نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جستجو بر روی جدول

  1. #1
    مهمان

    Tick جستجو بر روی جدول

    سلام
    من یک DataSet دارم که با یک dataAdapter پر می شه، و Grid فرمم هم به یک DataView ارتباط داره و این DataView و DataSet هم به همدیگر.
    حالا می خوام بر اساس فیلدهای مختلف عمل جستجو رو انجام بدم بطوری که هر بار که کاربر مقداری رو وارد می کنه اشاره گر روی اولین فیلدی که با اون حروف شروع می شه قرار بگیره.
    می خواستم بدونم بهترین روشی ( از نظر سرعت ) برای این کار، چه روشی هست ؟

  2. #2
    مهمان
    یعنی هیچ راهی وجود نداره :!: :(

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    من با .net بلد نیستم
    ولی با ado
    دستور search هست
    هلپشو بخون

  4. #4
    این ADO.Net واقعآ مسخره شده چون این کار به سادگی با ADO انجام میشد. من این سوال رو برای Microsoft فرستادم به محض اینکه جوابی بیاد میذارمش اینجا.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    فعلا تا وقتی که جواب این سوال پیدا بشه فکر کنم بهتر باشه که به جای استفاده از متد Find در DataView خودتون تک تک آیتمها رو مرور کنید و جستجو رو به این روش انجام بدید.

  6. #6
    در نهایت انجام شد


    Private cm As CurrencyManager


    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    '
    Dim dv As DataView

    SqlDataAdapter1.Fill(DataSet1, "Test")
    dv = DataSet1.Tables("test").DefaultView
    DataGrid1.DataSource = dv
    cm = CType(Me.BindingContext(dv), CurrencyManager)
    '
    End Sub


    Private Sub Form1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Click
    '
    Dim row() As DataRow
    Dim fieldNameToSearch As String = "TestField"

    With DataSet1.Tables("test")
    row = .Select(fieldNameToSearch & " Like '" & InputBox("") & "%'")
    If Not row Is Nothing Then
    With .DefaultView
    .Sort = fieldNameToSearch
    cm.Position = .Find(row(0).Item(fieldNameToSearc h))
    End With
    End If
    End With
    '
    End Sub



  7. #7
    مهمان
    از لطف شما خیلی خیلی متشکرم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •