نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمايش سطر هاي يك جدول و يا مخفي كردن آنها با كمك Jquery

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نمايش سطر هاي يك جدول و يا مخفي كردن آنها با كمك Jquery

    با سلام


    فرض كنيد يك جدول داريد كه 10 سطر داره و سطرها از شماره 1 تا 10 نام گذاري شده حالا يك از طريق كلاس يا ID .


    حالا من ميخوام با كمك Jquery سطر 4 تا 8 را نمايش بدم و ساير سطرها نمايش داده نشن . يعني سطر 1 تا 3 و 9 تا 10 مخفي بشه .

    تشكر

  2. #2

    نقل قول: نمايش سطر هاي يك جدول و يا مخفي كردن آنها با كمك Jquery

    برای این کارها در جی کوئری روشهای زیادی وجود داره. از تابع slice یا map یا eq یا selectorهای تگی می تونید استفاده کنید.
    با توابع nextUntil و prevUntil هم میشه + کلی روش دیگه.
    نمونه:
    var TRs = $('#myTable tr');

    TRs.slice(0, 2).hide(); // 1 , 2 , 3
    TRs.slice(0, 4).show(); // 4 , 5 , 6 , 7 , 8
    TRs.slice(0, 1).hide(); // 9 , 10


    TRs.map(function(index) {
    if( (index >= 0 && index <= 2) || (index >= 8 && index <= 9) )
    return true;
    }).hide();
    TRs.map(function(index) {
    if(index >= 3 && index <= 7)
    return true;
    }).show();


    TRs.first().nextUntil(':nth-child(2)').hide();
    TRs.find(':eq(3)').nextUntil(':eq(7)').show();
    TRs.find(':eq(8)').nextUntil(':eq(9)').hide();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: نمايش سطر هاي يك جدول و يا مخفي كردن آنها با كمك Jquery

    تشکر دوست عزیز . با تابع slice میشه گفت یک بازه مشخص میکنه و در اون بازه عملیاتی رو اعمال میکنه ؟ درو اقع با یک خط کد میشه کاری که میخواستم رو انجام بدم ؟

    در ضمن با تابع nextall و prevall سلکتور به شکل نوشته میشه ؟


    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •