نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش کامل دیتابیس در کمبو باکس ایکس پی

  1. #1

    نمایش کامل دیتابیس در کمبو باکس ایکس پی

    سلام . من توی برنامه ای که دارم می نویسم یه کمبو باکس ایکس پی گذاستم که می خوام اطلاعات دیتابیس رو نمایش بده . من برای این کار یه کنترل data گذاشتم و خاصیت databasename رو دیتابیسی که درست کردم و خاصیت RecordSource رو هم جدولم گذاشتم و تنظیمات کمبو رو هم همینطور اما زمان اجرای برنامه کمبو فقط اولین فیلد جدول رو نشون میده . چه کار باید کرد که تمام فیلد رو نمایش بده . اگه کسی هر چه زودتر بتونه کمکم کنه ممنون می شم .

  2. #2

    نقل قول: نمایش کامل دیتابیس در کمبو باکس ایکس پی

    دوست عزيز اين كار بصورت خودكار و با لينك كردن امكان نداره و تنها راهش اينه كه هنگام باز شدن فرم توي يك حلقه for تك تك آيتم هاي ديتابيس رو توي combo اضافه مي كني

  3. #3
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نمایش کامل دیتابیس در کمبو باکس ایکس پی

    قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید.

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=160899
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  4. #4

    نقل قول: نمایش کامل دیتابیس در کمبو باکس ایکس پی

    با سلام .
    جناب آقای مدیر بخش لطفاً شما هم قبل از اینکه سریع قوانین سایت رو بذارین و هی بگین جست و جو کنید یه کمی دقت کنید بد نیست . این لینکی رو که دادین خودم دیدم اما من توی برنامم combo ویندوز xp گذاشتم . برای همین خیلی با اون موضوع فرق داره . با تشکر

  5. #5

    نقل قول: نمایش کامل دیتابیس در کمبو باکس ایکس پی

    سلام دوست عزیز ممنون می شم اگه کدش رو برام بذاری چون نمی دونم باید چی بنویسم . یه مقدار هم عجله دارم با تشکر .

  6. #6
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: نمایش کامل دیتابیس در کمبو باکس ایکس پی

    تنظیمات Combo رو حذف کنید.

    For i = 0 To Adodc1.Recordset.RecordCount - 1
    Combo1.AddItem Adodc1.Recordset.Fields(Index)
    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Next i
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •