نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با ریپیتر

  1. #1

    مشکل با ریپیتر

    من می خوام در قسمت html بین تگ های ریپیتر نام ستونی که انتخاب شده رو بگیرم

    فرضا یک ریپیتر دارید که باند به دیتابیس هست و هر سطر ان مربوط به یک رکورد هست
    که یک لینک زیرش دارد و این لینک در کل تکرار شده در دیتالیست نوشته شده
    و کاربر وقتی یکی از آنها را انتخاب می کند و کلیک میکند شما می خواید بفهمید مربوط به کدام رکرود بوده

  2. #2
    مسلما رکورد شما دارای یک ID هست که به وسیله اون به صفحه Details پاس داده میشه.
    کافیه ID رو در صفحه Details بگیرید.

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    مسلما رکورد شما دارای یک ID هست که به وسیله اون به صفحه Details پاس داده میشه.
    کافیه ID رو در صفحه Details بگیرید.
    ببینید موقع باند شدن
    مثلا
    ID1 name=a
    ID2 name=b
    .
    .
    به همین ترتیب در ریپیتر نشون میده
    مثلا در وبلاگ
    پست های شما
    روی صفحه نمایش میده
    حالا یکی میاد لینک نظر دهید یکی از این ها رو میزنه
    باید از کجا بفهمم کدام یکی کلیک شده
    که کامنت های مربوط به همون پست رو نمایش بده؟
    (نظر دهید لینکش در اچ تی ام ال مشخص شده)

  4. #4
    عرض کردم عزیز.
    برای رکوردها یک فیلد از نوع AutoNumber تعریف کنید و در هنگام Bind، این مشخصه رو به انتهای لینک اضافه کنید.
    حال در صفحه ی بعد، این ID رو با استفاده از Query String بگیرید.
    محتویات صفحه را با استفاده از یک دستور Select که شرط Where آن برابر با مقدار ID دریافت شده است، نمایش دهید.
    موفق باشید.

    :wise1:

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    عرض کردم عزیز.
    برای رکوردها یک فیلد از نوع AutoNumber تعریف کنید و در هنگام Bind، این مشخصه رو به انتهای لینک اضافه کنید.
    حال در صفحه ی بعد، این ID رو با استفاده از Query String بگیرید.
    محتویات صفحه را با استفاده از یک دستور Select که شرط Where آن برابر با مقدار ID دریافت شده است، نمایش دهید.
    موفق باشید.

    :wise1:
    درسته
    <a href="javascript:void(0)" onclick="window.open('/Comment.aspx', null , 'toolbar=no,resizable=no,directories=no,menubar=no  ,scrollbars=yes,top=60,left=60,width=550,height=35  0' , true)">
    نظر دهید</span></a></font>

    چطور این متغیر رو در این کد بگیرم
    یعنی در جاوا اسکریپت بگم زمانیکه که on click رخ داد اون متغیری که بهش نسبت دادم رو بگیره

  6. #6
    به این جمله بنده دقت نکردید که گفتم:
    در هنگام Bind، این مشخصه رو به انتهای لینک اضافه کنید.

    <a onclick='javascript:OpenMessagesWindow("Co mments.aspx?ID=<%# Container.DataItem ( "ID" )%>") ; return false;' href='Comments.aspx?ID=<%# Container.DataItem ( "ID" )%>' target="_blank">

  7. #7
    ممنون
    مشکل حل شد :wink:

  8. #8

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •