نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: برنامه نویسی برای iphone

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    برنامه نویسی برای iphone

    سلام دوستان
    لطفا اطلاعاتی دررابطه با برنامه نویسی برای گوشیهای iphone دارید بدین.
    زبان های که میشه
    framework هایی که میشه و هر اطلاعات مفیدی که دارید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    iphone سيستم عاملي كه با objectiv-c نوشته شده اگر به سيستم عامل هاي موبايل و امنيتشون اهميت ميدهيد من كتاب زير را پشنهاد مي كنم:
    Mobile Application Security نوشته Himanshu Dwivedi وChris Clark و David Thiel
    انتشارات McGraw-Hill
    ISBN: 978-0-07-163357-4
    پي نوشت :جاوا براي موبايل بهترين هست چون علاوه بر ويژگي هاي منحصر به فردش ميتوانيد با اندريود هم كار كنيد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    برای برنامه نویسی سیستم عامل آیفون باید زبان Objective-C بلد باشین . SDK و IDE مخصوص اون دانلود ونصب کنین (X-Code) اینم بگم که این ابزارها رایگان نیستند و باید برای دانلود کردن آنها مبلغی پرداخت کنین و SDK رو Mac های اینتل بیس نصب میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    پي نوشت :جاوا براي موبايل بهترين هست چون علاوه بر ويژگي هاي منحصر به فردش ميتوانيد با اندريود هم كار كنيد.
    برنامه های نوشته شده با جاوا رو آیفون کار نمیکنند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    پروژه mono هم ساپورت میشه در iphone

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    بله ,MonoTouch , البته اونم پولی هست

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    برای کار با آیفون شما باید یه سیستم عامل مک بگیری. به این فکر هم نباش که می تونی با VMware اونو نصب کنی.
    من SDK و ... رو رایگان از سایتش دانلود کردم. زبانش هم Objective C و Cocca هست که ساده نیست. مثل C++‎ هست.
    من خودم دارم با آیفنون برنامه نویسی می کنم. اگه سوالی داشتید بگید من در خدمتم البته اگه بتونم جواب بدم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    به این فکر هم نباش که می تونی با VMware اونو نصب کنی.
    با Virtual Box ورژن ویندوز میشه نصب کرد
    من SDK و ... رو رایگان از سایتش دانلود کردم.
    من که میخواستم دانلود کنم واسه ریجیستر کردن 99 دلار پول میخواست !!!! میشه راهنمایی کنید چجوری دانلود کردین ؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    شما فقط کافیه ریجستر کنی.
    راستش با virtual Machin تست نکردم. ولی اگه هم بشه سرعتت خیلی خیلی پایینه.
    اگه نتونستی لود کنی برام ایمیل کن تا برات بفرستم.

  10. #10

    Post نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    من mac 10.6.2 روی vmware تست کردم و xcode را هم رویش نصب کردم .یک error نامشخصی داد ولی بعدش خیلی خوب کار کرد.من حتی برنامه های opengl es برای آیفون را هم رویش نوشتم.vmware هیچ مشکلی باهاش نداشت.

  11. #11

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    میشه یکی ساخت بازی آیفون با ادوب فلش رو بگه ؟

  12. #12
    کاربر جدید آواتار rubako
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شمس آباد، میدان بهشتی، خیابان نهاندست، خیابان مولوی، ک
    پست
    5

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    دوستان سلام،
    سری بعدی آموزش عملی برنامه نویسی آیفون در استودیوهای روباکو از تاریخ ۲۴ تا ۲۶ مرداد برگزار میشه. دوستانی که علاقه مند به یادگیری با انجام پروژه در کنار یک تیم حرفه ای از مربیان هستند خوش اومدن!

    موفق باشید

  13. #13

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    سلام

    اگر کسی برنامه نویسی آیفون بلده لطفاً پیغام خ بده مرسی

  14. #14

    نقل قول: برنامه نویسی برای iphone

    برای ساخت بازی بهترین گزینه استفاده از موتورهای بازی است که در اینترنت وجود دارن و نسخه کرک شده هم دارند و میتونی خروجی IOS رو داشته باشی اما برای IOS باید حتما رو مک بازی رو بسازی
    نسخه موتور بازی :Unity اگه کرکشو خواستی بگو تا برات بذارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •