نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه پیاده سازی فرم اخبار سایت http://www.khabaronline.ir/

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار e-arasteh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نحوه پیاده سازی فرم اخبار سایت http://www.khabaronline.ir/

    سلام
    میخوام اگه دوستان کمک کنن توی این تاپیک یه سری بحث در کورد ajax و jquery در asp.net انجام بدیم.واسه شروع از یه چیز کلی شروع کنیم تا روی همون کار کنیم. کسی میدونه نحوه پیاده سازی قسمت اخبار سایت http://www.khabaronline.ir چطوریه. البته اون قسمتی که roll میشه؟
    اگه میدونید لطفاً با sample بذارید تا بحث رو ادامه بدیم.
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: نحوه پیاده سازی فرم اخبار سایت http://www.khabaronline.ir/

    دوست من فکر نمی کنم شما از این بحثت در این تاپیک به نتیجه خاصی برسی ...

    بحث های کلی نیاز به موضوع مشخص و معینی داره ... اگر در دنبال آموزش این بحث ها هستی از کتاب آموزشی استفاده کن.

    در ضمن این سوالی هم که پرسیدی ... شما به عنوان یک برنامه نویس وب باید بدونی هر چیزی که داری می بینی روی کامپیوترت لود شده ...

    یعنی جواب سوالت توی سورس صفحه است ...

    سورس html به این صورت خبر ها را چیده ....


    [IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/KAMAPR%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
    <ul>

    <li><a target="_blank" href="news-51766.aspx">سیزده بدر پایانش اینگونه نباشد! /عکس</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51765.aspx">داستان سرقت و کشف سنگ مزار ژان پل سارتر پس از 30 سال </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51763.aspx">سرانجام پکن با کاخ سفید همراه شد / موافقت چین با بررسی تشدید تحریمها علیه ایران</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51762.aspx">درمان بیماری با زنگ موبایل!</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51761.aspx">نمایندگان برای دیدار نوروزی به پاستور می روند </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51757.aspx">مردی در نیجریه خودروی خود را به یک هواپیمای مسافربری کوبید </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51756.aspx">تمهیدات مترو و اتوبوسرانی در روز طبیعت</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51754.aspx">سرشاخه اصلی شرکت هرمی غیر قانونی MPW در اراک دستگیر شد </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51753.aspx">دوقلوهای به هم چسبیده برزیلی طی یک عمل موفقیت آمیز از هم جدا شدند </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51741.aspx">بهترین کتابی که فیروز زنوزی در سال 88 خواند</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51750.aspx">زمین لرزه 1/4 ریشتری استان فارس را لرزاند </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51732.aspx">نوری المالکی :‌قصد ندارم نتایج انتخابات را عوض کنم </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51747.aspx">انفجار در یک زندان در یمن و فرار 40 زندانی </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51745.aspx">یک قاضی آمریکایی به غیرقانونی بودن برنامه شنود مکالمات مردم رای داد </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51744.aspx">کتک‌کاری هواداران خواننده لس‌آنجلسی هنگام اجرای کنسرت در مالزی </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51743.aspx">جسد دو زن در کنار سرهایشان در بغداد کشف شد </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51738.aspx">انگلیس اطلاعات شخصی دانشجویان مسلمان را در اختیار "سیا" قرار می‌دهد </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51735.aspx"> وزارت خارجه چین باز هم بر راه حل مسالمت آمیز در برابر فناوری هسته ای ایران تاکید کرد</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51726.aspx">زنبورهای ردیاب و مقابله با تروریسم</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51731.aspx">دستگیری 30 مظنون در عراق</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51730.aspx">هوجینتائو در نشست امنیت هسته ای شرکت می کند </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51724.aspx">نگرانی آمریکا از فروش سلاح به ونزوئلا از سوی روسیه</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51687.aspx">10 نویسنده بزرگ که نوبل نگرفتند</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51690.aspx">کاوه میرعباسی: هدف اصلی‌ام سینما بود</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51672.aspx">پری صابری: «گلستان» معلم نامرئی من بود</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51673.aspx">10 کتاب برتر دهه اول 2000</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51723.aspx">گزارش تازه اوباما درباره افغانستان به کنگره رسید</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51722.aspx">جلیلی وارد پکن شد</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51721.aspx">یک مسافرت با دو بلیت</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51720.aspx">تیراندازی در واشنگتن در آمریکا چهار کشته برجای گذاشت</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51719.aspx">یک دانش آموز درسانحه رانندگی ناشی از بارش برف در شمال انگلیس جان باخت </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51718.aspx">یک نظامی چینی نارنجک را به دیوار روبروی خود کوبید </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51717.aspx">دهها مسافر قطاری در اسکاتلند ساعت ها میان برف و سرما گرفتار شدند </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51716.aspx">هواپیمای سمپاشی 71 نفر را در دزفول راهی بیمارستان کرد </a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51715.aspx">جسد زن جوان در سطل زباله کشف شد</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51711.aspx">آغاز اختلاف بر سر تفسیر قانون اساسی در عراق/ مالکی: آماده کناره گیری از سمت نخست وزیری هستم</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51707.aspx">جادوگر لبنانی در آستانه اعدام در عربستان</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51705.aspx">دیدار رییس قوه قضاییه با مراجع عظام</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51704.aspx">بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت فرارسیدن سی ویکمین سالروز 12 فروردین</a></li>

    <li><a target="_blank" href="news-51664.aspx">گزارش از کنفرانس بین المللی تاجیکستان </a></li>

    </ul>


    و ظاهرا از این فایل جاوا اسکریپت هم برای نمایش اخبار استفاده کرده ....


    var newsbar = function(name, targetId, speed, timeout) {
    this.id = targetId;
    this.speed = speed || 100;
    this.timeout = timeout || 2000;
    this.position = 0;
    this.index = 0;
    this.name = name;
    this.wait = false;
    };
    newsbar.prototype.setWait = function(bool) {
    this.wait = bool;
    if (!bool)
    this.start();
    else if (this.end && bool)
    this.stop();
    };
    newsbar.prototype.init = function() {
    var n = this.name;
    var aTag = '<a onmouseover="' + n + '.setWait(true)" onmouseout="' + n + '.setWait(false)" id="' + n + '_newsbar" href="" title=""></a>';
    document.getElementById(this.id).innerHTML = aTag;
    this.id = this.name + '_newsbar';
    this.start();
    };
    newsbar.prototype.setData = function(data) {
    this.data = data;
    };
    newsbar.prototype.next = function() {
    if (!(this.end && this.wait)) {
    this.position++;
    var spd = this.speed;
    var item = this.data[this.index];
    if (this.position > item.text.length) {
    this.clear();
    this.index++;
    if (this.index > (this.data.length - 1)) {
    this.index = 0;
    };
    item = this.data[this.index];
    document.getElementById(this.id).href = item.link;
    document.getElementById(this.id).title = item.title;
    } else {
    document.getElementById(this.id).innerHTML = item.text.substring(0, this.position) + "_";
    if (this.position == item.text.length) {
    spd = this.timeout;
    this.end = true;
    };
    };
    this.timer = window.setTimeout(this.name + ".next()", spd);
    };
    };
    newsbar.prototype.clear = function() {
    this.position = 0;
    this.end = false;
    document.getElementById(this.id).innerHTML = "";
    };
    newsbar.prototype.stop = function() {
    window.clearTimeout(this.timer);
    };
    newsbar.prototype.start = function() {
    window.clearTimeout(this.timer);
    this.end = false;
    this.timer = window.setTimeout(this.name + ".next()", this.speed);
    };
    newsbar.prototype.position = 0;



    اگر دنبال این مدل اسکریپت ها هم هستی کافیه در گوگل با کیورد های لاتینش سرچ کنی ...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: نحوه پیاده سازی فرم اخبار سایت http://www.khabaronline.ir/

    چند وقت پیش یه plugin به چشمم خورد که این کارو انجام می داد. jquery و newsticker و bbc style رو جستجو کنید. اگه اشتباه نکرده باشم.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: نحوه پیاده سازی فرم اخبار سایت http://www.khabaronline.ir/

    سلام دوستان
    سورسش رو کسی داره؟

    اگه ممکنه چند تا نمونه بذارید...
    ممنون....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •