نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فایل pdf (جستجو و اضافه کردن کنترل سفارشی)

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    پست
    46

    فایل pdf (جستجو و اضافه کردن کنترل سفارشی)

    سلام.
    چند تا سوال داشتم !
    1- چطور می تونم یک رشته رو درون pdf جستجو کنم ؟ (اگه یک مثال باشه خیلی بهتره)
    2- آیا میشه pdf ی رو تولید کرد که علاوه بر کنترل های استاندارد (texbox و ...) کنترل هاس سفارشی که خودمون تولید می کنیم رو به یک صفحه pdf اضافه کنیم ؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: فایل pdf (جستجو و اضافه کردن کنترل سفارشی)

    ببین تمام فایلها از هر جنسی که باشند بالاخره باینری هستند و هیچی نیستند جز صفر و یک.
    شما باید بتونی مفهوم نحوه ی چینش صفر و یک ها در PDF رو به دست بیاری.
    راه حل دیگه ای که من به نظرم میرسه اینه که بری از خود شرکت Adobe کمک بگیری.
    مثلا من خودم برای Full Text Search فایلهایی مانند DOC و PDF و TXT و فایل های متنی دیگه از SQL Server کمک گرفتم، و DLL ای که PDF رو به Full Text Search میشناسوند رو از Adobe گرفتم
    فکر کنم یک چیزی تو مایه های iFilter 6
    البته من نمیگم از Full Text Search استفاده کنی، چون فایدش اینی نیست که میخوای.
    ولی اولین نفری هم نیستی که میخوای داخل فایل های PDF رو بگردی
    به نظر من یه جا مثل StackOverFlow سوال کن و بگو I'm between rock and hard place و ... و انشاا... که مشکلت حل میشه.
    مطمئن باش ساده تر از اونی هست که فکرش رو کنی
    ---
    در مورد دومی هم انشاا... که میشه.
    وقتی نوشتیش با قیمت گزافی بفروشش
    نظر من رو میخوای رو همون اولی کار کن، اگه وقت اظافه آوردی برو رو دومی
    قدم به قدم
    من هم هستم
    منتظرم

  3. #3

  4. #4

    نقل قول: فایل pdf (جستجو و اضافه کردن کنترل سفارشی)

    با سلام
    منم یه سوال داشتم حیفم اومد تاپیک بزنم
    تو #C چه طوری فایل های PDf رو میخونن ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: فایل pdf (جستجو و اضافه کردن کنترل سفارشی)

    این ماژول برای جستجوی استرینگ در فایل PDF است.برای اجرای این ماژول Adobe Professional لازم هست.

    using Acrobat;
    using AFORMAUTLib;
    private void pdfRandD(string fPath)
    {
    AcroPDDocClass objPages = new AcroPDDocClass();
    objPages.Open(fPath);
    long TotalPDFPages = objPages.GetNumPages();
    objPages.Close();
    AcroAVDocClass avDoc = new AcroAVDocClass();
    avDoc.Open(fPath, "Title");
    IAFormApp formApp = new AFormAppClass();
    IFields myFields = (IFields)formApp.Fields;
    string searchWord = "Search String";
    string k = "";
    StreamWriter sw = new StreamWriter(@"D:\KCG_FileChecker_Inputs\MAC\pdf\0 230_525490_23_cha17.txt", false);
    for (int p = 0; p < TotalPDFPages; p++)
    {
    int numWords = int.Parse(myFields.ExecuteThisJavascript("event.va lue=this.getPageNumWords(" + p + ");"));
    k = "";
    for (int i = 0; i < numWords; i++)
    {
    string chkWord = myFields.ExecuteThisJavascript("event.value=this.g etPageNthWord(" + p + "," + i + ", true);");
    k = k + " " + chkWord;
    }
    if(k.Trim().Contains(searchWord))
    {
    int pNum = int.Parse(myFields.ExecuteThisJavascript("event.va lue=this.getPageLabel(" + p + ",true);"));
    sw.WriteLine("The Word " + searchWord + " is exists in " + pNum);
    }
    }
    sw.Close();
    MessageBox.Show("Process completed");
    }
    یک راه ساده هم وجود داره که استفاده از PDFKit.net است .به سایت زیر نگاهی بکنید و اینک شما میتونید بسیاری سمپل کد هم برا اون پیدا کنید.
    http://www.tallcomponents.com/
    اینجا رو هم نگاه کنید
    http://www.adobe.com/devnet/pdf/pdf_reference.html
    یک راه دیگه ایی هم وجود داره که من شما را به این صفحه ازجاء میدم
    http://www.codeproject.com/KB/cs/PDFToText.aspx
    و اینکه iTextSharp رو جدی تر بگیرید.
    http://itextsharp.sourceforge.net/
    --------------------------------------------------------------------------
    تو C#‎‎‎ چه طوری فایل های PDf رو میخونن ؟؟؟
    منظورتون از خوندن چیه؟اگر می خواهید در فرم و برنامه ی خود فایل PDF را بخوانید با همین کتابخانه ایی که معرفی کردم به راحتی مشکل شما حل میشه
    واقعا سمپل های زیادی وجود داره.این کتابخانه حاوی کلاس هایی برای تولید کردن Portable Document Format (PDF) است.
    برای دانلود به اینجا بروید
    http://sourceforge.net/projects/itext/files/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •