نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه استفاده از ajax در php

  1. #1

    نحوه استفاده از ajax در php

    سلام
    من از ajax در فرمم استفاده كردم يعني دو تا كمبوباكس دارم كه مقدار یک کامبو باکس بر اساس انتخاب یک کامبو باکس دیگر پر ميشود و مقدار انتخاب شده در php يك سري محاسبه روش انجام ميشه و نمايش داده ميشه. حالا من اينها را ايجاد كردم ولي نميدونم چه طوري از ايندكس توي phpاستفاده كنم؟ ميشه راهنماييم كنيد
    [QUOTE][{
    options.length=0;
    if (Indx==0)
    {
    options[0]=new Option("لطفا وضعيت خود را انتخاب كنيد","");
    }
    if (Indx==1){
    options[0]=new Option("لطفا نوع آزمون خود را انتخاب كنيد","");
    options[1]=new Option("elementry","1");
    options[2]=new Option("pre intermediate","2");
    options[3]=new Option("upper intermediate","3");
    options[4]=new Option("advanced","4");
    ;
    }
    if (Indx==2){
    options[0]=new Option("لطفا نوع آزمون خود را انتخاب كنيد","");
    options[1]=new Option("4","1");
    options[2]=new Option("5","2");
    options[3]=new Option("6","3");
    options[4]=new Option("7","4");
    }
    document.getElementById('shahr').options[0].selected=true;
    }
    }
    function check()
    {
    if (document.f1.id_ostan.selectedIndex==0)
    {
    alert(' وضعيت را انتخاب كنيد');
    document.f1.id_ostan.focus();
    return (false);
    }
    if (document.f1.id_shahr.selectedIndex==0)
    {
    alert(' نوع آزمون را انتخاب كنيد');
    document.f1.id_shahr.focus();
    return (false);
    }
    }/QUOTE]
    اين كد ajax بود از مقادير انتخاب شده چه طوري توي phpاستفاده كنم؟
    ممنون اگه راهنمايي كنيد

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax در php

    خواهش ميكنم جواب بديد

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax در php

    سلام
    دوست عزیز کد هات رو درون براکت مخصوص بزار تا خوانا بشه ، بهتر بشه کمکت کرد.

    این نمونه رو نگاه کن :



    $('#drop1').change(function () {

    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "process.php",
    data: "option=1",
    success: function (arten) {
    $.each(arten, function () {
    $("#drop2").append($("<option></option>").val(this['Ticket_Status']).html(this['Text']));
    });
    }
    });


    });
    );




    با این کد، با انتخاب مقدار لیست اول، لیست دوم رو از یک صفحه دیگر با داده های دیگر پر میکند.
    من از سوالت اینجور برداشت کردم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •