نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: VB و Excel

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    VB و Excel

    سلام

    میخواستم بدونم چطوری میشه Data هارو به سلولهای Excel فرستاد(از طریق VB) و این Dataهارو نرم افزار Excel بتونه بازکنه.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    خودم تست نکردم ببین درسته

       Dim ExcelObj as Excel.Application
    Set ApExcel = CreateObject("Excel.Application")
    ApExcel.Visible = True
    ApExcel.Workbooks.Add 'Following is the small Example i have shown u might get a idea from it..
    ApExcel.Cells(1, 2) = "FOB"
    ApExcel.Cells(1, 3) = "FREIGHT"
    ApExcel.Cells(1, 4) = "INSURANCE"
    ApExcel.Cells(1, 5) = "CIF"
    ApExcel.Cells(1, 6) = "CIF KEN"
    ApExcel.Cells(1, 7) = "GROSS WT."
    ApExcel.Rows(1).Font.Bold = True

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    اینا رو هم یک نگاه بکن

    Public Sub ToExcel()
    '+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ' Reference : MicroSoft Excel 9.0 Object Library
    '+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Dim xl As Excel.Application
    Dim wb As Object
    Dim ws As Object
    Dim Osheet As Excel.Worksheet
    Dim xrng As Excel.Range

    Dim excelwasnotrunnung As Boolean

    ' Make New Object
    Set xl = CreateObject("Excel.Application")

    ' Display Screen
    xl.Application.Visible = True
    ' Add Excel
    xl.Workbooks.Add
    xl.ActiveSheet.Name = "HelloSheet" ' Change Name of Sheet

    Dim i, j, k, p As Integer



    فکر کنم مثل هم هستن اما همینطور از کدم کپی کردم گذاشتم اینجا

    Private Sub Form_Load() 

    Set xlApp = CreateObject("excel.application")
    xlApp.Application.Workbooks.Add True
    xlApp.Cells(1, 1) = "dddddddddd"
    xlApp.Visible = True

    colIndex = 1
    rowIndex = 1

    For i = 1 To 10
    colIndex = colIndex + 1
    rowIndex = rowIndex + 1
    xlApp.Cells(rowIndex, colIndex) = i
    Next

    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021
    سلام

    جناب زواری ممنون. :flower: :flower: :flower: ...

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  5. #5

    نقل قول: VB و Excel

    سلام
    میخواستم بدونم چطوری میتونم داده هام رو از یک فایل Excel داخل یه جدول تو DB تو SQL Server بریزم؟

    ممنون میشم کمک کنین

تاپیک های مشابه

  1. خواندن رکوردهای فایل excel
    نوشته شده توسط mahboob در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 15:37 عصر
  2. excel
    نوشته شده توسط shahzamanian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 12:27 عصر
  3. باز کردن و ثبت اطلاعات در EXCEL
    نوشته شده توسط vb study در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1385, 10:43 صبح
  4. ویرایش فایل excel در دلفی
    نوشته شده توسط fata263 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 09:58 صبح
  5. نمایش excel در دیتا گرید
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 23:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •