نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش ساعت وتاریخ در سایت

  1. #1

    نمایش ساعت وتاریخ در سایت

    با سلام خدمت اساتید وب
    من تازه شروع کردم به طراحی وب سایت دنبال یک کد برای نمایش ساعت و تاریخ شمسی
    در سایت میگردم . در ضمن من دارم سایتمو باDreamWeaver طراحی میکنم .اگه کمکم کنید ممنون میشم .یا اینکه اگه کسی این کد رو داره اینجا بذاره.

  2. #2

    نقل قول: نمایش ساعت وتاریخ در سایت

    برای ساعت از جاوا اسکریپت استفاده کنید :
    <div style="color:#000000;font-size:12px;font-family:Arial;" id="basicclock"></div>
    <script type="text/javascript">
    function clock()
    {
    var digital = new Date();
    var hours = digital.getHours();
    var minutes = digital.getMinutes();
    var seconds = digital.getSeconds();
    if (minutes <= 9) minutes = "0" + minutes;
    if (seconds <= 9) seconds = "0" + seconds;
    dispTime = hours + ":" + minutes + ":" + seconds;

    var basicclock = document.getElementById('basicclock');
    basicclock.innerHTML = dispTime;
    setTimeout("clock()", 1000);
    }
    clock();
    </script>

    تقویم شمسی :
    <SCRIPT LANGUAGE="JAVASCRIPT">
    function showdate() {
    week= new Array("يكشنبه","دوشنبه","سه شنبه","چهارشنبه","پنجشنبه","ج عه","شنبه")
    months = new Array("فروردين","ارديبهشت","خرد د","تير","مرداد","شهريور","مهر" ,"آبان","آذر","دي","بهمن","اسفند ");
    a = new Date();
    d= a.getDay();
    day= a.getDate();
    month = a.getMonth()+1;
    year= a.getYear();
    if (year== 0){year=2000;}
    if (year<100){year +=1900;}
    y=1;
    for(i=0;i<3000;i+=4) {
    if (year==i) {y=2;}
    }
    for(i=1;i<3000;i+=4) {
    if (year==i) {y=3;}
    }
    if (y==1) {
    year -= ( (month < 3) || ((month == 3) && (day < 21)) )? 622:621;

    switch (month) {
    case 1: (day<21)? (month=10, day+=10):(month=11, day-=20); break;
    case 2: (day<20)? (month=11, day+=11):(month=12, day-=19); break;
    case 3: (day<21)? (month=12, day+=9):(month=1, day-=20); break;
    case 4: (day<21)? (month=1, day+=11):(month=2, day-=20); break;
    case 5:
    case 6: (day<22)? (month-=3, day+=10):(month-=2, day-=21); break;
    case 7:
    case 8:
    case 9: (day<23)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=22); break;
    case 10:(day<23)? (month=7, day+=8):(month=8, day-=22); break;
    case 11:
    case 12:(day<22)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=21); break;
    default: break;
    }
    }
    if (y==2) {
    year -= ( (month < 3) || ((month == 3) && (day < 20)) )? 622:621;

    switch (month) {
    case 1: (day<21)? (month=10, day+=10):(month=11, day-=20); break;
    case 2: (day<20)? (month=11, day+=11):(month=12, day-=19); break;
    case 3: (day<20)? (month=12, day+=10):(month=1, day-=19); break;
    case 4: (day<20)? (month=1, day+=12):(month=2, day-=19); break;
    case 5: (day<21)? (month=2, day+=11):(month=3, day-=20); break;
    case 6: (day<21)? (month=3, day+=11):(month=4, day-=20); break;
    case 7: (day<22)? (month=4, day+=10):(month=5, day-=21); break;
    case 8: (day<22)? (month=5, day+=10):(month=6, day-=21); break;
    case 9: (day<22)? (month=6, day+=10):(month=7, day-=21); break;
    case 10:(day<22)? (month=7, day+=9):(month=8, day-=21); break;
    case 11:(day<21)? (month=8, day+=10):(month=9, day-=20); break;
    case 12:(day<21)? (month=9, day+=10):(month=10, day-=20); break;
    default: break;
    }
    }
    if (y==3) {
    year -= ( (month < 3) || ((month == 3) && (day < 21)) )? 622:621;
    switch (month) {
    case 1: (day<20)? (month=10, day+=11):(month=11, day-=19); break;
    case 2: (day<19)? (month=11, day+=12):(month=12, day-=18); break;
    case 3: (day<21)? (month=12, day+=10):(month=1, day-=20); break;
    case 4: (day<21)? (month=1, day+=11):(month=2, day-=20); break;
    case 5:
    case 6: (day<22)? (month-=3, day+=10):(month-=2, day-=21); break;
    case 7:
    case 8:
    case 9: (day<23)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=22); break;
    case 10:(day<23)? (month=7, day+=8):(month=8, day-=22); break;
    case 11:
    case 12:(day<22)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=21); break;
    default: break;
    }
    }
    document.write(week[d]+" "+day+" "+months[month-1]+" "+ year);
    }
    </SCRIPT>

    <FONT face=tahoma size="2" color="#000000">
    <SCRIPT>showdate()</SCRIPT>
    </FONT>
    ولی فکر کنم با همه ی مرورگر ها سازگار نمیباشد.
    IE 6+, Opera 9+ پشتیبانی میکند.
    آخرین ویرایش به وسیله Peyman.Gh : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 09:31 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Mazda3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    42

    نقل قول: نمایش ساعت وتاریخ در سایت

    شما میتونید خیلی ساده از خود دات نت این کار رو بکنید .....

    اصلا نیازی نیست که از جاوا استفاده کنید ....


    // Get current date and time
    DateTime dt = DateTime.Now;
    System.Globalization.PersianCalendar PC = new System.Globalization.PersianCalendar();
    // Get year, month, and day
    int Year = PC.GetYear(dt);
    int Month = PC.GetMonth(dt);
    int Day = PC.GetDayOfMonth(dt);
    string MonthaName;
    if (Month == 1)
    {
    MonthaName = "فروردین";
    }

    else if (Month == 2)
    {
    MonthaName = "اردیبهشت";
    }
    else if (Month == 3)
    {
    MonthaName = "خرداد";
    }
    else if (Month == 4)
    {
    MonthaName = "تیر";
    }
    else if (Month == 5)
    {
    MonthaName = "مرداد";
    }
    else if (Month == 6)
    {
    MonthaName = "شهریور";
    }
    else if (Month == 7)
    {
    MonthaName = "مهر";
    }
    else if (Month == 8)
    {
    MonthaName = "آبان";
    }
    else if (Month == 9)
    {
    MonthaName = "آذر";
    }
    else if (Month == 10)
    {
    MonthaName = "دی";
    }
    else if (Month == 11)
    {
    MonthaName = "بهمن";
    }
    else if (Month == 12)
    {
    MonthaName = "اسفند";
    }
    else
    {
    MonthaName = "خطا";
    }

    string O = Day.ToString() + " " + MonthaName + " " + Year.ToString() ;
    // GET TIME
    int Hour = dt.Hour;
    int Min = dt.Minute;


    // Get Ole Automation Date (number of days from midnight, 30 December 1899)
    double oaDate = dt.ToOADate();
    Label1.Text = ( Min.ToString() + " :" + Hour.ToString());
    //Persian Date



    // Get long date string
    string longDate=dt.ToLongDateString();
    Label2.Text = O.ToString();
    BtnSend.Visible = true;



    خیلی ساده تاریخ فارسی رو میزنه
    به همین سادگی ساعت رو هم میتونید بگیرید

  4. #4

    نقل قول: نمایش ساعت وتاریخ در سایت

    شما میتونید خیلی ساده از خود دات نت این کار رو بکنید .....

    اصلا نیازی نیست که از جاوا استفاده کنید ....
    کجا ذکر کردن که از ASP.NET استفاده میکنند ؟!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •