نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تولید GUID

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    تولید GUID

    سلام
    میخواستم بدونم برای تولید GUID , API مناسبی پیدا میشه یا نه؟؟ اگه هست به منم بگید

  2. #2
    اینو یک نگاه بنداز :

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    aGUID: TGUID;
    begin
    CreateGUID (aGUID);
    Label1.Caption:= GUIDToString(aGUID);
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    تشکر

    سلام
    آقای مشاطان از راهنمائیتون ممون! به کمک شما جواب گرفتم
    :oops:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    آقا مهدی ، چرا پست خودتونو پاک کردین ؟ :wink:

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt
    آقا مهدی ، چرا پست خودتونو پاک کردین ؟ :wink:
    به 2 دلیل:
    1- جواب آقای مشاطان کاملتر بود.
    2- مگه نمیبینی اون دوستمون اون بالا نوشته "آقای مشاطان از راهنمائیتون ممنون! به کمک شما جواب گرفتم"، خوب این یعنی جواب من بدردش نخورده. پس لزومی نداره اونجا باقی بمونه.

  6. #6
    آقای کرامتی عزیز جالب هست بدانید که جواب شما باعث شد که من به دنبال اون Function بگردم و شاید شما اون جواب رو به SReza1نمیداید من اصلا تلاشی برای پیدا کردنش نمیکردم ! و ای کاش که پاسخ خودتونو پاک نمی کردید.

    و از دوست خوبمون آقای SReza1 و همه دوستان خواهش میکنم که اگر قصد تشکر دارید بهتر جمله تون جوری باشه که فرد خاصی رو نشانه نگیره ! چون این یک فرایند گروهی هست نه شخصی !

    شاد زی
    مشاطان

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    تشکرات از همه

    سلام
    بابا مهربونا!! بابا آقای Assisatnce ما که همیشه مخلص شمائیم! ما ارادتمند همتونیم
    من منظوری نداشتم. امیدوارم بهتون برنخورده باشه
    تازه شما تا حالا کلی سوالای منو جواب دادید
    :oops:

تاپیک های مشابه

  1. فوری: یه توضیح در مورد GUID
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 23:43 عصر
  2. تولید اتوماتیک GUID به عنوان کلید اصلی در SQL Server
    نوشته شده توسط fan2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 10:15 صبح
  3. ساختن GUID
    نوشته شده توسط quack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 18:43 عصر
  4. الگوریتم تولید GUID
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1383, 17:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •