نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نظر از اساتید درباره مقایسه فیلد نا متناظر در دو جدول

  1. #1

    نظر از اساتید درباره مقایسه فیلد نا متناظر در دو جدول

    سلام:
    راستش میخوام از داخل دو تا جدول اون رکوردهایی که بطور مثال کد ملیشون یکی نیست رو به دست بیارم یعنی
    کد ملی ای که داخل جدول اول هست ولی داخل اون یکی نیست و بلعکس باید چیکار کنم اگه لطف کنید ممنون میشم! در ضمن داخل هرکدوم از جدولها میتونه تا یک میلیون رکورد باشه!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: نظر از اساتید درباره مقایسه فیلد نا متناظر در دو جدول

    سلام دوست عزیز می تونی تویه شرط where از یه select دیگه همراه با not exist استفاده کنی.

  3. #3

    Cool نقل قول: نظر از اساتید درباره مقایسه فیلد نا متناظر در دو جدول


    SELECT A.* , B.* FROM A,B WHERE A.Melicode <> B.Melicode

  4. #4

    نقل قول: نظر از اساتید درباره مقایسه فیلد نا متناظر در دو جدول

    بچه ها ممنون كه جواب داديد مي خوام بدونم اگه من بخوام اين كد مقايسه اي كه لطف كردين هر چند دقيقه روي يك ميليون ركورد اجرا بكنم ايا راندمان كار پايين نمياد؟ يعني روي سرعت سيستم چقدر تاثير داره؟
    يه چيز ديگه ايا به نظرتون از دستور EXCEPT بجاش استفاده كنم چي؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •