نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مجوز های دسترسی بر روی هاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259

    مجوز های دسترسی بر روی هاست

    سلام
    درمورد Permission های روی سایت می توانید توضیح دهید مثلا هنگام آپلود روی سرور آیا سطح دسترسی دو آدرس زیر فرق دارد:

     "C:\Webspace\servername\mySite\mysite.com\www\  test\image002.jpg"

    "http://mysite.com//www//test//image002.jpg"


    و اصولا برای آپلود یک فایل چطور ادرس دهی می کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    خیر ، یکی است.
    در واقع برای آدرس دوم چیزی به نام سطح دسترسی به صورت اختصاصی وجود نداره ، آدرس دوم تنها یک alias برای آدرس اوله.
    برای به دست آورد آدرس حقیقی یک محل هم میتونید از Server.MapPath استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    ممنون از توجه تان جناب Farhad.B.S
    اما منظور من برای خواندن فایل نبود برای نوشتن فایل مثلا در همان دایرکتوری تست
    یک مورد هم راجع به Server.MapPath که فرمودید آیا همه هاست ها متد
    Server.MapPath(../)

    را محدود می کنند؟ به من گفتند اگر اجازه Parent Path بدهند دچار مشکل امنیتی می شوند درسته؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    بله ، تمامی هاستینگ هایی که علاقه به ادامه بقاشون دارند این محدودیت رو ایجاد میکنند :wink:
    در غیر این صورت هر مشتری میتونه فایلی رو در خارج از محدوده اختصاصیش (بر روی روت یا فولدر های دیگه) تغییر بده یا حذف کنه.
    شما هم موظفید فایل های آپلود شده را در محدوده اختصاصی خودتون (و یا فولدر های داخلی)که با استفاده از
    Server.MapPath(".");

    قابل دسترسی است ذخیره کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    جناب Farhad.B.S ممنون
    یه سوال دیگه: وقتی Permission رایت به یک فولدر می دهیم یعنی چه کسایی می توانند بنویسند؟
    من سه مورد در کنترل پنل دیدم:
    Mysite_web
    Mysite
    Everyone
    دوتای اول چه فرقی با هم دارند؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •