نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mehran_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    /home/barnamenevis/
    پست
    42

    Post نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده از PHP

    سلام
    چطوری میشه اطلاعات مشخصی رو که توسط PHP دریافت کردم به صفحه ای POST کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehran_gh : پنج شنبه 26 فروردین 1389 در 18:48 عصر

  2. #2

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    هر متغییر رو خواستی با فرم میفرستی به صفحه ای دیگه
    با این فرم مقدار username رو می فرستیم به صفحه send.php

    <form action="send.php" method="post">
    Name <input type="text" name="username"><br>
    <input type="submit" name="submit" value="Send">
    </form>

    اینم فایل send.php (در یافت اطلاعات از فرم)

    <?php
    if(isset($_POST['submit'])){

    echo $_POST['username'];

    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : پنج شنبه 26 فروردین 1389 در 19:38 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mehran_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    /home/barnamenevis/
    پست
    42

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    خب چطوری ميشه اطلاعات تعريف شده رو با php به فايل send.php ارسال كرد؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    خوب فرم دکمه submit داره کلیک کنی محتویات فرم که شامل متغییر هاس رو ارسال میکنه به action که شما برابر با send.php گزاشتی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mehran_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    /home/barnamenevis/
    پست
    42

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    نميشه بدون زدن دكمه ‏submit‏ و نمايش اطلاعات فرم توسط كد php ارسال بشه؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    چرا دوست عزیز. شما می تونید این کار رو با Ajax انجام بدید.

    می تونید از Jquery یا Mootools یا دیگر فریم ورک های جاوا اسکریپت استفاده کنید.

  7. #7

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    آقا این کد ها رو من کپی کردم ولی دکمه submito که می زنم صفحه error اکسپلورر باز میشه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

  8. #8

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    مشکل حل شد.متشکرم.

  9. #9

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    اکثرا این روش رو نمیدونند
    نیاز به پست اطلاعات با سوکت یا کرل یا چیز های دیگه نیست !

    ساده ترین راه رو بیان میکنم


    $postdata = http_build_query(
    array(
    'var1' => 'some content',
    'var2' => 'doh'
    )
    );


    $opts = array('http' =>
    array(
    'method' => 'POST',
    'header' => 'Content-type: application/x-www-form-urlencoded',
    'content' => $postdata
    )
    );

    $context = stream_context_create($opts);

    $result = file_get_contents('http://example.com/submit.php', false, $context);


    ارایه $postdata اطلاعات شما هست ، به صورت
    motaghayer => meghdar

  10. #10

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    دوستان من میخوام در php با کلمه ای که تو صفحه A در فیلدی وارد کردم، در صفحه B در لیستی جستجو کنم. اینکار رو با POST و GET انجام دادم. حالا من میخوام از صفحه C به B برم و تمام لیست رو ببینم(در واقع میخوام جستجو انجام بشه ولی چون کلمه ای رو GET نکردم، جستجو خنثی بشه). ولی از خط GET در صفحه B خطا میگیره(Undefined index: city_id)!
    چطوری حل کنم مشکل رو؟
    امیدوارم توضیحم گیرا بوده باشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: نحوه POST کردن اطلاعات با استفاده PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MK_COD مشاهده تاپیک
    دوستان من میخوام در php با کلمه ای که تو صفحه A در فیلدی وارد کردم، در صفحه B در لیستی جستجو کنم. اینکار رو با POST و GET انجام دادم. حالا من میخوام از صفحه C به B برم و تمام لیست رو ببینم(در واقع میخوام جستجو انجام بشه ولی چون کلمه ای رو GET نکردم، جستجو خنثی بشه). ولی از خط GET در صفحه B خطا میگیره(Undefined index: city_id)!
    چطوری حل کنم مشکل رو؟
    امیدوارم توضیحم گیرا بوده باشه
    تو صفحه B چک کنید که اگر متغیر GET با اندیس city_id وجود داشته باشه عملیات جستجو انجام بشه
    چنانچه وجود نداشته باشه تمام اون ایتم ها به نمایش دربیان
    برای مطلع شدن از وجود یک متغیر از تابع isset استفاده کنید
    (البته اگه خوب منظورتونو فهمیده باشم )

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •