صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 65

نام تاپیک: ادیتور برای php؟

  1. #1

    ادیتور برای php؟

    سلام
    یه ادیتور خوب و مناسب php برای ویندوز چی هست و اون رو از کجا میتوونم گیر بیارم ؟

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    بستگی دارد که فقط بخواهید اسکریپ را ویرایش کرده و تایپ کنید، یا اینکه بخواهید یک IDE کامل با Debugger و Syntax Checker و ... بخواهید.
    یک Editor خوب: http://www.ultraedit.com
    چند IDE خوب:
    http://www.dzsoft.com
    http://www.nusphere.com

    اطلاعات بیشتر در مورد انواع Editor و IDE های موجود برای PHP :
    http://www.hotscripts.com/PHP/Softwa...are/index.html

  3. #3
    ممنون از راهنماییتون .
    از کجا میتونم e-book های رایگان در مورد php و mysql گیر بیارم ؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    Manual خود PHP منبع آموزشی بسیار خوبی است. میتوانید آنرا به فرمتهایی از جمله PDF ، CHM و ... از سایت خود PHP دریافت کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    note pad in windows
    and vi in linux
    :shock:

  6. #6
    مهمان
    آقای کرامتی من ادیتوری با شرایط زیر می خواهم:
    1)تحت لینوکس
    2)رایگان
    3)کاملا قدرتمند
    پیشنهاد شما چیست؟
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    VI

  8. #8
    مهمان
    چیه؟

  9. #9
    یک ادیتور خوب هم هست به اسم Komodo
    البته حجمش زیاده (حدوده 23 مگ) :(
    ولی ارزشش را داره

  10. #10
    با عرض ادب:
    یه ادیتور هم من دیدم تو موضوعات همین بخش با screenshot گذاشته بودند ظاهرا با java نوشته شده بود. در آنصورت Multi Platform بوده و در Linux هم قابل اجراست.
    ضمنا همراه KDE ادیتوری هست برای نوشتن PHPو javascriptو ... که اسمش خاطرم نیست اون رو هم امتحان کردم چیز خوبی بود.

    یه عشق برنامه نویسی خفن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    من یه ادیتور خیلی خوب میشناسم

    مخصوص PHP نیست (یعنی اصلش مال HTML ه و میشه باش asp , php, javascript , ...) ولی خیلی خوب و قدرتمنده .من که خودم با اون کار میکنم. احتمالا بشناسیدش . Macromedia Homesite 5 البته 5.5 ش هم اومده ولی پولیه :-)

  12. #12
    برای ویندوز من از PHP Expert Editor استفاده میکنم که خیلی سبک و سریع است و امکاناتش هم خوبه .
    http://www.phpexperteditor.com

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    آیا ادیتوری هست که خودش Php و مشتقاتش رو نصب کنه؟
    اگه یه سرور localhost هم نصب کنه که نور علی نوره .

    اگه هست معرفی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله tabib_m : شنبه 01 مرداد 1384 در 20:03 عصر

  14. #14
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    جستجو قبل از پرسش......
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  15. #15
    Nusphere یک ادیتور خوب برای php در windows و linux است.

    http://nusphere.com

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    NotePad++ گزینه بدی نیست

  17. #17
    context
    خیلی از زبانها را پشتیبانی می منه

  18. #18
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    پست
    71

    Question کدوم یکی؟Zend Studio

    Zend Studio Client 5.1.0
    Zend Studio Server 5.1.0

    https://www.zend.com/free_download/studio
    چه فرقی با هم داره ؟
    آخرین ویرایش به وسیله pouyaa : دوشنبه 28 فروردین 1385 در 08:34 صبح

  19. #19
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    پست
    71
    تو رو خدا یکی به این سوال بالاییه جواب بده

  20. #20
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    از client استفاده کن :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  21. #21
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    پست
    71
    سرورش چه فرقی با این داره

  22. #22
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    پست
    71
    بابا یکی بگه فرق کلاینت این با سرورش چییه ؟
    Zend studio

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301
    ادیتور مناسب
    EmEditor
    خیلی هم حرفه و راحت هستش
    پیشنهاد می کنم یه نگاهی بهش بکنید
    این هم لینک دانلود : www.emeditor.com/download_old.htm

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464
    www.php-editors.com
    برید و تحقیق کنید

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    اگه می خوای از امکانات ادیتور دات نت استفاده کنی vs php رو بگیر و نصب کن . هم برای دات نت 2003 و هم برای دات نت 2005 نسخه داره . تازه می تونی کرکشم گیر بیاری (با اجازه مدیران سایت) !

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    به نظر من کاملترین و راحت ترین ادیتور PHP فقط PHP Designer هستش که کار باهاش خیلی راحته و مثل Zend نیاز به فضای زیادی نداره

    http://www.mpsoftware.dk/downloads.php

    موفق باشید

  27. #27
    در مورد کامل بودن واقعا هیچ چیز رو با زند نمیشه مقایسه کرد چون کراس پلتفرم هم هست فقط برای ارتباط با MySQL یه خورده دردسر داره .
    اما با دریم ویور هم خیلی خوب میشه کار کرد چون امکان تعریف سایت داره و با زدن f12 فایل رو تحت http باز می کنه .

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    128
    با سلام یه ادیتور خوب برای phpمیتونم zend تو خود سایت zend.comبگیرید
    اگه نشود یه جا برای آپلوش به من بدین تا براتون بزارم

  29. #29
    blue fish هم بدک نیست

  30. #30
    به نظر من بهترین ادیتور برای PHP همون نرم افزار معروف ZEND هستش. از این بهتر فکر نکنم پیدا کنیم

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    من با php expert کار می کنم چون سبکه (برخلاف zend) و امکان trace کدها رو هم پشتیبانی می کنه

  32. #32
    با سلام دوست عزیز بهترین ادیتور چیزی نیست جز komodo
    www.komodo.com

  33. #33
    کاربر تازه وارد آواتار mermaid
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    California, US
    پست
    57
    من توی لینوکس از + Quanta و Blue Fish استفاده کردم ...

    Quanta ادیتور خوبیه فقط بعضی وقتا کم میاره و میپره بیرون ...

    BlueFish رو خودم به شخصه دوست نداشتم ولی خب خیلی ها اونو بیشتر ترجیح میدن ...

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار sayeh007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    آذزبایجان-باکو
    پست
    53
    Zend Studio Enterprise Edition
    be nazar man albateh behtarin editor php hastesh mitonid az sayteh zend tahyeh konid
    www.zend.com

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    با سلام دوست عزیز بهترین ادیتور چیزی نیست جز komodo

    be nazar man albateh behtarin editor php hastesh mitonid az sayteh zend tahyeh konid
    این جور مقایسه ها بی معنیه. هر کد نویسی سلیقه و نیازهای خودش رو داره و همه ادیتورها نیازهای General رو بر آورده می کنند.

    موفق باشید

  36. #36

  37. #37
    والا بنده هم فکر میکنم این یه چیز کاملا سلیقه ای باشه، ممکنه بعضی ادیتورها امکانات بیشتر و یا قدرت بالاتری داشته باشند ولی هیچ کدوم نیست که بطور مطلق بشه گفت بهترینه، اصل کار شما کدنویسی PHP هست که خب با Notepad هم میشه نوشت اما مسائل دیگه مثل خطایابی برنامه یا کمک اون در نوشتن کد زیاد مهم نیست، بنده خودم تا حالا از هیچ ادیتوری به غیر از Dreamweaver استفاده نکردم (که البته نمیشه گفت ادیتور php چون یه چیز عمومیه) خب کارمو راه میندازه، دوست ندارم خودمو به یه ادیتور خاص وابسته کنم شاید فردا قرار شد تحت یه شرایط بخصوصی کار کنم و ادیتور مورد علاقه ام رو نداشتم اونوقت ممکنه خیلی برام سخت بشه، مثلا همین المپیاد World skills فقط اجازه ی استفاده از Dreamweaver رو به شرکت کننده ها میده که اونهم برای سنجش قابلیتهای شرکت کننده هاست، صدالبته که خیلی ادیتورهای جالب برای php هست اما من اینجوری راحت ترم شاید شما با یکی دیگه بهتر کار کنید...

  38. #38
    کاربر تازه وارد آواتار sayeh007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    آذزبایجان-باکو
    پست
    53
    php for delphi
    این برنامه رو من میتونم از کجا پیداش کنم اگه میشه منو راهنمایی کنید
    با تشکر از شما

  39. #39
    اگه منظورتون php4Delphi باشه اینجا لینکش هست رایگانه!
    php4Delphi
    نه اگه منظورتون Delphi for PHP باشه اونم لینک Trial هست اینجا
    Delphi for PHP - Trial - Download Link
    چون خلاف قوانینه نمیشه لینک نسخه ی Full بزارم اگه خواستین ایمیلتون رو بزارید براتون می فرستم.

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار sayeh007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    آذزبایجان-باکو
    پست
    53
    info@reflect.ir
    اگه زحمت شو بکشید خیلی خیلی ممنون میشم ازشما

    ذز ضمن لینک آزمایشی تریال که هست به ایران نمیده یعنی اون هم تحریم کرده من هم نمی تونم بگیرم اگه بزرگوراری کنید خیلی ممنون میشم میدونم که وقت شما رو میگیره بازم تشکر میکنم

    Delphi for PHP

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. ebook ای برای Delphi for PHP؟
    نوشته شده توسط AlirezaBahredar در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 19:16 عصر
  2. استفاده از میحط design درphp؟
    نوشته شده توسط pishro78 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 15:09 عصر
  3. نرم افزاری برای ویرایش عکس تحت php؟
    نوشته شده توسط Marzbaan در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •