نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جلو گیری از پیس کردن در کنترل ها توسط jquery

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار YourWorldToday
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد - قم - قزوین
    پست
    178

    جلو گیری از پیس کردن در کنترل ها توسط jquery

    سلام
    چطور میشه جلو پیس کردن رو در کنترل ها گرفت.

  2. #2

    نقل قول: جلو گیری از Paste کردن در کنترل ها توسط jquery

    نقل قول نوشته شده توسط YourWorldToday مشاهده تاپیک
    سلام چطور میشه جلو پیس کردن رو در کنترل ها گرفت.
    سلام.
    خیلی ساده میتونید اینکارو بدین شکل انجام بدید:

    $('input:text').bind('paste', function(e) {
    e.preventDefault();
    });


    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: جلو گیری از پیس کردن در کنترل ها توسط jquery

    تا جایی که من اطلاع دارم رویداد paste رو فایرفاکس معرفی کرده و در اینترنت اکسپلورر شناخته نمیشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: جلو گیری از پیس کردن در کنترل ها توسط jquery

    آیا با همین روش میشه جلوی delete و backsp رو هم گرفت ؟

  5. #5

    نقل قول: جلو گیری از پیس کردن در کنترل ها توسط jquery

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    تا جایی که من اطلاع دارم رویداد paste رو فایرفاکس معرفی کرده و در اینترنت اکسپلورر شناخته نمیشه.
    سلام.
    اگر اشتباه نکنم، IE7 و IE8 از paste پشتیبانی میکنن. 8 رو مطمئنم، (الان آزمایش کردم) اما IE7 رو یادم نمیاد.

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: جلو گیری از پیس کردن در کنترل ها توسط jquery

    نقل قول نوشته شده توسط peymannaji مشاهده تاپیک
    آیا با همین روش میشه جلوی delete و backsp رو هم گرفت ؟
    سلام.
    خیر، اما جلوی cut و copy رو میشه... جای paste تو کد فوق copy، یا cut بنویسد تا اینکار انجام بشه.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •