نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کار با دیتا بیس در اینترنت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250

    کار با دیتا بیس در اینترنت

    سلام
    من یه برنامه نوشتم حالا می خوام توش یه تغییری ایجاد کنم که دیتابیسش رو در اینترنت قرار بدم و هر جا که برنامه شروع به کار کرد از دیتابیس که تو اینترنت هست اطلاعات رو بخونه
    باید چیکار کنم اصلا امکانش هست این کار؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کار با دیتا بیس در اینترنت

    بانکت چیه؟تو آدرسش میتونی ای پی بزنی.همین فقط

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250

    نقل قول: کار با دیتا بیس در اینترنت

    بانکم Access هست
    میتونم IP بدم یعنی چی؟

  4. #4

    Cool سلام سلام

    می دونی دوست عزیز من 1 سال پیش دنبال اینها رفتم
    همه هم همینا می گن : آی پی بده
    اما اینکه دقیقا چطوری شاید کمتر کسی بلد باشه یا بخواد بگه
    من هنوز دارم mysql کار می کنم راجع به تنظیماتش بگم که یه قسمت داره که شما مسیر بانک اطلاعاتی را می دی اونجا میشه ای پی داد شاید منظور دوستمون همینه

    برای بانک اکسس هم خودم دنبالش بودم اما هنوز جوابی پیدا نکردم
    حرف و حدیث زیاد هست
    من خودم فکر می کردم شاید با پروتکل های ftp باشه یا ...
    شاید هم از طریق dns درست کردن و این چیزا اما هنوز راه عملی پیدا نکردم

    به هرحال اگه راهی پیدا شد من را هم خبر بدین
    وبلاگ من :
    http://www.programmer-shahrekord.mihanblog.com

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: کار با دیتا بیس در اینترنت

    باید IP Valid بگیری که ماهی حدود 10هزار تومنه اگر هم دیتابیست رو هاست هست باید IP و پورتی رو که هاست برای دیتابیست داده رو به برنامه بدی و بقیه کار مثل روال عادی و واسه Access خیلی راحته چون معمولا پسوردی برای Login و عیره نمی خواد می تونی راحت کار کنی
    بازم اگه سوالی بود PM بده در خدمتم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229

    نقل قول: کار با دیتا بیس در اینترنت

    سلام
    من هم دیتابیس اکسسم رو در یک وب سایت آپلود کردم ولی با وی بی نمی تونم با اون ارتباط برقرار کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار kuh_nur
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    C:\Windows\Temp
    پست
    326

    نقل قول: کار با دیتا بیس در اینترنت

    سلام
    شما می تونید به این طریق عمل کنید

    private sub Form_load()
    data1.databasename=\\192.162.1.6\Database\db.mdb
    data1.database="MyTable"
    بجای 192.162.1.6 می تونید آدرس آی پی سایت و یا آدرس خود سایت رو بزارین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •