صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 83

نام تاپیک: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    به نام یگانه برنامه نویس هستی
    باسلام

    VB6 زبان خیلی خوبیه و VB6 کارها هم خیلی زیادن! ولی با اومدن VB.Net و نسخه های مختلف اون خیلی از وی بی کاران به اون رو آوردند و خیلی ها می خوان رو بیارن،ولی به دلیل تفاوت هایی که در نگاه اول این دو زبان دارنددودل هستند که: «خدایا چی کار کنم ... اگه کد هایش خیلی فرق بکنه چی؟ ... اگه بمونم توی گل چی؟ »
    خوب من اومدم اینجا یک تاپیک بزنم که بگم: « نگران نباشید با کمک هم VB6 رو به VB.Net تبدیل می کنیم.»

    خوب یعنی چی؟
    یعنی در این تاپیک در مورد تبدیل کد ها از VB6 به VB.Net صحبت میشه.

    به چند نکته توجه کنید:
    1- این تاپیک با کمک خود شما باید پر بشه پس خواهش می کنم به خودتون و خودمون کمک کنید.
    2- از پست کردن پاسخ های بی ربط با موضوع، اظهار نظر ، کد های مخرب و …. شدیدا پرهیز کنید.
    3- حتما در پست کردن پاسخ هایتان به " شکل کلی پاسخ ها " توجه کنید.
    4- سوال ها و در خواست کد رو هم به به صورت " شکل کلی سوال ها " مطرح کنید
    5- پست هایی که از " شکل کلی پاسخ ها " و " شکل کلی سوال ها " تبعیت نکرده باشد بدوناعلام حذف می شود.
    6- تشکر <== دکمه تشکر


    شکل کلی پاسخ ها



    1- توضیح در مورد کد اول (اگه امکانش هست دسته بندی)

    VB6
    کد اول در وی بی 6


    VB 7, 8, 9 (هر کدوم از ورژن ها)
    کد اول در وی بی دات نت






    شکل کلی سوال ها


    1- توضیح در مورد سوال اول (اگه امکانش هست دسته بندی)
    VB6
    کد اول در وی بی 6

    VB 7, 8, 9 (هر کدوم از ورژن ها)
    ؟









    کلام آخر:

    این تاپیک با کمک xxxxx_xxxxx"" مدیر بخش VB6 و "Mani_rf" مدیر بخش VB.Net شروع شده از این دو عزیز متشکرم.
    این تاپیک، تاپیک مشترکی بین بخش VB6 و VB.Net است.

    باز هم تاکید می کنم این تاپیک رو پر رونق کنید.( مخصوصا دات نتی های عزیز )
    با تشکر سید علیرضا اصفهانی
    آخرین ویرایش به وسیله earse+erse : پنج شنبه 20 اسفند 1388 در 14:00 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    اولیش هم خودم میدم ولی بقیه باشما
    1- پیدا کردن مسیر دایرکتوری فایل اجرایی برنامه
    VB6

    App.path



    Vb7, 8, 9

    My.Application.Info.DirectoryPath
    آخرین ویرایش به وسیله earse+erse : پنج شنبه 20 اسفند 1388 در 13:40 عصر

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    سلام .
    با تشکر از تاپیکی که راه اندازی کردید . میتونه تاپیک خیلی خوبی باشه واسه دوستانی که تازه از VB6 به VB.Net آپگرید میکنن .
    البته خود ویژوال استدیو ابزاری داره که کدهای VB6 رو به معادل VB.Net تبدیل میکنه . از منوی Tools قابل دسترسی هستش . گزینه ای به نام Upgrade Visual Basic 6 Code .
    البته بازم تشکر میکنم و اگه خودم هم کدی به ذهنم رسید معادل VB.Net ش رو قرار میدم .
    با تشکر ..................

  4. #4

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    1- انتقال پروسس به سایر قسمت های برنامه.
    (در حلقه های طولانی برای جلو گیری کردن از هنگ کردن برنامه از این دستور استفاده می شود.)

    VB6

    DoEvents



    Vb7, 8, 9

    Application.DoEvents
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  5. #5

    Wink نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    (این هم روشی که دوستمو گفت البته با توضیحات و عکس؛ این تاپیک را من چند وقت پیش زده بودم که به دلیل اینکه به به این موضوع مربوط می شه همون را براتون می گذارم.)

    باسلام خدمت همه دوستان.

    من خیلی وقت پیش زبان برنامه نویسی خودم را از VB6 به VB.Net ارتقا دادم . در این بین پروژه ها و کدهای داشتم که با VB6 نوشته بودم و نیاز داشتم که از اونها از در VB.Net استفاده کنم. اما خوب همه می دانیم که تغییراتی بین این دو زبان به و جود آمده.

    هدف من از ایجاد این تاپیک این بود که این امکانات را به افرادی که به آنها نیاز دارند اما از و جود آنها بی اطلاع هستند معرفی کنم. چون بعضی وقت ها دوستانی را دیدم که برای تبدیل و معادل کد های دو زبان دچار مشکل می شدند.

    اولین امکانی که VB.Net در اختیار برنامه نویسان VB6 قرار داده این است که می توانند پروژه VB6 خود را مستقیما درون VB.Net باز کنند تا همه کدها و پروژه به معادل آن در زبان VB.Net تبدیل شود پروژه آنها در VB.Net باز و قابل ویرایش باشد.


    نکته دوم این که در VB.Net بخشی با نام Upgrade Visual Basic 6 Code... در نظر گرفته شده که شما می توانید کد های خود را به زبان VB6 در آن تاپیپ کنید تا کد ها را برایتان به VB.Net تبدیل کند.
    برای استفاده از این امکان باید به قسمت کد نویسی VB.Net رفته و از منوی Tools این گزینه را انتخاب کنید.



    در پنجره باز شده کدهای مورد نظر را تایپ کرده و سپس دکمه Upgrade را بفشارید.


    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    پردازش یا مدیریت خطا : exception Handling

    VB6
    On Error Resume Next


    On Error goto 0


    On Error goto er

    Vb7, 8, 9
    Try
    کدی که احتمال خطا در آن وجود دارد
    Catch
    کدی که در صورت بروز خطا اجرا می شود
    Finally
    کدی که در هر دو صورت اجرا می شود.
    End try
    آخرین ویرایش به وسیله masoud.t123 : یک شنبه 23 اسفند 1388 در 18:32 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار masoud.t123
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    غرب تهران
    پست
    282

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    تغییر نام کنترل ها:

    VB6
    Command button
    Option button
    Frame
    Image


    Vb7, 8, 9

    Button
    Radio button
    Group box
    nonly Picture box

  8. #8

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    3- جدا کردن قسمتی از رشته از سمت راست و چپ

    VB6

    $Right
    $Left


    Vb7, 8, 9

    Strings.Right
    Strings.Left
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : دوشنبه 24 اسفند 1388 در 11:59 صبح
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    خوش حالم تاپیک راه افتاد ولی انتظار بیشتره.....

    2- انتخاب هندل شيء
    VB6
    Me.hWnd

    Vb7, 8, 9

    Me.Handle.ToInt64


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    3- پیدا کردن نام فایل اجرایی برنامه


    VB6


    App.Title



    Vb7, 8, 9

    My.Application.Info.Title

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    4- پیدا کردن نام شرکت برنامه

    VB6
    App.Comments

    Vb7, 8, 9
    My.Application.Info.Description

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    5- نوشته روی شی(فرم، تکست باکس، برچسب و ... )
    VB6
    Object.Caption
    Vb7, 8, 9
    Object.Text

  13. #13

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    خیلی ممنون!

    ولی بهتر نیست از کدهای ابتدایی تر مثل print و ... غیره شروع کنید؟
    این ابزار upgrade هم درست حسابی کار نمیکنه!

    بهر حال از کدهای خیلی ابتدایی تر شروع کنید! چون من خیلی دوست دارم خودمو به vb.net آپگرید کنم.
    باتشکر فراوان!

  14. #14

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    4- حلقه تکرار While

    VB6

    While
    .
    .
    Wend



    Vb7, 8, 9

    While
    .
    .
    End While
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : دوشنبه 24 اسفند 1388 در 12:00 عصر
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  15. #15

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    توضیحات درباره برخی تفاوت های دوزبان.



    در کل قسمت عمده ای از دستورات دو زبان برنامه نویسی کاملا به یک دیگر شبیهند؛ تفاوت هایی کوچک در زبان VB.Net ایجاد شده که در کل به راحت تر شدن کد نویسی و همچنی بالا رفتن خوانایی و سرعت عمل منجر شده است.
    برای مثال برای تعریف متغیر و مقدار دادن به آن در VB6 می توانستید به این شکل عمل کنید:

    Dim Test as integer

    Test = 25

    در VB.Net علاوه برا این روش می توانید از این روش نیز استفاده کنید.

    Dim Test as integer = 25

    با اضافه شدن چنین روشی تعریف و استفاده از متغیر راحت تر شده است.
    یا چند نمونه از اعمال ریاضی :
    VB6
    Test = Test + X
    Test = Test - X
    Test = Test \ X
    Test = Test * X
    Test = Test ^ X

    VB.NET
    Test += X
    Test -= X
    Test \= X
    Test *= X
    Test ^= X

    با استفاده از این روش می توانید ، در هنگامی که نیاز است یک عدد خاص (یا یک متغیر ) با یک متغیر خاص جمع شود و مقدار آن در همان متغیر ریخته شود بدون، به تکرار نام ، آن عدد (یا متغیر ) را جمع کنید.

    اما در بیشتر قسمت های زبان تغیيرات چندانی ایجاد نشده. برای مثال شرط IF در هر دو زبان به شکل :
    Then شرط IF
    .
    .
    Else If
    .
    .
    End If
    نوشته می شود ؛ یا برای حلقه ها در هر دو زبان به شکل :

    Dim I as Byte

    For I = 0 to 50 Step 5
    .
    .
    Next

    البته شما در VB.Net می توانی بعضی چیز ها را باهم ترکیب کنید؛ برای مثال کد بالا را به این شکلی هم می توان نوشت:

    For I as Byte= 0 to 50 Step 5
    .
    .
    Next


    عمده تفاوتی که در VB.Net ایجاد شده است دسته بندی شدن توابع است ، برای مثال شما در VB6 برای بریدن 3 کاراکتر از سمت راست رشته Hello می توانستید از تابع Right$ به این شکل استفاده کنید :

    Right$("Hello",3)

    در VB.Net به دلیل زیاد تر شدن توابع ، روال ها و کلاس های آماده و همچنین بخشیدن تنوع بی نهایت به توابع و روال ها، برای دسترسی سریع تر به آنها همچنین سرعت در یافتن آنها ، دسته بندی هایی ایجاد شده که این توابع در این دسته ها که به اصتلاح به آنها کتابخانه گفته می شود قرار داده شده اند؛ برای مثال تمامی توابع و روال هایی که با رشته ها سرو کار دارند درون کتابخانه ای با نام Strings قرار گرفته اند که برای استفاده از آنها باید نام آن کتابخانه را در ابتدای نام تابع بیاورید.

    Strings.Right("Hello",3)

    پیدا کردن دسته ای که توابع مورد نظر ما در آن قرار دارد خیلی کار دشواری نیست، به عنوان مثال اگر شما در VB6 برای گرفتن قدر مطلق یک عدد از تابع ABS استفاده می کردید و حال در VB.Net با نوشت ABS از کد شما خطا می گیرید بسیار راحت می توانید متوجه شوید که این کد باید در کتابخانه ای در مربوط به توابع ریاضی قرار گرفته باشد؛ پس کافیست Mat را تایپ کنید تا خود VB.Net کتابخانه Math را به شما پیشنهاد کند. پس از انتخاب Math و قرار دادن یک نقطه می توانید به تمامی توابع ریاضی از جمله Tan, Cot, Abs, Round ,Pi , Sqrt و... دسترسی داشته باشد .

    البته این نکته را یاد آور شوم که توابعی پر کاربرد مانند تابع Int ، Var ، Str ، Fix و ... بدون نوشتن نام کتابخانه آن قابل استفاده است.

    این که شما نام کتاب خانه ای را به دانید تا بتوانید از آن استفاده کنید نکته ای کاملا مهم است که در صورتی که یک VB6 کار خوب باشد نهایتا در یک هفته خواهید توانست پرکاربرد ترین آنها را شناسایی و از آنها استفاده کنید.

    اما در صورتی که شما از توابع یک کتابخانه در برنامه توان به کرات استفاده می کنید و از نوشتن نام کتابخانه خسته شده این می توانید آن کتابخانه را معرفی کنید تا دیگر نیازی به نوشت نام آن نداشته باشد.

    به عنوان مثال در VB.Net تقویم فارسی به صورت پیش فرض اضافه شده که در کتابخوانه Globalization قابل استفاده می باشد؛
    در صورتی که شما بخواهید متغیری از نوع تقویم فارسی تعریف کنید کافیست نام کتابخانه + . + نام کلاس را بنویسد.


    Dim P As Globalization.PersianCalendar

    در این حالت بدین نوشتن نام کتابخانه (Globalization) برنامه از شما ایراد خواهد گرفت که کلاس تعریف شده را نمی‌یابد اما در صورتی که این کد را در ابتدایی ترین خط بنویسید :

    Imports System.Globalization

    دیگر با چنین خطایی مواجه نخواهید شد.

    این کد کتابخوانه Globalization را که خود زیر مجموعه کتابخانه بزرگتری با نامه System است به برنامه می شناسند و شما می توانید بدون نیاز به نوشتن نام کتابخانه از توابع درون آن استفاده کنید.

    تمامی کتابخانه ها از جمله Math و String چنین قابلیتی دارند.

    Imports System.Math
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 05 اردیبهشت 1393 در 22:05 عصر
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  16. #16

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    6- ساختن داده از نوع دلخواه.

    VB6

    Type UserName
    LoginName As String
    FullName As String
    Address As String
    MaxLogins As Integer
    End Type


    VB.Net
    Structure UserName
    Dim LoginID As String
    Dim FullName As String
    Dim Address As String
    Dim MaxLogins As Short
    End Structure
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : دوشنبه 24 اسفند 1388 در 12:01 عصر
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  17. #17

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    7- خواندن خط به خط از فایل.
    VB6

    Dim sLine As String
    Open "C:\File.txt" For Input As #1
    Do Until EOF(1)
    Line Input #1, sLine
    Loop
    Close #1

    Vb.Net
    Dim sr As StreamReader = File.OpenText("c:\file.txt")
    Dim sLine As String
    Do
    sLine = sr.ReadLine()
    Loop Until sLine = Nothing
    sr.Close()
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  18. #18

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    8- خواندن کل فایل.
    Vb6

    Dim sAllText As String
    Open "C:\File.txt" For Input As #1
    sAllText = Input(LOF(1), #1)
    Close #1


    VB.Net
    Dim sr As StreamReader = File.OpenText("c:\file.txt")
    Dim sAllText As String
    sAllText = sr.ReadToEnd()
    sr.Close()
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  19. #19

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    9- چک کردن وجود فایل.

    Vb6
    If Dir("c:\file.txt") <> "" Then
    MsgBox("File Found!")
    Else
    MsgBox("File Not Found!")
    End If
    VB.Net
    If File.Exists("C: \File.txt") Then
    MessageBox.Show("File Found!")
    Else
    MessageBox.Show("File Not Found!")
    End If
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Arrow نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    8- تانژانت عدد


    VB6
    (#)Tan


    VB.Net
    (#)System.Math.Tan
    بچه ها این همه کد یعنی هیچ کس چیزی به ذهنش نمیرسه؟



  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    سلام
    دوستان یه فایل آموزشی جالبی در رابطه با تبدیل کد های vb6به VB.Net تقدیم میگردد

    دانلود

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    ببخشید دستورهای load , unload توی دات نت جطوری هستن؟

    و سوال دوم اینکه توی وی بی 6 برای رندوم بودن می نوشتیم randomize timer ولی توی دات نت بخش دومش رو نمی شناسه... «چه باید کرد؟»

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    ببخشید دستورهای load , unload توی دات نت جطوری هستن؟

    و سوال دوم اینکه توی وی بی 6 برای رندوم بودن می نوشتیم randomize timer ولی توی دات نت بخش دومش رو نمی شناسه... «چه باید کرد؟»
    شیوه سوال کردن این طوری نبود دوست عزیز

    VB6
    unload me
    form1.show

    vb.net
    Me.hide
    form1.show

    sجواب سوال دومت رو هم بدون تفره رفتن نمیدونم!

  24. #24
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط earse+erse مشاهده تاپیک
    VB6
    unload me
    form1.show

    vb.net
    Me.hide
    form1.show

    Me.Hide در VB.NET معادل همان Me.Hide در VB6 است. برای Unload کردن فرم در VB.NET:

    'VB.NET
    Me.Close()
    'or
    Me.Dispose()
    سوال دوم اینکه توی وی بی 6 برای رندوم بودن می نوشتیم randomize timer ولی توی دات نت بخش دومش رو نمی شناسه... «چه باید کرد؟»
    در VB6 هم اگر عبارت Timer را مقابل Randomize ننویسید مشکلی پیش نمیاد، به طور پیش فرض پارامتر Randomize همان Timer هست.

    'VB6
    Randomize Timer
    'or
    Randomize
    --------------------------------
    'VB.NET
    Randomize()

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 05 اردیبهشت 1393 در 22:08 عصر
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    ببخشید من دستور load و Unload رو برای ساخت و از بین بردن شی می خواستم پس دوباره سوالم رو مطرح می کنم:
    'VB 6
    Load Shape1(1)

    Unload Shape1(1)

    'VB.NET
    ??

    ??

  26. #26

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    ببخشید من دستور load و Unload رو برای ساخت و از بین بردن شی می خواستم پس دوباره سوالم رو مطرح می کنم:
    'VB 6
    Load Shape1(1)

    Unload Shape1(1)

    'VB.NET
    ??

    ??
    کنترلر Shape و همچنین Line که در VB6 مورد وجود داشت در VB.NET به کلی حذف شده اند.
    برای استفاده ایجاد اشکال گرافیکی باید از کلاس Drawing و یا رویداد Paint خود فرم استفاده نمایید.
    برای مثال :


    Private Sub Form1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles Me.Paint
    e.Graphics.DrawRectangle(Pens.Blue, 20, 20, 50, 50)
    End Sub
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    منظورم خاص کنترل shape نیست هر کنترلی فقط بحث به وجود آوردن و از بین بردن هستش..

  28. #28

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    ایجاد شئ در زمان اجرا :
    VB6

    1- ایجاد شئی از نوع آرایه :
    2- فراخوانی نسخه جدید آن با فرمان Load
    Load BtnTest(2)
    3- تغییر دادن مشخصات مربوط به شئ :
    BtnTest(2).Caption = "1"


    VB.Net

    1- تعریف آرایه ای به تعداد دلخوا از نوع آن شئ (مثلا Button یا همان Command در VB6) :
    Dim BtnTest(9) as Button

    2- بر خلاف انواع داده ها مانند Integer و String که صریحا تعریف می شوند ، اشیاء یا کنتلر ها از نوع اشاره ای هستند و باید قبل از استفاده آنها را ایجاد کنید :
    BtnTest(0) = New Button

    3- اضافه کردن شئ به کنترل مورد نظر - اگر می خواهید شئ مستقیم به فرم اضافه شود و یا به کنترل های دیگر مانند GroupBox ها یا Panel ها باید کد مربوط به اضافه شدن در آن کنترل را بنویسید. -
    Me.Controls.Add(BtnTest(0))

    یا برای GroupBox :
    GroupBox1. Controls.Add(BtnTest(0))

    4- تغییر دادن مشخصات مربوط به شئ :
    BtnTest(0).Text = "0"

    5- ایجاد یک تابع برای اجرای کد های مورد نیاز در هنگام رخ دادن رویداد خاص :
    Private Sub BtnTest_Click()
    MsgBox("Button Pressed")
    End Sub

    6- تخصیص دادن رویداد های مورد نیاز شئ به توابع تعریف شده:
    AddHandler BtnTest.Click, AddressOf BtnTest_Click




    مثال :
    Dim BtnTest(9) As Button
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    For I As Byte = 0 To 9
    BtnTest(I) = New Button

    BtnTest(I).Text = I + 1
    BtnTest(I).Left = 100

    If I = 0 Then
    BtnTest(I).Top = 20
    Else
    BtnTest(I).Top = BtnTest(I - 1).Top + BtnTest(I - 1).Height + 5
    End If

    Me.Controls.Add(BtnTest(I))
    AddHandler BtnTest(i).Click, AddressOf BtnTest_Click
    Next

    Private Sub BtnTest_Click()
    MsgBox("Button Pressed")
    End Sub

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : شنبه 14 فروردین 1389 در 15:55 عصر دلیل: اضافه کردن رویداد به شئ های ایجاد شده.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  29. #29

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    تخصیص دادن کمه (Button) پیش فرض به هنگام فشرده شدن Enter و Escape :

    VB6
    ' زده شدن Enter
    Command1.Default = True

    'زده شدن Escape
    Command2.Cancel = True


    VB.Net
    در VB.Net این خاصیت از دکمه ها به فرم انتقال پیدا کرده است :

    ' زده شدن Enter
    Me.AcceptButton = Button1
    'زده شدن Escape
    Me.CancelButton = Button2
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : جمعه 13 فروردین 1389 در 13:35 عصر
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  30. #30
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    SendKeys
    ارسال یک کلید (دکمه) از طریق برنامه، در دو حالت immediately و wait :

    VB6

    SendKeys "A" 'Immediately
    SendKeys "A", 1 'Wait
    VB.NET

    SendKeys.Send("A") 'Immediately
    SendKeys.SendWait("A") 'Wait
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 05 اردیبهشت 1393 در 22:12 عصر
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  31. #31

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر فراوان از توجه آقای Mani_Rf ولی انگار من منظورم رو بد بیان کردم

    کد اولی برای ساخت شی جواب داد ولی بخش دوم نه.یعنی من می خوام حالا که اشیا رو ساختم با زدن یک دکمه دیکه button های برای مثال سه تا 5 حذف بشن (Unload در ویژوال بیسیک)
    دوستمون xxxxx_xxxxx قبلا این قسمت را توضیح داده بود برای همین من دیگه اشاره ای نکردم .
    برای حذف کردن یک کنترل از فرمان Dispose استفاده میکنیم.
    BtnTest.Dispose(True)
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  32. #32

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    بدست آوردن تعداد کاراکترهای رشته

    vb6
    a=len(text1.text)


    vb.net
    dim a=text1.text.length

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    با سلام

    اینطور که به نظر می آد خاصیت index در دات نت حذف شده می خواستم ببینم به جای اون چه خاصیتی جایگزین شده:


    VB 6
    For i = 0 To 10
    labe1(i).Visible = False
    Next

    .NET 2008
    ??
    ??

  34. #34

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    با سلام

    اینطور که به نظر می آد خاصیت index در دات نت حذف شده می خواستم ببینم به جای اون چه خاصیتی جایگزین شده:


    VB 6
    For i = 0 To 10
    labe1(i).Visible = False
    Next

    .NET 2008
    ??
    ??
    نه دوست عزیز ، حذف نشده ، روش استفاده از او عوض شد، برای اطلاعات بیشتر به پاسخ شماره 28 همین تاپیک مراجعه کن.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    چند تا دستور هم من میزارم . امیدوارم تکراری نباشه

    دستور doevent

    --------*vb6*----------

    Doevents


    --------*vb.net*----------

    Application.DoEvents()



    خوندن خط به خط یک فایل

    دستور doevent

    --------*vb6*----------

    Dim sLine As String
    Open "C:\File.txt" For Input As #1
    Do Until EOF(1)
    Line Input #1, sLine
    Loop
    Close #1

    --------*vb.net*----------

    Dim sr As StreamReader =
    File.OpenText("c:\file.txt")
    Dim sLine As String
    Do
    sLine = sr.ReadLine()
    Loop Until sLine = Nothing
    sr.Close()



    چک کردن اینکه آیا فایلی وجود دارد یا خیر


    --------*vb6*----------

    If Dir("c:\file.txt") <> "" Then
    MsgBox("File Found!")
    Else
    MsgBox("File Not Found!")
    End If


    --------*vb.net*----------

    If File.Exists("C: \File.txt") Then
    MessageBox.Show("File Found!")
    Else
    MessageBox.Show("File Not
    Found!")
    End If



    موفق باشید ./

  36. #36

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    مسائل ساده است یا شما ساده میگیردشون ؟
    این ها همه رو باید بصورت regular expression نوشت تا کل عمل find - replace رو در کل سورس کدها انجام بده. مگر اینکه سورس کد حداکثر 50 خط باشه که بشه بصورت دستی هم انجامش داد! لوول.
    مسائل پیچیده بسیاری هم پیش خواهد اومد. مثلا کلاسهایی که در ویبی 6 مثلا startup object اونها روی یک modMain تنظیم شده شده بوده بصورت single use و حالا با دات نت رفتن دیگه اون ساپورت نمیشه مگر در برنامه های کنسولی. .راهش هم سادست .. استتیک کانستراکتور...
    الان حضور ذهن ندارم. این کار پیچیده تر از این حرفهاست

  37. #37

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط JaguarXF مشاهده تاپیک
    مسائل ساده است یا شما ساده میگیردشون ؟
    این ها همه رو باید بصورت regular expression نوشت تا کل عمل find - replace رو در کل سورس کدها انجام بده. مگر اینکه سورس کد حداکثر 50 خط باشه که بشه بصورت دستی هم انجامش داد! لوول.
    مسائل پیچیده بسیاری هم پیش خواهد اومد. مثلا کلاسهایی که در ویبی 6 مثلا startup object اونها روی یک modMain تنظیم شده شده بوده بصورت single use و حالا با دات نت رفتن دیگه اون ساپورت نمیشه مگر در برنامه های کنسولی. .راهش هم سادست .. استتیک کانستراکتور...
    الان حضور ذهن ندارم. این کار پیچیده تر از این حرفهاست
    مسائل ساده اند و ما هم مسائل سخت را ساده می انگاریم تا به خودمان باور بدهیم که تفکرمان توان حل هر مسئله ای هرچند دشوار را دارد...
    سخت نگیر دوست من؛ بلاخره از جایی باید شروع کرد...
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    معادل اين دستور vb.net چي ميشه؟

    If App.PrevInstance = True Then MsgBox "برنامه در حال اجراست", vbExclamation: End
    آخرین ویرایش به وسیله parselearn : دوشنبه 27 اردیبهشت 1389 در 11:02 صبح

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    نقل قول نوشته شده توسط parselearn مشاهده تاپیک
    معادل اين دستور vb.net چي ميشه؟

    If App.PrevInstance = True Then MsgBox "برنامه در حال اجراست", vbExclamation: End
    از پنجره Project propertis گزینه make single instance رو تیک بزنید.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: تبدیل کدهای VB6 به VB.Net

    اینم یجا دیدم برای دانلود گذاشتم شاید بدرد بخوره

    مقایسه تفاوت های دو زبان
    برای دانلود اینجا را کلیک کنید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •