نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگي فراخواني اراكل ريپورت از اراكل فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229

    چگونگي فراخواني اراكل ريپورت از اراكل فرم

    سلام
    ظاهرا دستورش run_report_object هست...
    ولي براي من خطا ميده كه فايل گزارش رو پيدا نميكنه.
    حتي با find_report_object هم خواستم كار كنم كه اونهم مقدار null رو برميگردونه
    گزارش ايجاد شده هم تو همون مسيري هست كه فرمها قرار دارند

    كسي sample اي نداره ؟
    ممنون

  2. #2

    Red face نقل قول: چگونگي فراخواني اراكل ريپورت از اراكل فرم

    سلام
    منم این مشکل را دارم.
    ممنون میشم اگه به جواب رسیدید منو راهنمایی کنید.
    roze_sorati6@yahoo.com

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mcse1234
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    47

    نقل قول: چگونگي فراخواني اراكل ريپورت از اراكل فرم

    با سلام
    اگر شما از نسخه 6i استفاده کنید به راحتی می تونید با استفاده از دستور Run_report_object و یا Run_productبرای فراخوانی گزارش در فرم بهره بگیرید.اما در نسخه Oracle Developer Suite‌ نسخه 10g فراخوانی گزارش متفاوت هست.
    برای شروع شما باید یک Application Server Report Services داشته باشی که نیاز داره به نصب Oracle Application Server..
    اما یه راه ساده و بی دردسر هم هست که راه اندازی یه Report Server مجازیه!
    1-وارد پوشه محل نصب Developer Suite بشید
    2-در پوشه BIN وارد بشد "مثلاً C:\DevSuiteHome1\BIN
    3-فایلی به نام rwserver.exe می بینید. ما باید از این فایل برای ساخت سرور مجازی گزارشهامون استفاده کنیم
    4-یه جای خالی توی پوشه BIN راست کلیک کنید و یه فایل Text بسازید.
    5-توی اون فایل این دستور رو بنویسید
    .\rwserver.exe  server=test_server1  batch=no

    6-به جای .\ می تونید از مسیر کل استفاده کنید مثلاً C:\DevSuiteHome1\BIN
    7-حالا فایل متنی رو با فرمت .BAT به صورت به batch فایل در همین فولدر BIN ذخیره و اجرا کنید.
    مشاهده می کنید که یه Report Server برای شما ساخته شده با نام دلخواهی که اینجا من test_server1 نام گذاریش کردم.
    حالا کافیه این پنجره Java باز شده رو به حال خودش رها کنید (اگه ببندیدش Report Server مجازی غیر قابل استفاده می شه)

    حالا وقت کد نویسی برای Oracle Forms Builder هست تا گزارش رو فراخوانی کنه.
    تو قسمت بعدی کد اون رو براتون می نویسم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mcse1234
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    47

    نقل قول: چگونگي فراخواني اراكل ريپورت از اراكل فرم

    سلام
    حالا برای فراخوانی گزارش از فرم کافیه مراحل زیر رو دنبال کنید
    1- توی فرم یه Push_button قرار بدید
    2- در قسمت Report در Oracle Forms Builder از منوی درختی سمت چپ (Object Navigator) روی Create New..
    (منظور همون دکمه + سبز رنگ هست) کلیک کنید و در کادر ظاهر شده گزارش موجود رو انتخاب یا براساس نیاز ایجاد کنید و با نام دلخواهی ذخیره کنید.
    3-دقت کنید اگر در رجیستری ویندوز مسیر ذخیره شدن گزارشهاتون رو در قسمت Report_path مشخص نکردید باید در فراخوانی گزارش مسیر کامل رو ذکر کنید.
    4-حالا کافیه کد زیر رو در رویداد when_button_pressed دکمه خودتون بنویسید:
     
    Declare
    repid report_object;
    v_rep varchar2(100);
    vjob_id varchar2(100);
    rep_status varchar2 (100);
    Begin
    repid := find_report_object ('report6');
    v_rep:=run_report_object (repid);
    rep_status:=report_object_status(v_rep);
    vjob_id:=substr(v_rep,length ('test_server1')+2,length (v_rep));
    while rep_status in ('RUNING','OPENING_REPORT','ENQUEUED',NULL)
    LOOP
    REP_STATUS :=REPORT_OBJECT_STATUS (V_REP);
    END LOOP;
    WEB.SHOW_DOCUMENT('/REPORTS/RWSERVLET/GETJOBID'||VJOB_ID||'?SERVER=TEST_SERVER1','_BLANK ');
    END;


    گزارش شما به راحتی اجرا خواهد شد
    امیدوارم که مورد استفاده واقع شده باشه

  5. #5

    نقل قول: چگونگي فراخواني اراكل ريپورت از اراكل فرم

    سلام. من این کارها رو انجام دادم. ریپورتم به تنهایی اجرا میشه ولی هنوز نتونستم از توی فرم اجراش کنم و این error رو بهم میده
    Error 404--Not Found

    From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:

    10.4.5 404 Not Found

    کسی میتونه کمک کنه؟!


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •