نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در ajax

  1. #1

    Unhappy خطا در ajax

    با سلام
    این تابع در firefox به درستی کار می کند ولی در مرورگر IE در خط text = xmlHttp.responseText; خطای object does not support this property and method را میدهد لطفا من را راهنمایی کنید .
    var xmlHttp;
    function viewDoctorName(code,token,id) {
    xmlHttp=GetXmlHttpObject();
    if (xmlHttp==null) {
    alert ("Browser does not support HTTP Request");
    return;
    }
    var url="bin/showDoctorName.php?token="+token+"&code="+code;
    xmlHttp.onreadystatechange = function() {
    if(xmlHttp.readyState==1) {
    document.getElementById("subMenuPanel").innerHTML= "<img src=\"images/wait.gif\" />";
    }
    if(xmlHttp.readyState==4) {
    text = xmlHttp.responseText;
    document.getElementById("subMenuPanel").innerHTML = text;
    }
    }
    xmlHttp.open("GET",url,true);
    xmlHttp.send(null);
    }
    function GetXmlHttpObject() {
    var xmlHttp=null;
    try {
    xmlHttp=new XMLHttpRequest();
    }
    catch (e) {
    try {
    xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    }
    catch (e) {
    xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    }
    return xmlHttp;
    }

  2. #2

    نقل قول: خطا در ajax

    کد به نظر درست میاد. بجای Msxml2.XMLHTTP از MSXML2.XMLHTTP در تابع GetXmlHttpObject استفاده کنید.
    من با ActiveX آشنایی ندارم ولی هرجا دیدم با حروف بزرگ بود. شاید بخاطر این باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: خطا در ajax

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    کد به نظر درست میاد. بجای Msxml2.XMLHTTP از MSXML2.XMLHTTP در تابع GetXmlHttpObject استفاده کنید.
    من با ActiveX آشنایی ندارم ولی هرجا دیدم با حروف بزرگ بود. شاید بخاطر این باشه.
    مشکل از ActiveX نیست، چون اگر به مشکل بر می خورد حتما باید بلاک catch اجرا می شد.
    نیازی نیست تمامی حروف با کلمات بزرگ نوشته بشن.

    در کد شما هیچ ایرادی دیده نشد فقط در تابع viewDoctorName یک argument بلااستفاده بنام id وجود داشت، احتمالا با حذف اون کد شما بدرستی کار می کنه.
    در ضمن سعی کنید برای تعریف متغیر حتما از کلمه ی کلیدی var استفاده کنید، متغیر text به اینصورت تعریف نشده بود.

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: خطا در ajax

    با تشکر از راهنمایی شما
    مشکل از درست تعریف نکردن متغیر text بود که با گذاشتن var درست شد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •