نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از متغییر درون فانکشن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    Unhappy مشکت در append کردن

    سلام دوستان عزیز من میخوام از یک متغییر درون function استفاده کنم نمیشه
    کد من به این صورت هست



    var object = $(".news").attr("name");

    $(object).hide();
    ولی کار نمی کنه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله angel_boy013 : یک شنبه 22 فروردین 1389 در 21:16 عصر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از متغییر درون فانکشن

    چطوری اجرا نمیشه؟ ارور میده؟ قبل از hide در صفحه inject کنیدش مثلا با تابع appendTo.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: استفاده از متغییر درون فانکشن

    مرسی دوسته عزیز مشکلم حل شد باید خارج از ready و با live مینوشتم ممنونم ازتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •