان را نسبت به مایکروسافتی ها اثبات کرد!! ولی با مدارک هم
    میشود اثبات کرد که دلفی در برابر مایکروسافت ها فاقد صلاحیت است.!!
    برتری یا فاقد صلاحیت بودن در چه چیزی؟ اول باید این رو مشخص کنید، بعد بحث کنید. مثلا یکی میگه #C برتر هست، چون باهاش می تونید ASP.NET بنویسید. یکی میگه دلفی چون برنامه های دسکتاپ بهتری تولید میکنه. یکی میگه زبان دلفی از خواناتر هست، و غیره. اینها هر کدام حوزه های مختلفی هستند. وقتی میگید فلان چیز برتر هست، یا فاقد صلاحیت هست، باید مشخص کنید در چه حوزه ایی؟ Syntax زبان؟ پلت فرم مورد استفاده؟ بازار کار؟ قابلیت های IDE؟ یا چیز دیگه؟

    در مورد 64 بیتی هم که مایکروسافت خیلی وقت است 64 بیت دارد.
    مسئله اینه که کاربرد 64 بیتی در حال حاضر خیلی محدود هست. من کلا 5 حوزه کاربرد در شرایط فعلی براش می بینم:
    1- محاسبات فوق سنگین که نیاز به اعداد فوق العاده بزرگ دارند.
    2- نرم افزارهایی که به بیش از 4 گیگ رم برای اجرا نیاز دارند.
    3- نرم افزارهایی که باید به یک نرم افزار 64-بیتی یا کتابخانه 64-بیتی دیگه دسترسی داشته باشند.
    4- Shell Extension ها در ویندوز
    5- درایورهای سطح کرنل.

    مورد پنجم برای دلفی ارزشی نداره، چون دلفی برای نوشتن نرم افزار سطح کرنل طراحی نشده. مورد های اول و دوم هم به شکل بسیار نادری استفاده میشند، و کاربردشان شاید به 1 درصد هم نرسه. اصلی ترین مورد نرم افزارهای گروه سوم و چهارم هستند. این دو گروه هم حجم شان زیاد نیست، یعنی برنامه های زیادی به این دو قابلیت نیاز ندارند، ولی برنامه هایی که نیاز دارند، Workaround خاصی جلوی پایشان نیست، و مجبورند حتما 64-بیتی باشند.
    اگر نرم افزاری روی معماری X86-64 جزو این پنج گروه نباشه، 64-بیتی بودن یا نبودن کامپایلر براش ارزش خاصی نداره، و فقط ارزش تبلیغاتی پیدا میکنه.

    برا اساس جستجويي كه كردم CnPack در دلفي 2011 وجود نداره بلكه براي نمايش سازگاري CnPack با اين نسخه از دلفي در تصوير قرار داده شده ...
    کلا اون تصویر ها همگی غیر رسمی هستند. شرکای تکنولوژیکی Embarcadero به این نسخه های پیش از بتا دسترسی دارند، و حق انتشار مطلبی در این زمینه را ندارند. حالا ظاهرا کارمند یکی از همچین شرکت هایی به طور ناشناس و غیر قانونی این تصاویر را منتشر کرده، و ظاهرا خودش هم CnPack را روی اون نسخه نصب کرده.

    1- در سطح دنیا افراد بسیار محدودی هستند که شروع به یاد گیری دلفی می کنند. این تعداد واقعا در مقابل تعداد کسانی که شروع به یاد گیری C#‎‎ یا F#‎ میکنند واقعا قابل چشم پوشیه! سایت ما هم بالاخره یه جامعه آماری هست می تونین خودتون نگاه کنید.
    جامعه دلفی کاران همیشه از جامعه VBکاران یا C++‎ کاران کمتر بوده. جامعه Ruby کاران یا Python کاران هم از بسیاری از زبان ها کمتر هست.
    درباره اینکه افراد زیادی شروع به یادگیری آن نمی کنند؛ دو نکته وجود داره، اول اینکه سیاست های غلط بورلند بین سال های 2002 تا 2007 ضربه سنگینی به دلفی زد، و از سال 2007 تا الان تیم توسعه دلفی داره میدوه که خرابکاری های بورلند را جمع و جور کنه. دوم هم اینکه قیمت دلفی در خارج از کشور زیاد هست. هر کسی قدرت خرید آن را نداره. ویژوال استودیو برای مایکروسافت بیشتر از اینکه خودش ارزش تجاری داشته باشه، بازاری که برای سیستم عامل ویندوز فراهم میکنه، ارزش داره. یعنی اگر مایکروسافت میخواست ویژوال استودیو را مجانی هم عرضه کنه، باز هم از نظر تجاری ضرر نمی کرد.

    تیم توسعه دلفی هر دو مشکل فوق را پوشش داده؛ برای سیاست های غلط، سعی کرده با جبران آن سیاست ها، و حرکت در مسیر صحیح، آینده دلفی را جداب تر کنه. برای این منظور، هم Bug fixهای گسترده ایی ارائه شدند، هم قابلیت های متعددی هم به زبان دلفی، و هم به IDE آن اضافه کردند، و این روند همچنان ادامه داره. همچنین برای جذب مشتریان جدید، شروع به تبلیغات وسیع تر، و افزایش حجم مستندات و مطالب مرتبط با دلفی در اینترنت کردند، تا منابع آن برای افرادی که قصد شروع برنامه نویسی با دلفی را دارند، افزایش پیدا کنه. البته در این زمینه هم هنوز کارهای زیادی هست که باید انجام بدند.

    در بحث قیمت، تیم توسعه دلفی برای نسخه آینده، یعنی دلفی 2011، یک نسخه رایگان یا بسیار ارزان قیمت ارائه میکنه، تا بتونه افرادی که برای سرگرمی برنامه نویسی می کنند و دانشجویان را بیشتر جذب کنه.


    تکنولوژی هایی که همراه .net هستند بسیار متنوع و گسترده ارائه می شوند و دیگه امیدی به رقابت برا بقیه باقی نمیزارن
    دات نت یک سکوی نرم افزاری هست، نه یک زبان برنامه نویسی. دلفی به عنوان یک زبان برنامه نویسی هم روی سکوی Win32 حضور داره، و هم روی سکوی دات نت.

    3-ظاهره محیط vs 2010 رو ببینید و با محیط Delphi 2011 مقایسه کنید. بالاخره این یه امتیازه مهمه!
    4- امکانات IDE در vs2010 و فهرست اونها کاملا گویای اینکه که ابزار های اون برنامه نویسی رو دلچسب تر و بسیار بسیار راحتتر میکنه
    من IDE ویژوال استودیو 2010 را دیدیم، امکان جدید چندانی برای برنامه نویسان Visual C++‎ ارائه نمیکنه. در واقع بسیاری از امکانات خاصی که در IDE دلفی وجود دارند، از امکانات ویژوال استودیو 2010 کاربردی تر هستند. قابلیت هایی مثل IDE Insight، یا امکان Modeling دو طرفه، و اعمال Patternهای مختلف روی کلاس های موجود، امکان تعریف قوانین مختلف برای کیفیت سورس کد، یکپارچگی با SVN، و غیره.

    در ضمن، الان قابلیت هایی که دلفی 2010 برای پشتیبانی از قابلیت های ویندوز 7 ارائه میکنه، در هیچ محیط توسعه نرم افزار تحت ویندوزی به این حد ارائه نمیشه. همچنین دلفی پشتیبانی گسترده تر و بهتری از انواع بانک های اطلاعاتی ارائه میکنه.

    رقیب دلفی ++Visual C مایکروسافت هست (چون هر دو در سکوی Win32 فعالیت می کنند) که هنوز حرف چندانی در برابر دلفی برای گفتن نداره.

    هنوز هم عمده کاربرد دات نت از نظر من در نرم افزارهای ASP.NET و بعد از آن در نرم افزارهای Enterprise تحت ویندوز هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    من خیلی وقت نیست با دلفی کار میکنم ، یک مایکروسافتی دو آتشه هم بودم ، از وقتی با دلفی 2010 دارم کار میکنم و بیشتر کارهام هم برنامه های سیستمی هست بجای اینکه فکر کنم دارم کار میکنم لذت میبرم ، Delphi واقعاً زبان لذت بخشیه و همچنین قدرتمند ، به قول یکی از دوستان با نام مجیک ( کرکر معروف ) سادگی + قدرت برابر هست با دلفی ... .
    امکانات هر IDE رو میتونید مقایسه کنید ، جالب اینکه دلفی نسخه 7 فایل نصبش بیشتر از 300 مگابایت نیست ، ولی هیچ چیزی رو از Visual Studio کم نداره و همه نوع برنامه ای میشه باهاش نوشت .
    شما یک زمان بندی بگیرید ، از زمانی که یک پروژه خام مایکروسافتی تحت dotnet رو میخواهید بالا بیارید و Run کنید ، و بعد هم با دلفی 2010 مقایسش کنید ( نرم افزار خام و بدون کد منظورم هست ) مقایسات زمانی خیلی چیزا رو مشخص میکنه این وسط ... ، دلفی بیش از اندازه سریع هست .
    به هر صورت هر استادی هم استاد نمیشه ، درس خوندن و 4 تا درس رو پاس کردن و مدرک فوق و دکترا گرفتن هنر نیست ، هنر داشتن دانش تئوری و عملی در یک زمینه تخصصی هست ... .

  35. #35

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    نكته جالبي كه در كتاب Borland Delphi 6 Developer's Guide خوندم اين بود كه در اين كتاب نوشته شده بود كه سرعت انجام عمليات سنگين محاسباتي در Delphi از Visual C++‎ بيشتر است. در ضمن دات نت يك سكو است و دلفي يك زبان. اينها چه ربطي به هم دارند؟
    قصد كل كل كردن ندارم. فكر نمي كنم كه حتي آنهايي كه در مايكروسافت و يا Embarcadero هم كار مي كنند، اينقدر تعصب الكي داشته باشند. به نظر من هميشه براي پيشرفت كردن بايد واقعيتها را قبول كرد. طبق تجارب شخصي خودم اين تعصبات بي مورد هميشه كار دست آدم ميده!!!
    در ضمن خدمت يكي از دوستان كه اينقدر از دات نت تعريف مي كرد بايد بگويم كه دلفي نسخه اي به نام Delphi Prism داره كه براي ساخت برانامه هاي دات نتي ازش استفاده ميشه و ميتونه از تمام قابليت هاي دات نت استفاده كنه!!!
    نكته ديگه اي كه وجود داره اينه كه حتي Delphi for win32 هم ميتونه از قابليتي شبيه آنچه كه در دات نت تحت عنوان WCF ازش يادميشه استفاده كنه. براي اين كه فكر نكنيد كه اين حرف رو از خودم در آوردم ميتونيد به لينك زير مراجعه كنيد:
    http://edn.embarcadero.com/article/40090
    همچنين براي پياده سازي قابليتي نظير WPF در دات نت ميتونيد از KSDEV در Delphi for win32 استفاده كنيم.
    اين مطالب را گفتم كه بدانيد از بسياري از قابليتهايي كه فكر مي كنيد فقط در دات نت وجود دارد در Delphi for win32 هم ميشود استفاده كرد چه بماند به Delphi Prism !!!
    Delphi Prism هم قابليت هاي مخصوص خود را هم علاوه بر تمام قابليت هاي ذاتي دات نت دارد مثل پشتيباني از Data Snapو... . كه براي مشاهده اين قابليت ها كه به همراه محصول Delphi Prism ميتوان آنها را نصب كرد مي توانيد به Delphi Prism Features Pack مراجعه كنيد.

  36. #36

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    من فكر مي كنم كه با روي كار آمدن Delphi 2011 اين حرفها به طور كامل خاتمه پيدا كنه، مگر اين كه مايكروسافت به غير از تبليغات واقعاً دست به يك كار بزرگ بزنه!!!

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    دوست من Ashayeri عزیز فکر میکنم دوست عزیزمون دیگه جواب سوالش رو گرفته باشه مگر خیلی غیر منطقی باشه ، هر چی هم بیشتر پاسخ داده بشه دیگه قضیه بی معنی خواهد شد ، با پاسخ هایی که علی کشاورز عزیز و دیگر دوستان دادن مطمئناً جوابشون رو گرفتن ، Delphi یک زبانی هست که خروجی های خودش رو ثابت کرده و از خود کارمندان مایکروسافت هم سوال کنید جواب های جالبی رو خواهید گرفت ، اون عزیزی هم که دلفی رو میشناسه دنبالش رو میگیره و اون هائی هم که دچار جهل مرکب میشن مرتباً میگن دلفی زبانی هست که مرده ... ، به هر صورت بهتره دیگه بحثی نکنیم . :)

  38. #38

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    سلام دوستان
    رقیب دلفی ++Visual C مایکروسافت هست (چون هر دو در سکوی Win32 فعالیت می کنند) که هنوز حرف چندانی در برابر دلفی برای گفتن نداره.
    نكته جالبي كه در كتاب Borland Delphi 6 Developer's Guide خوندم اين بود كه در اين كتاب نوشته شده بود كه سرعت انجام عمليات سنگين محاسباتي در Delphi از Visual C++‎‎ بيشتر است.
    این ضعف مربوط به کامپایلر ++VC میشه یا خود زبون ++C ؟؟
    موفق باشید

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    تا اونجائی که مطلع هستم ، اگر اشتباه نکنم دلفی با زبان اسمبلی نوشته شده ولی ++Visual C اینطور نیست ، سریع بودن دلفی فکر میکنم به این قضیه برمیگرده و کند بودن ++Visual C در برابر دلفی.

  40. #40

    نقل قول: دلفي : آري يا نه؟

    تا اونجائی که مطلع هستم ، اگر اشتباه نکنم دلفی با زبان اسمبلی نوشته شده ولی ++Visual C اینطور نیست ، سریع بودن دلفی فکر میکنم به این قضیه برمیگرده و کند بودن ++Visual C در برابر دلفی.
    اين به طراحي بسيار عالي كدهاي پايه(Base Code) دلفي برميگردد...
    در ضمن استفاده از كلمه اسمبلي هم درست نيست. اگر اشتباه نكنم ، اگر نسلهاي گذشته هر دو زبان (Pascal و C++‎‎)را بررسي كنيم در جايي به زبان برنامه نويسي Algol مي رسيم!!! به هر حال Base Code مربوط به زبان هاي مختلف اسمبلي است و پايينتر صفر و يك، نكته مهم نحوه قرار گرفتن اين كدهاي سطح پايين در كنار يكديگر است كه اين موضوع به طراحان كامپايلر بر ميگردد!!!

    دوست من Ashayeri عزیز فکر میکنم دوست عزیزمون دیگه جواب سوالش رو گرفته باشه مگر خیلی غیر منطقی باشه ، هر چی هم بیشتر پاسخ داده بشه دیگه قضیه بی معنی خواهد شد ، با پاسخ هایی که علی کشاورز عزیز و دیگر دوستان دادن مطمئناً جوابشون رو گرفتن ، Delphi یک زبانی هست که خروجی های خودش رو ثابت کرده و از خود کارمندان مایکروسافت هم سوال کنید جواب های جالبی رو خواهید گرفت ، اون عزیزی هم که دلفی رو میشناسه دنبالش رو میگیره و اون هائی هم که دچار جهل مرکب میشن مرتباً میگن دلفی زبانی هست که مرده ... ، به هر صورت بهتره دیگه بحثی نکنیم . :)
    همانطور كه مطلع هستيد اين بحث ها از قديم وجود داشته و الان هم داره و خواهد داشت، پس به نظر من بهتره كه به يك پاسخ مفصل و كاملاً درست و واقعي برسيم كه دلفي بهتر است يا ديگران ؟!!!
    دليل پيگير بودن من در اين زمينه جذابيت بسيار زياد موضوع است. همين!!!
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : چهارشنبه 19 اسفند 1388 در 18:41 عصر

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •