نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در دریافت متغیر post شده توسط curl

  1. #1

    مشکل در دریافت متغیر post شده توسط curl

    من برای ارسال اطلاعات از لوکال به وب سایت دیگه ای ، میخوام از post در curl استفاده کنم.
    یه فایل تست به صورت زیر نوشتم :
    $ch = curl_init('http://localhost/test/1.php');

    curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, FALSE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, TRUE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'value=test');

    curl_exec($ch);
    curl_close($ch);


    --------------------------------------------------------------------------------



    و بعد برای دریافت توی فایل 1.php مقصد دستور
    print_r[$_POST]
    رو نوشتم.

    فایل اصلی رو اجرا کردم و بعد از اجرای فایل 1.php، انتظار دیدن مقدار post شده رو داشتم ولی فقط array() نشون داده شد.
    کسی میتونه کمکم کنه و بگه اشکال از کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در دریافت متغیر post شده توسط curl

    برای ارتباط لوکال با شبکه های خارجی باید یه تنظیماتی انجام بدید. مثلا WampServer دکمه Put Online در منوش داره.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در دریافت متغیر post شده توسط curl

    چه جور تنظیماتی؟ من از xampp استفاده میکنم

    این تستی که من گرفتم هر دو توی لوکال بودن و جواب نگرفتم، اینم به دلیل تنظیمات هستش؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در دریافت متغیر post شده توسط curl

    please help me

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل در دریافت متغیر post شده توسط curl

    بچه ها من چطور می تونم یه اطلاعاتی رو بدون استفاده از فرم ، post ارسال کنم (البته بدون کلیک کردن و اتوماتیک خودش ارسال شه)

    ممنون می شم راهنماییم کنیم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    نقل قول: مشکل در دریافت متغیر post شده توسط curl

    نقل قول نوشته شده توسط zorro6064 مشاهده تاپیک
    چه جور تنظیماتی؟ من از xampp استفاده میکنم

    این تستی که من گرفتم هر دو توی لوکال بودن و جواب نگرفتم، اینم به دلیل تنظیمات هستش؟
    برای فعال کردن curl در xampp فایل php.ini را تو پوشه xampp پیدی کن بعد خط زیر را پیدا کن :

    ;extension=php_curl.dll

    و ; اولش را حذف کن، بهد آپاچی را ریست کن.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    نقل قول: مشکل در دریافت متغیر post شده توسط curl

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    بچه ها من چطور می تونم یه اطلاعاتی رو بدون استفاده از فرم ، post ارسال کنم (البته بدون کلیک کردن و اتوماتیک خودش ارسال شه)

    ممنون می شم راهنماییم کنیم
    شما با curl میتونی این کار را بکنی:
    http://php.net/manual/en/curl.examples.php
    http://www.jonasjohn.de/snippets/php/curl-example.htm

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •