صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 246

نام تاپیک: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط Marjan_Bala مشاهده تاپیک

    سلام
    من انجمنو دانلود کردم ، حالا چجوری باید ازش استفاده کنم؟!
    انجمن خودش یه پروژه جدا حساب میشه دیگه ، چجوری باید بگیم وقتی طرف رو تالار گفتگو کلیک کرد تنظیمات web.config و پایگاه داده مربوط به اونو لود کنه؟!
    همونطوری که میبینی من حتی اونو به پروژم اضافه هم نکردم
    چون لازم نیست هیچکاری بکنی
    وقتی خواستی سایتت رو آپلود کنی اونوقت باید یک Virtual Directory روی هاستت بسازی.
    بعدش پروژه فرومت رو پابلیش میکنی و تمام فایل هارو توی اون Virtual Directory کپی میکنی. تنها کاری که باید قبل از پابلیش کردن انجام بدی اینه که کانکشن استرینگ ها رو توی فایل های web.config و yafnet.config تنظیم کنی. و دیتابیسشم که باید رو هاستت آپلود کنی. همین



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:02 عصر

  2. #42
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ده ونک
    پست
    94

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    محمد آقا ممنون از پاسخاتون
    فقط یه چیز دیگه ، گفتی این سایتو برا فروش نوشتی ؛ در حال حاضر این سایت تو اینترنت هست؟
    اگه آره آدرسش چیه؟

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط Marjan_Bala مشاهده تاپیک
    محمد آقا ممنون از پاسخاتون
    فقط یه چیز دیگه ، گفتی این سایتو برا فروش نوشتی ؛ در حال حاضر این سایت تو اینترنت هست؟
    اگه آره آدرسش چیه؟
    میتونی نمونه آپلود شده اش رو با انجمن در این آدرس ببینی :
    http://www.ramanweb.com/
    ولی فعلاً نه ، چون به دلایلی پسوورد دیتابیس هاستمو تغییر دادم ، بعداً اگه عمری باشه درستش میکنم

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    چند فروختی ؟!

    من این سایت رو در قسمت ارزیابی مطرحش کردم دوستان تا دو میلیون هم قیمت دادن. آدرس :
    http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=189539
    از دوستان هرکی خواست میتونه با کمی تغییرات واسه خودش بفروشه ، مانعی نیس مخصوصاً اگه مثل من دانشجو باشه




    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:02 عصر

  4. #44

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سایتتون رو دیدم، جالب بود و معلومه که خیلی روش کار کردین و بسیار خوبه که اون رو به صورت OpenSource گذاشتید، فقط چندتا نکته رو لازم دیدم بگم

    1. Validation که روی textbox ها گذاشتین رو اصلاح کنید(مثلا وقتی داخل یک فرم هستیم و میخواهیم با استفاده از منو به صفحه دیگری برویم چون textbox ها خالی اجازه نمیدهد)
    2. صفحه اول در هنگامی که کاربری وارد نشده image و مشخصات کاربر ناشناس را نشان میدهد(بهتره تا کسی وارد نشده نمایش داده نشه)

    موفق باشید
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    سایتتون رو دیدم، جالب بود و معلومه که خیلی روش کار کردین و بسیار خوبه که اون رو به صورت OpenSource گذاشتید، فقط چندتا نکته رو لازم دیدم بگم

    1. Validation که روی textbox ها گذاشتین رو اصلاح کنید(مثلا وقتی داخل یک فرم هستیم و میخواهیم با استفاده از منو به صفحه دیگری برویم چون textbox ها خالی اجازه نمیدهد)
    2. صفحه اول در هنگامی که کاربری وارد نشده image و مشخصات کاربر ناشناس را نشان میدهد(بهتره تا کسی وارد نشده نمایش داده نشه)

    موفق باشید
    فرمایش شما کاملا درسته. برای اون دسته از دوستانی که میخوان این ایرادارو خودشون رفع کنن :

    1. برای کنترل هایی که از Validation استفاده میکنن ، پروپرتی ValidationGroup رو براشون ست کنین.
    2. توی صفحه اول میتونین از یه LoginView استفاده کنین و اون قسمت رو داخل تگ های LoggedInTemplate قرار بدین.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:02 عصر

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سلام و عرض خسته نباشید
    من پروژه شما را دانلود کردم و خیلی تغیرات توش دادم
    حالا که دوباره میخوام تغییر بدمش
    زمانی که اجرا میشه در صفحه مرورگر با کادر زرد رنگ مینویسه
             This application is currently offline.  To enable the application, remove the         app_offline.htm file from the application root directory.     

    به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار sam166
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ???????
    پست
    508

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    البته این کاری را هم که این ارور گفته انجام دادم ولی یه ارور دیگه میده
    Server Error in '/web_Institute' Application.

    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
    Stack Trace:

    [SqlException (0x80131904): An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)]
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.GetConne ction(DbConnection owningObject) +435
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetCo nnection(DbConnection owningConnection) +82
    System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.OpenCo nnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory) +105
    System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open() +111
    System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(Data Set dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior) +121
    System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataSet dataSet, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior) +137
    System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataSet dataSet, String srcTable) +83
    System.Web.UI.WebControls.SqlDataSourceView.Execut eSelect(DataSourceSelectArguments arguments) +2871
    System.Web.UI.DataSourceView.Select(DataSourceSele ctArguments arguments, DataSourceViewSelectCallback callback) +84
    System.Web.UI.WebControls.DataBoundControl.Perform Select() +166
    System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.Dat aBind() +99
    System.Web.UI.WebControls.GridView.DataBind() +24
    System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.Ens ureDataBound() +91
    System.Web.UI.WebControls.CompositeDataBoundContro l.CreateChildControls() +101
    System.Web.UI.Control.EnsureChildControls() +134
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +109
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +259
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +259
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +259
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +259
    System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +259
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +4483

  8. #48

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سلام

    من هم برنامه شما رو گرفتم و ازش استفاده کردم (دستت درد نکنه ).

    در آدرس http://www.ramanweb.com که در یکی از پاسخ هات گذاشتی از یک کامپوننت برای

    کشویی کردن قسمت های سایت استفاده کردی اگه ممکنه می شه بگی چیه و چطور استفاده

    می شه یا اگه موردی نداره می تونی سورس اون سایت رو بذاری تا بقیه هم استفاده کنن(اگه

    موردی نداره ) ؟

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام دوست عزیز
    مرسی از این پروژه ی عالی و آفرین به شما که از اوپن سورس استفاده می کنید.

    من در زمینه ی برنامه نویسی وب یک کاربر تازه کارم و به راهنمایی زیادی احتیاج دارم.
    من وب سایت و انجمنی که لطف کردید و قرار دادید رو دانلود کردم.

    وب سایت نه اما انجمن رو تونستم با ویزوال استدیو باز و کامپایل کنم.
    وب سایت شما فایل solution نداشت.من باید چی کار کنم؟
    لطفا در مورد وب سایتی که خودت طراحی کردی راهنمایی کن.من که گیج گیج شدم.
    ممنون از لطفتون.

  10. #50

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط z.t.x.4 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    مرسی از این پروژه ی عالی و آفرین به شما که از اوپن سورس استفاده می کنید.

    من در زمینه ی برنامه نویسی وب یک کاربر تازه کارم و به راهنمایی زیادی احتیاج دارم.
    من وب سایت و انجمنی که لطف کردید و قرار دادید رو دانلود کردم.

    وب سایت نه اما انجمن رو تونستم با ویزوال استدیو باز و کامپایل کنم.
    وب سایت شما فایل solution نداشت.من باید چی کار کنم؟
    لطفا در مورد وب سایتی که خودت طراحی کردی راهنمایی کن.من که گیج گیج شدم.
    ممنون از لطفتون.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (30.6 کیلوبایت, 951 دیدار)

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط ali_mnkt مشاهده تاپیک
    با سلام

    من هم برنامه شما رو گرفتم و ازش استفاده کردم (دستت درد نکنه ).

    در آدرس http://www.ramanweb.com که در یکی از پاسخ هات گذاشتی از یک کامپوننت برای

    کشویی کردن قسمت های سایت استفاده کردی اگه ممکنه می شه بگی چیه و چطور استفاده

    می شه یا اگه موردی نداره می تونی سورس اون سایت رو بذاری تا بقیه هم استفاده کنن(اگه

    موردی نداره ) ؟
    با سلام خدمت همه دوستان.
    دوست من از هیچ کامپوننتی استفاده نکردم ، توی اون سایت از jQuery استفاده کردم (البته خیلی کم). اون کاری که شما فرمودی رو این تیکه کد میکنه :

    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function()
    {
    $("#divCadrContent").hide();
    });

    $("#btnCadrToggle").click(function()
    {
    $("#divCadrContent").slideToggle();
    });

    $("#divCadrTitle").click(function()
    {
    $("#divCadrContent").slideToggle();
    });
    </script>

    در مورد سورسش باید بگم چون اونو همونطور که مشخصه برای دانشگاه ساختم (یه نظر سنجی ساده ست و چندان پیچیده نیست) نمی تونم بذارم ولی خودت اگه سوالی در موردش داشتی می تونی پیام خصوصی یا میل بزنی من در خدمتم.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:04 عصر

  12. #52

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام من پروژه شما رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم از dll های پروژه رو نمی تونم توی ویژوال add کنم . error میده ! می تونید کمکم کنید؟

  13. #53
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام من پروژه شما رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم از dll های پروژه رو نمی تونم توی ویژوال add کنم . error میده ! می تونید کمکم کنید؟
    دوست عزيز اون dll ها Add كردني نيستند بلكه كپي كردني هستند! يعني داخل پوشه Bin كپي كرده و استفاده كنيد!

    فقط dll هايي كه به عنوان يه كنترل ايجاد شدند رو ميتونيد به ToolBox اضافه كنيد!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  14. #54
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    پست قبلی من رو حذف کردند.مثل اینکه سوالم رو بد جایی پرسیده بودم.
    از مدیران بابت این قضیه عذر می خواهم.
    من سوالم رو در بخش شبکه مطرح کردم.
    لطفا به این تاپیک سری بزنید ببینید می تونید راهی برای مشکل من پیدا کنید؟
    ممنون

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط z.t.x.4 مشاهده تاپیک
    پست قبلی من رو حذف کردند.مثل اینکه سوالم رو بد جایی پرسیده بودم.
    از مدیران بابت این قضیه عذر می خواهم.
    من سوالم رو در بخش شبکه مطرح کردم.
    لطفا به این تاپیک سری بزنید ببینید می تونید راهی برای مشکل من پیدا کنید؟
    ممنون
    سلام
    فکر کنم سوالت رو تو تالار بدی نپرسیدی بلکه توی این پست شاید جاش مناسب نبود که دوستمون حذفش کرد.
    در مورد سوالت باید بگم برای خودم پیش نیومده که بخوام برناممو توی شبکه محلی اجرا کنم ، ولی توی سایت قبلاً بحث شده ، به این تاپیک یه سری بزن : اینجا



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:05 عصر

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم سوالت رو تو تالار بدی نپرسیدی بلکه توی این پست شاید جاش مناسب نبود که دوستمون حذفش کرد.
    در مورد سوالت باید بگم برای خودم پیش نیومده که بخوام برناممو توی شبکه محلی اجرا کنم ، ولی توی سایت قبلاً بحث شده ، به این تاپیک یه سری بزن : اینجا
    مرسی دوست عزیز
    فکر کنم مشکلم برطرف شد.
    ممنون از محبتت

  17. #57
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران - اصفهان
    سن
    41
    پست
    68

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    از برنامتون ممنونم. ولی من یه مشکلی دارم، وقتی اجرا می کنم این خطا رو میگیره:
    Server Error in '/web_Institute' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط plato مشاهده تاپیک
    از برنامتون ممنونم. ولی من یه مشکلی دارم، وقتی اجرا می کنم این خطا رو میگیره:
    Server Error in '/web_Institute' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
    سلام به همگی.
    دوست من برنامه نمیتونه به بانک وصل بشه.
    SQL Server 2005 روی سیستمت نصبه؟



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:05 عصر

  19. #59
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران - اصفهان
    سن
    41
    پست
    68

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    سلام به همگی.
    دوست من برنامه نمیتونه به بانک وصل بشه.
    SQL Server 2005 روی سیستمت نصبه؟
    بله نصبه؟ باید Attach کنم یا نه؟

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    فکر نمی کنم لازم باشه چون من ConnectionString رو با فایل دیتابیس در پوشه App_Data تنظیم کردم.
    حالا امتحان کن. دیتابیس رو Attach کن و ConnectionString رو توی فایل web.config تنظیم کن.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:05 عصر

  21. #61
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران - اصفهان
    سن
    41
    پست
    68

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک

    حالا امتحان کن. دیتابیس رو Attach کن و ConnectionString رو توی فایل web.config تنظیم کن.
    ممنون، Attach کردم، درست شد. نمیدونی مشکل مال چی بوده؟

  22. #62

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    دانلود کنین :

    http://www.4shared.com/file/24441728.../YAFForum.html

    تنظیمات لازم رو انجام دادم فقط برای یه Theme برای بقیه تم ها خودتون میتونین این کارو بکنین.
    با تشکر از برنامه عالی تون من سه تا سوال در مورد فروم YAF دارم:

    1- اول اینکه پسورد کاربر admin چیه؟(البته تو sql دیدم ظاهر پسورد هش شده بود)
    2-به نظرتون می شه به این فروم ها اطمینان کرده و برای سایت خودمون از این فروم استفاده کنیم؟(از لحاظ امنیت آخه دیتابیس را همه دارند - هک نمی شه؟)
    3-تنظیمات لازم برای تم ها چه طوری است؟
    بازم خیلی خیلی از برنامه تون تشکر می کنم.

  23. #63

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    من هنوز منتظره جوابم............

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    شرمنده که دیر شد.

    1. فکر کنم پسووردش 57387 و کلمه عبور هم همون admin باشه.
    2. البته منظورتو دقیقاً متوجه نشدم که دیتابیسو همه دارن یعنی چی ؟ بنظر من که میشه ، همین فرومو ببین.
    3. تنظیمات لازم هم اینطوریه که سورس فروم رو باز میکنی ، میری توی پوشه Them و برای هر تم فایل CSS مربوطشو باز میکنی و هر تغییراتی خواستی بهش میدی : فونت ، رنگ و ...






    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:06 عصر

  25. #65

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    شرمنده که دیر شد.

    البته منظورتو دقیقاً متوجه نشدم که دیتابیسو همه دارن یعنی چی ؟ بنظر من که میشه ، همین فرومو ببین.

    منظورم اینه که مثلا تو همین فروم خیلی ها دانلودش کردند و دسترسی کامل به همه تیبل ها و sp ها دارند.بر فرض من برای سایتم از این فروم استفاده می کنم.حالا اون کسی که می دونه تو این فروم چه تیبل ها و sp های هست اگه حرفه ای باشد می تونه خراب کاری کنه؟ (درکل به نظر شما منطقی آدم از این گونه فروم ها استفاده کنه با قابلیت های زیاد یا اینکه خودش فروم بنویسد ولی با قابلیت کم؟؟-به نظر شما بیشتر این فروم ها جنبه آموزش دارند یا کاربردی؟؟)
    ممنون از پاسخ هاتون

  26. #66

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام دوست عزيز
    من كمي تازه كار هستم
    بعد از اينكه فايل رو دريافت كردم
    و خواستم توي ويژوال استوديو باز كنم فايل پروژه اي نداشت
    ضمن اينكه بعد از add كردن تمام فايل ها به يك پروژه خالي
    كلي خطا داد
    بايد چه طور دسترسي داشته باشم
    ضمن اينكه كل پوشه رو توي IIS هم كپي كردم باز هم در باز كردن صفحه اول خطا داشت
    لطف مي كنيد پاسخ بديد.

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    اول فایل رو unzip کن.
    بعد مثل هر پروژه وبسایت دیگه ای Open کن :
    منوی File ، بعد Open ، بعد WebSite
    حالا پوشه پروژه رو انتخاب کن و Open کن.
    -----------------------------------------------
    تو این پروژه از دات نت 2.0 و Sql Server 2005 استفاده کردم.
    اگه مشکلی پیش اومد بگو.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:06 عصر

  28. #68

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط persiansoft_amin مشاهده تاپیک
    منظورم اینه که مثلا تو همین فروم خیلی ها دانلودش کردند و دسترسی کامل به همه تیبل ها و sp ها دارند.بر فرض من برای سایتم از این فروم استفاده می کنم.حالا اون کسی که می دونه تو این فروم چه تیبل ها و sp های هست اگه حرفه ای باشد می تونه خراب کاری کنه؟ (درکل به نظر شما منطقی آدم از این گونه فروم ها استفاده کنه با قابلیت های زیاد یا اینکه خودش فروم بنویسد ولی با قابلیت کم؟؟-به نظر شما بیشتر این فروم ها جنبه آموزش دارند یا کاربردی؟؟)
    ممنون از پاسخ هاتون
    آقا جواب ما را هم بدید...

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط persiansoft_amin مشاهده تاپیک
    آقا جواب ما را هم بدید...
    شما اگه بخوای یه فروم با امکانات همین فروم بنویسی چقد باید وقت بذاری؟ اصلاً از وقت بگذریم میتونی بنویسی؟ من که نمیتونم.
    در مورد خرابکاری ، شما بگو چطوری؟
    اولاً پسوورد ادمین رو خودت ست میکنی ، دوماً وقتی سایتت رو آپ میکنی یازم پسوورد دیتابیس رو هم خودت داری ، فقط وقتی میشه خرابکاری کرد که پسووردارو داشته باشی.
    اگه میشد خرابکاری کرد من تاحالا پست هامو به 1000 و تشکرهامو به 10000 (با یکم انصاف) رسونده بودم



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:06 عصر

  30. #70

    Smile نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط KavoshGar_ir مشاهده تاپیک
    سلام
    کارت خوبه ولی هم اشکالات سایتنکسی زیادی داره و هم اشکالات منطقی زیادی ....

    من یه گشتی توی صفحات و یوزرها زدم به بعضی از اشکالات اشاره میکنم ... ( بیان این اشکالات از انگیزه ات نباید کم کنه کارت درسته مخصوصا در زمینه گرافیک و آجاکس عالی کار کردی ولی بیشتر روی گرافیک متمرکز شدی که جالب نیست )



    • کاربر جدید

    Invalid column name 'tahsilat'.



    • تالار گفتگو

    The resource cannot be found.
    HTTP 404



    • ارسال پیام خصوصی توسط ادمین

    Object reference not set to an instance of an object.


    • ارسال پیام شخصی توسط یوزر:

    چرا باید یوزر نقش کاربری که میخواد بهش پیام بده را مشخص کنه؟
    چرا نقش ها اتوماتیک به محض زدن نام کاربری نمایش داده نمیشه؟


    • تاریخ تولد student

    13880520



    • پروفایل کاربر ویرایش اطلاعات نداره؟




    • جزئیات مشخصات کارمند آموزشگاه

    اجازه آپلود هر فایلی داده شده ....


    • لیست مدرسان آموزشگاه

    چرا از تمپلیت استفاده نکردی؟ نمایش لیست به این شکل جالب نیست ....


    • زمان ورود کاربر پنل ورود به سایت چرا هنوز نمایش داده میشه؟



    • تیم مدیریت سایت کجا مدیریت میشند؟


    موفق باشی.
    کسی می تونه این خطا ها رو بگیره و دوباره آپلود کنه
    خیلی ممنون می شم .

  31. #71

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سلام مجدد قبلا من در مورد نحوه اجرا كردن اين پرو‍ژه مطلبي قرار دادم ولي جواب شما نتونست مشكل رو حل كنه من اين كار رو قبلا هم انجام دادم
    وقتي كه open رو مي زنم خوب قاعدتا يكسري فايلهاي خاص رو كه ليستش توي open box هست رو مي تونه باز كنه و توي پوشه برنامه هيچ كدوم از اينها رو پيدا نكرد.
    مثلا توي windows application فايل پروژه پسوند shn دارن ولي توي اين پروژه فايل مشابهي هم نيست. اگر بشه من عكسش رو هم مي ذارم تا متوجه مشكل من بشيد

  32. #72

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    IP سرور رو کجا باید تنظیم کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    اگر می شه سریع بهم بگید .

  33. #73

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    اقا بخدا 4shared واسه ما ف ی ل ت ر شده اگه ممکنه لطف کنید یه جای دیگه اونو آپ لود کنید
    بسیار بسیار ممنون

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    Thumbs up نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام دوستان. مدتی بود که نبودم ، شرمنده.

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    IP سرور رو کجا باید تنظیم کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    اگر می شه سریع بهم بگید .
    IP سرور رو فقط در فایل web.config و در کانکشن استرینگ تعریف میکنی.

    نقل قول نوشته شده توسط uogi&friend مشاهده تاپیک
    اقا بخدا 4shared واسه ما ف ی ل ت ر شده اگه ممکنه لطف کنید یه جای دیگه اونو آپ لود کنید
    بسیار بسیار ممنون
    واسه ما که فیلتر نیست. باشه چشم فقط یکمی وقت بده. اگه آپ کردم حتماً برات PM میذارم.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:07 عصر

  35. #75

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    فقط خواستم بگم مشكل 4shared حل شده

  36. #76

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    با سلام
    آقا از بابت برنامه خوبتون تشكر مي كنم ولي در موقع اجرا پيغام زير ظاهر مي شود (البته همانطور كه در پست هاي قبلي گفته بوديد من connectionStrings را از فايل wb.config تغيير دادم كه اين پيغام را داد ) اگه مي شه در مورد نحوه تنظيم اين فايل هم توضيح دهيد

    Configuration Error

    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: The connection name 'LocalSqlServer' was not found in the applications configuration or the connection string is empty.

    Source Error:
    Line 147: <roleManager>
    Line 148: <providers>
    Line 149: <add name="AspNetSqlRoleProvider" connectionStringName="LocalSqlServer" applicationNam

    با تشكر

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام.

    نقل قول نوشته شده توسط hanohano مشاهده تاپیک
    با سلام
    آقا از بابت برنامه خوبتون تشكر مي كنم ولي در موقع اجرا پيغام زير ظاهر مي شود (البته همانطور كه در پست هاي قبلي گفته بوديد من connectionStrings را از فايل wb.config تغيير دادم كه اين پيغام را داد ) اگه مي شه در مورد نحوه تنظيم اين فايل هم توضيح دهيد

    Configuration Error

    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: The connection name 'LocalSqlServer' was not found in the applications configuration or the connection string is empty.

    Source Error:
    Line 147: <roleManager>
    Line 148: <providers>
    Line 149: <add name="AspNetSqlRoleProvider" connectionStringName="LocalSqlServer" applicationNam

    با تشكر
    کانکشن استرینگی که توی خود فایل web.config قرار داره رو دوباره کپی کن (یعنی یه کانکشن استرینگ مشابه ایجاد کن) و اسمشو بذار LocalSqlServer. نتیجشو هم حتماً بگو.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:08 عصر

  38. #78

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    من تا حالا سایتی رو آپلود نکردم توی هاستی و نمی دونم چه شکلی می شه یه سایت رو آپلود گردد من این پروژه رو به دوتا از استادامون نشون دادم و ازشون درخواست گردم که بهم بگند این سایت رو چه گونه آپلود کنم و جوابی بهم ندادند اگر می شه مرحله به مرحله بگید باید چه کار کنیم تا این پروژه روی هاست قرار بگیره یا یه فیلم از بگیرید من 1 ماه دارم سعی می کنم که این سایت رو آپلود کنم .
    خواهشان کمک کنید .

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار mohammad.sakhidel
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    37
    پست
    162

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    سلام.
    آپلود سايت دو مرحله داره ، 1) آپلود فايل ها و پوشه ها. 2) آپلود ديتابيس.

    1)آپلود فايل ها و پوشه ها : سايت رو ابتدا در مسيري Publish ميكني و بعد هرچي كه ايجاد شد از طريق ftp يا كنترل پنل هاستت به پوشه wwwroot يا httpdocs كپي ميكني.

    2) آپلود ديتابيس SQL Server :
    مراحل اين كار قبلاً توسط دوست عزيزي در اين سايت بصورت مقاله در اومده.

    يادت باشه كه بايد ConnectionString رو در فايل web.config با IP سرورت تنظيم كني.



    -----------------------------------------------------------------
    بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad.sakhidel : دوشنبه 22 فروردین 1390 در 19:08 عصر

  40. #80

    نقل قول: دانلود کنید :::: سورس یه برنامه تحت وب توپ واسه آموزشگاه ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad.sakhidel مشاهده تاپیک
    سلام.
    آپلود سايت دو مرحله داره ، 1) آپلود فايل ها و پوشه ها. 2) آپلود ديتابيس.

    1)آپلود فايل ها و پوشه ها : سايت رو ابتدا در مسيري Publish ميكني و بعد هرچي كه ايجاد شد از طريق ftp يا كنترل پنل هاستت به پوشه wwwroot يا httpdocs كپي ميكني.

    2) آپلود ديتابيس SQL Server :
    مراحل اين كار قبلاً توسط دوست عزيزي در اين سايت بصورت مقاله در اومده.

    يادت باشه كه بايد ConnectionString رو در فايل web.config با IP سرورت تنظيم كني.
    من آپلود فایل و پوشه رو بلدم

    و در مورد دیتابیس می شه لینک مقاله رو برام بگذاریید چون من پیداش نکردم ؟

صفحه 2 از 7 اولاول 1234 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •