نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل بعد از نصب dotnetNuke

  1. #1

    مشکل بعد از نصب dotnetNuke

    من دات نت نوک رو دانلود کردم ولی با خطای زیر مواجه میشم وقتی صفحه Default.aspx رو باز میکنم(کانکشن استرینگ رو هم درست ست کردم)

    Failed to create file D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\T emporary ASP.NET Files\dotnetnuke \fe784821\6e633d27\2lffrsda.out.
    Description: An unhandled exception occurred during compilation using the CodeDomProvider 'Microsoft.VisualBasic.VBCodeProvider'. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Runtime.InteropServices.ExternalException&# 58; Failed to create file D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\T emporary ASP.NET Files\dotnetnuke \fe784821\6e633d27\2lffrsda.out.

  2. #2
    با سلام
    لطفا کارهای رو که انجام دادید رو بنویسید شاید بتونم به شما کمک کنم.
    مرسی

  3. #3
    شاخه ی Install رو اجرا کنید.

  4. #4

    Smile

    دوست عزیز
    اگر میتونی آنچه رو که download کردی توی فروم بذار.ممنون .....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    توی iis
    راست کلیک و انتخاب peropertis DotNetNuke_04.05.05_Install
    virtual directory
    تمامی دسترسی های read , write , ... را دادم درست شد!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط archi مشاهده تاپیک
    من دات نت نوک رو دانلود کردم ولی با خطای زیر مواجه میشم وقتی صفحه Default.aspx رو باز میکنم(کانکشن استرینگ رو هم درست ست کردم)

    Failed to create file D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\Tempo rary ASP.NET Files\dotnetnuke \fe784821\6e633d27\2lffrsda.out.
    Description: An unhandled exception occurred during compilation using the CodeDomProvider 'Microsoft.VisualBasic.VBCodeProvider'. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Runtime.InteropServices.ExternalException: Failed to create file D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\Tempo rary ASP.NET Files\dotnetnuke \fe784821\6e633d27\2lffrsda.out.
    شما کدوم فایل Zip شده رو نصب کردی؟
    شما باید چند فایل :
    DotNetNuke_4.3.1_Docs.zip
    DotNetNuke_4.3.7_Install.zip
    DotNetNuke_4.3.7_Source.zip
    DotNetNuke_4.3.7_StarterKit.vsi
    Module_Upgrade_Wizard.zip
    رو دیده باشی که البته ممکنه ورژنت فرق کنه. باید فایل DotNetNuke_4.3.7_Install.zip رو UnZip کنی و ConnectionString رو برای اون ست کنی و بعد هم بهتر به جای Run کردن Default.aspx به مسیر http://LocalHost/DotNetNuke/Install/...x?Mode=Install بری و Install رو Run کنی.اگر مطاب گفته من عمل کردی و نشد یه بار داخل Temporary ASP.NET رو پاک کن و بعد دوباره Run کن.
    و البته Permissionهای مناسب رو فراموش نکن.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    Temporary ASP.NET از کجا می شه پاکش کرد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    من آن را قبلا نصب کردم ولی حالا که همان نسخه را دارم توی یک سیستم جدید نصب می کنم

    می گه
    DotNetNuke Error: - Version 04.05.05

    --------------------------------------------------------------------------------

    Login failed for user 'test'.

        <add
    name="SiteSqlServer"
    connectionString="Server=127.0.0.1;Database=DotNet Nuke1;uid=test;pwd=1234657;"
    providerName="System.Data.SqlClient" />

    این هم کد connection

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    دوستان من در مسیر DotNetNuke\Documentation\readme.txt
    به همه دستورات عمل کردم درست کار کرد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    نقل قول نوشته شده توسط archi مشاهده تاپیک
    من دات نت نوک رو دانلود کردم ولی با خطای زیر مواجه میشم وقتی صفحه Default.aspx رو باز میکنم(کانکشن استرینگ رو هم درست ست کردم)

    Failed to create file D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\Tempo rary ASP.NET Files\dotnetnuke \fe784821\6e633d27\2lffrsda.out.
    Description: An unhandled exception occurred during compilation using the CodeDomProvider 'Microsoft.VisualBasic.VBCodeProvider'. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Runtime.InteropServices.ExternalException: Failed to create file D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\Tempo rary ASP.NET Files\dotnetnuke \fe784821\6e633d27\2lffrsda.out.

    دوست عزیز ورژن .net شما 1 در حالی که dotnetnuke به ورژن 2 نیاز داره!

تاپیک های مشابه

  1. تقویم شمسی برای dotnetnuke
    نوشته شده توسط padidar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 12:57 عصر
  2. ایجاد آرشیو اخبار در Dotnetnuke
    نوشته شده توسط riyahiyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1387, 09:28 صبح
  3. dotnetnuke فارسی را از کجا میتوان تهیه کرد؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 10:59 صبح
  4. dotnetnuke
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 شهریور 1382, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •