نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه Select از چند جدول

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    نحوه Select از چند جدول

    با سلام من يه جدول Mian دارم كه در اون
    ReporterId و SeconderId از جدول Persons (آي دي گزارش دهنده و آي دي تاييد كننده)
    BookId از جدول Books
    LibraryId از جدول Libraries
    دخيره ميشه و ميخوام با نوشتن دستور Select روي جدول Main بتونم با استفاده از آي دي هاي ذخيره شده موارد مربوط به هر كدومو از جدولهاي خودشون در بيارم.

    در ضمن اينكه من هر دو اسم گزارش دهنده و تاييد كننده رو از يه جدول ميخوام بيرون بكشم.

    اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
    متشكرم

  2. #2

    نقل قول: نحوه Select از چند جدول

    اینو امتحان کنین:

    SELECT * FROM
    Main AS M INNER JOIN
    Persons AS P1 ON M.ReporterID = P1.ID
    INNER JOIN Persons AS P2 ON M.SeconderID = P2.ID
    INNER JOIN Books AS B ON M.BookID = B.ID
    INNER JOIN Librarie AS L ON M.LibrareID = L.ID

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •