نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: قراردادن تگ های html در صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259

    قراردادن تگ های html در صفحه

    سلام
    من می خواهم یک استرینگ شامل کد های اچ تی ام ال را که توسط برنامه تولید می شود در صفحه ای که کاربر مشاهده می کند نمایش دهم چطور این کار انجام می شود؟

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    		private void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    مثلا میخواهم در صفحه نهایی این کد اضافه شود
    <p align="center"> </p>

    }

  4. #4
    کد بنده واضح بود!
    از آنجایی که قصد مقدار دهی به متغیر رشته ای در روال Click کنترل Button1 را دارید، باید یک متغیر به صورت سراسری تعریف کنید. پس از مقدار دهی به متغیر در روال Click، به شکلی که قبلا اشاره کردم، متغیر را در مکان دلخواه وب فرم چاپ کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    آقای راد
    وقتی کد Html میخواهیم اضافه کنیم یک ایراد میگیرد.
    شما جایی گفته بودید که چیزی را در بالای صفحه باید نوشت
    میشه دوباره بگید چی بود؟ چون من پیداش نکردم.

    validateRequest="False" ؟

  6. #6

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259

    لطفاً راهنمایی کنید کجا اشتباه کردم؟




    Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

  8. #8
    خط تعریف متغیر loader رو به اولین خط برنامه ببرید. قبل از public Class h

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    بهروز جان بردم قبل از public Class h اما error می دهد.
    C:\Inetpub\wwwroot\App1\test.aspx.cs(17):
    A namespace does not directly contain members such as fields or methods

  10. #10
    درسته. اشتباه از جانب بنده بود. با VB.NET اشتباه گرفتم.
    باید متغیر رو به صورت public و بعد از نام کلاس تعریف کنید. چون به طور پیش فرض، private در نظر گرفته میشه.

    public class WebForm1 : System.Web.UI.Page
    {
    public string s;
    private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    s="ali";
    }
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
     private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e) 

    {

    loader="T!--#include virtual='about.htm' --T";

    }



    آیا دستور بالا اشتباه است؟؟؟
    بعد از اجرا هیچ اتفاقی نمی افتد.
    لطفاً T را با < و > عوض کنید
    آخرین ویرایش به وسیله JikSearch : دوشنبه 10 مرداد 1384 در 11:53 صبح

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    یک کار دیگر هم میتوانید انجام بدهید ، یک obejct literal روی صفحه قرار بدید و بعد :

    litObject.Text = "ali"

  13. #13
    اولا: Literal Control یا هر نمایش دهنده ی دیگه ای مشکل شما رو حل نمی کنه.
    مرورگر، میان حروف HTML موجود در متن و متن اصلی تفاوت قائل می شود. به همین خاطر، کدی که شما نوشتید - سینتکس Comment - در نظر گرفته میشه و نمایش داده نمیشه.
    به منظور رفع این مشکل، باید از متد HtmlEncode کلاس HttpUtility استفاده کنید.

    loader = HttpUtility.HtmlEncode("T!--#include virtual='about.htm' --T");

    موفق باشید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    آقای راد من از کد بالا استفاده کردم اما در صفحه فقط نوشت:
    T!--#include virtual='about.htm' --T

  15. #15

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    می خواستم محتویات صفحه about.htm را بنویسد مانند وقتی که این دستور را در میان کد های html می نویسیم و محتویات صفحه را نمایش می دهد.

  17. #17
    جناب JikSearch!
    اولا: سوال شما دو پهلو بود و میشد به دو شکل به اون نگاه کرد.
    دوما: دستور include، یک دستور Server-Side هست. مسلم هست که مرورگر این دستور رو نمیشناسه و به عنوان یک Comment، یا در صورت تبدیل با تابع HtmlEncode، به صورت یک متن ساده در نظر می گیره.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    اولاً حق با شماست
    دوماً حرف حساب جواب نداره
    سوماً درمورد این موضوع پیشنهادی ندارید؟

  19. #19
    به کاری که شما قصد انجامش رو دارید، اصطلاحا، On-The-Fly میگن.
    کامپایلر دات نت، با فراهم کردن نیم اسپیس System.CodeDom.Compiler، به برنامه نویس اجازه اجرای کدها در زمان اجرا رو میده.
    به شخصه زیاد با این نیم اسپیس سر و کار نداشتم اما در لینک زیر مثال خوبی در این باره ارائه شده:
    http://www.codeproject.com/vb/net/Do...lerArticle.asp
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : پنج شنبه 13 مرداد 1384 در 00:07 صبح دلیل: اصلاح لینک

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    اولا سلام
    دوما میشه به منم بگید که چرا Literal مشکل ایشان را حل نمیکنه ؟ مگه ایشان نمی خواهند یک HTML را در زمان اجرا در قسمتی از صفحه قرار بدن ؟ خوب Literal هم برای همین ساخته شده !!!!
    سوما ممنون

  21. #21
    اولا سلام.
    دوما الان بهت میگم.
    Literal Control واسه چاپ متن به کار میره و هیچ مزیتی نداره و کار اضافه ای انجام نمیده.
    ایشون می خوان دستور HTML سمت سرور رو اجرا کنند نه اینکه یک متن رو نمایش بدن.
    ...........
    یک Literal Control ایجاد کن و به خاصیت Text اش مقدار TBTSalamT/BT رو نسبت بده و سعی کن چاپش کنی.
    می بینی که کلمه Salam به شکل Bold نمایش داده میشه.
    آیا می تونی کاری کنی که تگ اچ تی ام ال B هم همراهش نمایش داده بشه؟
    به خاطر مشکل ادیتور سایت، به جای حرف T از علامت بزرگتر-کوچکتر استفاده کن.
    سوما خواهش می کنم.

تاپیک های مشابه

  1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •