نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور فونت MessageBox رو تغییر بدم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    چطور فونت MessageBox رو تغییر بدم

    چطور فونت MessageBox رو تغییر بدم بعضی از کلمات فارسی درست نمایش داده نمیشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: چطور فونت MessageBox رو تغییر بدم

    سلام.
    اگه این سوال رو در تالار مربوطه میپرسیدی بهتر بود.
    به نظر من بهترین راه برای این کار اینه که از یه کامپوننت که تو همین سایت قرار داده شده بود و من برات همینجا گذاشتم، استفاده کنی.
    برای استفاده از اون مراحل زیر رو طی کن:
    1- فایل رو از حالت فشرده خارج کن (فکر کنم دلیل اجرا نشدن پروژه های قبلی که برات گذاشتم، همین بوده).
    2- در پوشه FarsiMessageBox فایل FarsiMessageBox.sln رو اجرا کن.
    3- فایل MessageBoxForm.cs رو باز کن و مانند یک فرم معمولی فونت لیبل و دکمه ها رو عوض کن.
    4- بعد از اینکه تغییرات دلخواه رو دادی، گزینه build>>rebuild FarsiMessageBox رو انتخاب کن.
    5- پروژه ی FarsiMessageBox رو ببند.
    6- برو تو پوشه ی FarsiMessageBox\FarsiMessageBox\bin\Debug و فایل dll رو در پوشه bin>>debug پروژه ی خودت کپی کن.
    7- پروژه ی خودت رو باز کن و گزینه project>>add refrence رو انخاب کن، بعد از تب browse همون فایلی رو که تو پوشه debug کپی کردی انتخاب کن.
    8- یک بار پروژت رو build کن.
    9- بعد از اون می تونی با دستور زیر ازش استفاده کنی:
    Farsimessage.show("پیغام","عنوان", FarsiMessageBoxButtons.OK, FarsiMessageBoxIcons.Information)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: چطور فونت MessageBox رو تغییر بدم

    ممنون از راهنمای فایل قبلی هم باز شد اما من فکر کردم با #C نوشتی به این خاطر باز نشد چون من فقط #C رو سیستم دارم بازم ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •