نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

    با سلام خدمت اساتید و دوستان
    چطوره می توان مقدار چندتا TextBox بروی صفحه توسط XmlHttpRequest رو از سرور گرفت??
    دوستان طریقه گرفتن مقدار رو می دونم ، چند مقدار رو مشکل دارم.
    اگه کد مثالی بزارید که سپاسگزار می شم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

    شما با xmlhttprequest فقط یک string می گیرید. می تونید مقدارهای برگشتی رو فرمت بندی کنید مثلا

    name1|name2|name3

    و در client اون رو بخونید. بهتره از pagemethod ها استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

    دلیل خاصی دارید که از server callback استفاده نمی کنید؟

  4. #4

    نقل قول: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید و دوستان
    چطوره می توان مقدار چندتا TextBox بروی صفحه توسط XmlHttpRequest رو از سرور گرفت??
    دوستان طریقه گرفتن مقدار رو می دونم ، چند مقدار رو مشکل دارم.
    اگه کد مثالی بزارید که سپاسگزار می شم.
    میتونی داده هاتو به صورت json بفرستی ... keyvaluepairs
    سمت سرور :
    "someVar = { 'key1' : 'value1' , 'key2' : 'value2' }"


    سمت کاربر :

    var str = "someVar = { 'key1' : 'value1' , 'key2' : 'value2' }";
    eval(str);
    alert(someVar.key1);
    آخرین ویرایش به وسیله exlord : یک شنبه 22 فروردین 1389 در 22:54 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

    ممنون از جوابتون.
    داده هاتو به صورت json بفرستی ... keyvaluepairs
    مهندس جان من با سبک جیسون زیاد آشنا نیستم ، برای استفاده از اون تگ خاصی نیاز نیست؟؟
    یعنی من به همین صورت که عرض کردین استفاده کنم ؟؟
    سمت سرور :
    کد:
    "someVar = { 'key1' : 'value1' , 'key2' : 'value2' }"
    سمت کاربر :

    کد:
    var str = "someVar = { 'key1' : 'value1' , 'key2' : 'value2' }";
    eval(str);
    alert(someVar.key1);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

     			 			دلیل خاصی دارید که از server callback استفاده نمی کنید؟ 		

    نه وحید جان ، می خوام این کار رو با استفاده از XmlHttpRequest انجام بدم.
    ممنون از توجهت.

  7. #7

    نقل قول: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون.

    مهندس جان من با سبک جیسون زیاد آشنا نیستم ، برای استفاده از اون تگ خاصی نیاز نیست؟؟
    یعنی من به همین صورت که عرض کردین استفاده کنم ؟؟
    نه چیز خاصی نمی خواد همون جوری که گفتم...

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: طریقه گرفتن چند متغیر از سرور به وسیله XmlHttpRequest

    بله وحید جان حق با شماست ، خیلی وقت ها باید CallBack استفاده کنیم.
    ممنونم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •