صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 69 از 69

نام تاپیک: آموزش PHP 6 و Mysql 5

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    دوست عزیز لینک دانلود فیلتره!
    کجاش خنده داشت . اون دیگه مشکل شماست می تونید دانلود کنید یا نکنید .

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    دوست عزیز خوب می شد ، لینک دانلودش رو بذاری!
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله armsoftpc : چهارشنبه 23 شهریور 1390 در 11:23 صبح

  3. #43

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    فیلتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس الان داره نشون می ده که!!!!!!!!!
    اگرهم نتونستی دانلود کنی خیلی راحت همون اسم فایل رو ((PHPLearning_1387)) رو سرچ کنه پیدا کن. (pdf)
    امیدوارم بتونی فیلتر رو رد کنی

  4. #44

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    سلام.

    فیلتر نیست !

    دانلود

    دوستان اگه مقاله دیگه ای دارن ممنون میشم بزارن ! مقاله ای که حجمش زیاد باشه و همه مباحث رو در بر بگیره !

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    امیدوارم مدیران منو ببخشن :)
    با این عمو فـ ـلـ تر رو دور بزن tir.pc32.info

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    کاچی به از هیچی!

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    نقل قول نوشته شده توسط miladkamalabady مشاهده تاپیک
    فیلتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس الان داره نشون می ده که!!!!!!!!!
    اگرهم نتونستی دانلود کنی خیلی راحت همون اسم فایل رو ((PHPLearning_1387)) رو سرچ کنه پیدا کن. (pdf)
    امیدوارم بتونی فیلتر رو رد کنی
    سلام
    فیلتر نیست
    ممنون

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    اقا چی شد پس ادامه اش؟

  9. #49
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    این یه کتابه که این دوستمون لطف کردن و مقداریش رو ترجمه کردن

    میتونید دانلود کنید و بخونید

  10. #50

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    این کارتون اصلا درست نیست حداقل از اولش بگید که فقط 3 فصل رو داره

  11. #51

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    پیشنهادم اینه که نویسنده این مقاله برگرده و لطف کنن و مطالب مفید رو دوباره منتشر کنند و برای جلوگیری از اسپم تاپیک رو قفل کنند و بعد از پایان اموزش ها تاپیک باز بشه برای سوال و جواب امیدوارم به زودی مطالب مفیدی از ایشون ببینیم !

  12. #52

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    البته با عرض تشکر ولی انگار هرچقدر صبر هم کردند نتیجه ای نداده، اگر کتاب ترجمه شده اتان چاپ شده لطفاً بفرمایید تا از آن استفاده کنیم.
    با سپاس

  13. #53

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    میشه اسم کتاب و یا آدرس صفحه ی دانلود آن را بفرمایید؟

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار amir22448
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    199

    نقل قول: نحوه نصب واجراي پروژه هاي php

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_shoja مشاهده تاپیک
    در اين مقاله ما نحوه نصب نرم افزار xampp را آموزش مي دهيم

    با نصب اين نرم افزار دو موتور mysql و apache نيز نصب خواهد شد که مي توانيد با استفاده از آن پروژه هاي خود را بنويسيد و اجرا کنيد...


    ادامه مقاله ...

    با سلام.آموزش خوبی گذاشته بودید ولی باید منبع آموزش هم می ذاشتید.این کار که می دونید در این سایت ممنوع هست.(البته اگه اشتباه نکنم چون توی یک تاپیک همین اخطار به یک نفر دیگر داده شده بود)

  15. #55
    کاربر جدید آواتار vazifehdan
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تربت جام کوچه معد آباد
    پست
    3

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    نقل قول نوشته شده توسط shaparak_87 مشاهده تاپیک
    شما که آقای یعقوبیان رو نمی شناسی بهتره در موردش اظهار نظر نکنی.ایشون یکی از بهترین برنامه نویس ها هستند.هم در زمینه php و هم asp
    راست می گن
    شما آقای یعقوبیانو نمیشناسی حرف نزنین
    ایشون استاد خودم بوده کارش حرف نداره

  16. #56
    کاربر جدید آواتار vazifehdan
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تربت جام کوچه معد آباد
    پست
    3

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    سلام
    ظاهرا لینک دانلودش هک شده
    می تونید برام ایمیل کنید :
    Smail_tj@yahoo.com
    ممنون می شم

  17. #57

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    پس ادامه اش کجا اموزش هاش خیلی خوب ان کسی ادامه اشون نداره؟

  18. #58

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    ممنون بچه ها کسی اگه آموزش حرفه ای داره بذاره ممنون!

  19. #59

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    اموزش هاش خوب بودن اگه کسی داره بذاره

    چندفصل بیشترادامه ندا

  20. #60

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    سلام دوستان حتما این آموزش های استادم آقای شهرکی رو بخونید عالیه!

    https://barnamenevis.org/showthread.p...AB%D8%A7%D9%84

  21. #61

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    سلام

    خوب میخوام روش نوشتن فرم جستجو در دیتبایس با استفاده از PHP/MySQL بگم البته روش کلی و ساده هستش .

    فرض میکنیم میخوایم یک کاربر رو که در سایت که ثبت نام کرده پیدا کنیم مشخصاتشو نمایش بدیم .

    اسم دیتابیس : Serach

    اینم جدول administrator :
    CREATE TABLE `administrator` (
    `id` int(11) NOT NULL auto_increment,
    `username` varchar(100) NOT NULL,
    `password` varchar(50) NOT NULL,
    `name` varchar(200) NOT NULL,
    PRIMARY KEY (`id`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=5 ;

    خوب حالا یک فرم جستجو مینویسیم : search.php
    <title>Serach From</title>
    </head>

    <body>
    <form action="result.php" method="post">
    <h1> Serach User's in Database </h1>
    <h3> Keywords </h3>
    <div> Keywords : <input type="text" name="search" /> </div>
    <div><input type="submit" name="btn" value="Search" /></div>
    </form>
    </body>


    این فرم هم که با متد post اطلاعات رو از طریق text به صفحه result.php میفرسته
    خوب حالا میریم سراغ صفحه : result.php
    <body>
    <h1> Serach Result </h1>
    <?php
    $search= $_POST['search'];


    $host = "localhost";
    $user = "root";
    $pass = "";
    $databse = "cms";
    $connect = @mysql_connect($host,$user,$pass) or die('Can Not Connecting');
    $select_db = mysql_select_db($databse,$connect) or die ('Can Not Select Databse');

    $query = " select * from administrator where username='$search' ";
    $result = mysql_query($query);

    if($result)
    {
    while($line=mysql_fetch_array($result))
    echo "Username is : $line[username] | ";
    echo "Name is : $line[name]";
    }
    else
    {
    echo "no keywors";
    }
    ?>
    </body>

    خوب ما اول مقدار text صفحه اول رو در یک متغیر ریختیم :
    $search= $_POST['search']; 

    کد های بعدیش هم برای ارتباط با بانک اطلاعاتی هستش و ما با استفاده از یک کوئری داخل دیتابیس رو جستحو میکنیم :
    $query = " select * from administrator where username='$search' ";
    $result = mysql_query($query);

    خوب این دستور برای نمایش جدول administrator در فیلد username هستش ، که ما اینجا مقدار username رو مساوی با $search یعنی همون متغیری که اطلاعات جستجوی ما رو از صفحه اول درون خودش میریزه

    خوب دیگه بقیه کد احتیاج به توضیح نداره هر جاشو به مشکل برخوردید در خدمتم

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    نقل قول نوشته شده توسط parsboy مشاهده تاپیک
    سلام

    خوب میخوام روش نوشتن فرم جستجو در دیتبایس با استفاده از PHP/MySQL بگم البته روش کلی و ساده هستش .

    فرض میکنیم میخوایم یک کاربر رو که در سایت که ثبت نام کرده پیدا کنیم مشخصاتشو نمایش بدیم .

    اسم دیتابیس : Serach

    اینم جدول administrator :
    CREATE TABLE `administrator` (
    `id` int(11) NOT NULL auto_increment,
    `username` varchar(100) NOT NULL,
    `password` varchar(50) NOT NULL,
    `name` varchar(200) NOT NULL,
    PRIMARY KEY (`id`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=5 ;

    خوب حالا یک فرم جستجو مینویسیم : search.php
    <title>Serach From</title>
    </head>

    <body>
    <form action="result.php" method="post">
    <h1> Serach User's in Database </h1>
    <h3> Keywords </h3>
    <div> Keywords : <input type="text" name="search" /> </div>
    <div><input type="submit" name="btn" value="Search" /></div>
    </form>
    </body>


    این فرم هم که با متد post اطلاعات رو از طریق text به صفحه result.php میفرسته
    خوب حالا میریم سراغ صفحه : result.php
    <body>
    <h1> Serach Result </h1>
    <?php
    $search= $_POST['search'];


    $host = "localhost";
    $user = "root";
    $pass = "";
    $databse = "cms";
    $connect = @mysql_connect($host,$user,$pass) or die('Can Not Connecting');
    $select_db = mysql_select_db($databse,$connect) or die ('Can Not Select Databse');

    $query = " select * from administrator where username='$search' ";
    $result = mysql_query($query);

    if($result)
    {
    while($line=mysql_fetch_array($result))
    echo "Username is : $line[username] | ";
    echo "Name is : $line[name]";
    }
    else
    {
    echo "no keywors";
    }
    ?>
    </body>

    خوب ما اول مقدار text صفحه اول رو در یک متغیر ریختیم :
    $search= $_POST['search']; 

    کد های بعدیش هم برای ارتباط با بانک اطلاعاتی هستش و ما با استفاده از یک کوئری داخل دیتابیس رو جستحو میکنیم :
    $query = " select * from administrator where username='$search' ";
    $result = mysql_query($query);

    خوب این دستور برای نمایش جدول administrator در فیلد username هستش ، که ما اینجا مقدار username رو مساوی با $search یعنی همون متغیری که اطلاعات جستجوی ما رو از صفحه اول درون خودش میریزه

    خوب دیگه بقیه کد احتیاج به توضیح نداره هر جاشو به مشکل برخوردید در خدمتم
    این کدی که شما این جا نوشتی search به حساب نمیاد این کد find هست درستش اینه
    $query = " select * from administrator where username=LIKE'%$search%' ";

  23. #63

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    از قدیم گفتن کار را آن کرد که تمام کرد ...:)

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    سلام
    دوستان منظور از php6 چی هست؟
    من با gprs سایت رو چک می کنم و سرعتم خیلی کمه تا بتونم فایل ها رو دانلود کنم و بخونم تا بدونم php6 چیه؟

  25. #65
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز
    تاخیر من رو ببخشید. ازتون خواهش کردم پست نذارید ولی متاسفانه بعضی از دوستان کم لطفی می کنن.
    من همزمان دارم این آموزش رو ترجمه می کنم و بسته به تجربه، یه تغییراتی هم می دم و یه سری چیزایی رو هم بهش اضافه می کنم.
    این دوره آموزشی 17 فصل هست که امیدوارم دوستان یه مقدار صبر داشته باشن.
    انشاءاله موفق باشید و صبور!!!!
    در پناه حق
    سلام اولا ببخشید که تاپیک خاک خورده رو بالا میارم.

    با سلام خدمت آقای یقوبیان ، ببخشید شما نمیخوایید این تاپیک که مهم هم هست رو ادامه بدید آخرین پستی که دادید (یک شنبه 26 اردیبهشت 1389 23:27) گفتید صبور باشیم ولی الان 2 سال از اون پست میگذره ولی شما هنوز ادامه ندادید.

    من میخواستم بدونم آموزش PHP6 به کجا ختم میشه و فواید PHP6 چیه و چه فرقی به PHP5 داره؟

    آقای رضا قربانی هم تا حدودی آموزش رو پیش بردند ولی هنوز برخی از فصل های مهم درس داده نشده.

    درمورد اینکه گفتند آقای یقوبیان رفته و دیگه برنمیگرده عرض کنم که آخرین فعالیت ایشون دوشنبه 07 اسفند 1391 12:09 عصر است.

    واقعا اون 3 پارت اولی خیلی عالی بود و خیلی حال کردم.

    این درخواست من و همه دوستانی که اینجا پست دادنه : "لطفا آموزش رو ادامه بدید"

    اگر هم نمیخوایید ادامه بدید (خدا نکنه) تاپیک رو قفل کنید و یک پست به معنی کنسلی آموزش بزنید و مارو از سردرگمی دربیارید.

    باتشکر از همه مخصوصا آقای یقوبیان

  26. #66

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    منم چند پارت رو دان کردم اموزش های خوبی بود لطفا اگه کسی دیگه

    داره دریغ نکنه

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان منظور از php6 چی هست؟
    من با gprs سایت رو چک می کنم و سرعتم خیلی کمه تا بتونم فایل ها رو دانلود کنم و بخونم تا بدونم php6 چیه؟

    کسی نیست جواب بده؟

  28. #68
    کاربر تازه وارد آواتار saeedfadaoddini
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    66

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5


  29. #69
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: آموزش PHP 6 و Mysql 5

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک

    کسی نیست جواب بده؟
    منظور از 6 نسخه PHP هست!

    مثلا می گیم Firefox 20!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •