نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذف toolbar مرورگر

  1. #1

    Question حذف toolbar مرورگر

    سلام
    ميخواستم بدونم چطور ميشه وقتي كه صفحه اي كه با ASP طراحي كرديم هنگام بازشدنش كليه toolbar ها حذف شود و فقط كادر آبي پنجره بماند ، مثل سايت ثبت نام دانشگاه پيام نور
    ممنون ميشم كسي بتونه كمكم كنه

  2. #2

    نقل قول: حذف toolbar مرورگر

    يعني هيچ كس نميتونه راهنمايي كنه ؟!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: حذف toolbar مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط بانوآفتاب مشاهده تاپیک
    سلام
    ميخواستم بدونم چطور ميشه وقتي كه صفحه اي كه با ASP طراحي كرديم هنگام بازشدنش كليه toolbar ها حذف شود و فقط كادر آبي پنجره بماند ، مثل سايت ثبت نام دانشگاه پيام نور
    ممنون ميشم كسي بتونه كمكم كنه
    سلام:
    اینکار توسط تابع open شی window انجام میشه یعنی باید شما با جاوا اسکریپت یک پنجره جدید باز کنید و اگر یک صفحه بطور معمولی باز شده باشه این امکان وجود نداره:
    <input type="button" value="Test">
    onclick="window.open(URL, WindowName,Attributes);"

    URL: مسیر پنجره جدید
    WindowName: یک نام جهت دسترسی به پنجره باز شده
    Attributes: شامل موارد زیر هست:
    • channelmode: فقط IE مقادیر: yes|no
    • fullscreen: فقط IE مقادیر: yes|no
    • height: مقادیر: مثلا 100px
    • left: فقط IE مقادیر: yes|no
    • location: مقادیر: yes|no
    • menubar: فقط IE مقادیر: yes|no
    • resizable: فقط IE مقادیر: yes|no
    • screenX: فقط w3c مقادیر: مثلا 100px
    • screenY: فقط w3c مقادیر: مثلا 100px
    • scrollbars: مقادیر: yes|no
    • status: مقادیر: yes|no
    • toolbar: فقط IE مقادیر: yes|no
    • top: فقط IE مقادیر: مثلا 100px
    • width: فقط IE مقادیر: مثلا 100px

    از اسمشون مشخصه چی هستن .
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_s_84 : دوشنبه 06 اردیبهشت 1389 در 16:24 عصر دلیل: Syntax Error

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •