نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

  1. #1

    Cool اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

    سلام ،

    اولا آیا میشه در زمان اجرای برنامه بخش Design کامپوننت Fast Report رو فراخوانی کرد ؟
    و اینکه فرض کنید من گزارشم رو ساختم و ذخیره کردم ( با فرمت fr3 ) حالا چه طور در حالت اجرا برنامه به کامپوننت frxReport آدرس فایل رو بدم تا از اون فایل به عنوان پایه گزارش استفاده کنه و گزارش رو در اون قالب نوشن بده ؟

    با کد زیر این کار رو کردم ولی کار نکرد :

      frxReport1.FileName:= 'D:\1.fr3';
    frxReport1.ShowReport;

  2. #2

    نقل قول: اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

    با کد زیر این کار رو کردم ولی کار نکرد
    بین اون دو خط باید PrepareReport فراخوانی بشه.

    اولا آیا میشه در زمان اجرای برنامه بخش Design کامپوننت Fast Report رو فراخوانی کرد ؟
    بله، خودش یک کامپوننت داره که اگر روی فرم بیاندازیدش، با استفاده از آن، در زمان اجرا میشه Designer فست ریپورت را نمایش داد. در Demo خودش هم این قابلیت نمایش داده شده.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    يك جاي خوش آب و هوا و سالم
    پست
    112

    نقل قول: اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

    OpenDlg.InitialDir :=VVCurDir+'\FastRep' ;
    IF OpenDlg.Execute Then Begin
    MyFastRep := OpenDlg.FileName ;
    FrxReport1.LoadFromFile(MyFastRep);
    FrxReport1.ShowReport(True);
    SetCurrentDir(VVCurDir);
    OpenDlg.InitialDir :=VVCurDir+'\FastRep' ;
    End;

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    41
    پست
    36

    نقل قول: اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

    برای ویرایش گزارش در زمان اجرا باید یک کامپوننت frxDesigner بر روی فرم قرار بدی و در رویداد دکمه ویرایشی که بر روی فرم قرار دادی کد زیر را بنویسی

    frxReport1.DesignReport();

    با این دستور قسمت ویرایش گزارش باز میشه
    در قسمت ویرایش هم در زمان اجرا با زدن Open File گزارش مورد نظر رو می تونید لود کنید

    برای لود کردن گزارش از طریق کد می تونید از دستور زیر استفاده کنید


    frxReport1.LoadFromFile('D:\path ...',true);


    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

    سلام ..... من کاربر جدید و مبتدی هستم
    تو برنامه هلو چند گزارش با فرمت fr3 و fp3 هست که میخوام یه تغییراتی توشون اعمال کنم .... فست ریپورت دات نت رو نصب کردم ... فیل رو باز نمیکنه ..... ارور میده فایل رو نمیشناسه ..... البته بگم که با چند ورژن دیگه فست ریپورت هم امتحان کردم که باز نشدند .... میشه لطفا راهنمایی کنین .....

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار 101101000
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    53

    نقل قول: اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

    تا اون زمانی که من در طرفه نگار همکاری میکردم با دلفی 6 نوشته میشد.
    تصویر از خطایی که میده بذارید تا راحتتر بشه راهمناییت کرد دوست عزیز

  7. #7

    نقل قول: اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

    سلام دوست عزیز ..... ممنون ..... این تصویر ارور هست .... ممنون بابت راهنمایی .....

    Eror Pic.jpg

    این نکته رو هم بگم که این فایل ریپورت توسط طراح ، برای امکان پرینت بارکد به نرم افزار اضافه شده .... فرمتش FR3 هست .

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار 101101000
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    53

    نقل قول: اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش

    هلو با دلفی 6 نوشته شده البته اگر ورژن جدیدش باشه دلفی XE و Fast Report 4 طراحی و پیاده سازی شده.
    قابلیتی که در فست ریپورت دلفی وجود داره اینه که گزارش رو در چند صفحه جداگانه برای اعمال کنترل روی چند گزارش در یک قالب یا با یک دیتاست اما صفحه بندی متفاوت بشه پیاده سازی کرد.

    اطلاع دقیق ندارم که فست ریپورت دات نت با این قابلیت مشکل داشته باشه یا خیر!!! TfrxReportPage مرتبط با همینه که گزارش رو در صفحه ی مختلف طراحی کنید. احتمال میدم که این خطا به دلیل وجود چند صفحه در این فایل باشه. به نظر من با دلفی امتحان کنید ببینید باز میکنه یا خیر.

    در غیر این صورت اساتید دیگه باید اظهار نظر کنن که من هم یاد بگیرم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •