نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مرجع کامل مشخصات- متدها و رویدادهای فاکس پرو

  1. #1

    مرجع کامل مشخصات- متدها و رویدادهای فاکس پرو

    سلام

    بالاخره تا حالا تونستم حرف A را حاضر کنم. لطفا دوستان کمک کنند.

    مر جع کامل مشخصات (Properties)و رویه ها (Methods) و رویدادها (Events)

    حرف A:
    A D R
    ActiveColumn Property
    N RO شماره ستون فعال در گرید را بر میگرداند و اگر برروی گرید فوکوس نشده باشد عدد صفر را بر می گرداند.
    ActiveControl Property
    N RO هنگامیکه یک شی فعال باشد این به شی فعال اشاره میکند البته در کنترلهایی که بتوانند کنترل دیگری در خود جای دهند
    ActiveForm Property
    N RO فرم فعال را برمیگرداند که این در فرم ست یا _screen قابل دسترسی است.
    ActivePage Property
    A RW در پیج شماره صفحه فعال را بر میگرداند.
    ActiveProject Property
    RO RO شی پروژه فعا ل را بر می گرداند یعنی هنگامی که در محیط فاکس پرو هستید و یک فایل پروژه را باز کرده اید این گزینه که از مشخصات _VFP است به شی اشاه میکند که پرژه فعال است.
    ActiveRow Property
    N RO ردیف فعال در گرید را بر میگرداند و اگر صفر بود گرید انتخاب نشده (فوکوس نشده) این با شماره رکورد و ایندکس متفاوت است.
    AddLineFeeds Property
    RW RW آیا ادیت باکس مجاز به استفاده از Enter است یعنی اگر در Edit باکسEnter زده شود به خط بعدی برود یا به کنترل بعدی. میتوان گفت یکی از فرقهای TextBox هم با EditBOx همین است.
    Alias Property
    RW RW نام مستعار جدول این مشخصه از Curser یا View است.
    Align Property
    RW RW کنترل Activex چگونه تنظیم شود؟ یعنی از چپ راست بالا یا پایین حاشیه ای که برای آن تنظیم کرده اید این کنترلها در OleControl در فاکس قابل دسترسی هستند.
    Alignment Property
    RW RW راست چین یا چپ یا وسط چین یا شروع از بالا یا پایین متن داخل کنترل
    AllowAddNew Property
    RW RW آیا اجازه اضافه کردن رکورد جدیدهست؟ در گرید ها اگر این گزینه فعال باشد با زدن کلید ArrowDown یک رکورد به طور اتوماتیک به انتهای گرید و جدول اضافه میشود این مستلزم این است که جدول فقط خواندنی نباشد.
    AllowHeaderSizing Property
    RW RW آیا اندازه هدر گرید قابل تغییر باشد
    AllowRowSizing Property
    آیا ردیف گرید را میتوان تغییر اندازه داد یعنی ارتفاع ردیف قابل تغییر است؟
    AllowTabs Property
    استفاده از تب مجاز است در EditBox اگر کلید Tab زده شود در صورتیکه این گزینه انتخاب نشده باشد به کنترل بعدی میرود و در غیر اینصورت کد کلید به متن شما اضافه میشود که در این صورت بایستی با Ctrl+Tab به کنترل بعدی بروید
    AlwaysOnBottom Property
    فرم همیشه در زیر قرار بگیرد زیر همه فرمها. این برای _screen غیر فعال است و همچنین فرمی که مشخصات آن مانند زیر باشد
    • AlwaysOnTop = .T.
    • Desktop = .T.
    • ShowWindow = 2
    AlwaysOnTop Property
    فرم همیشه روی همه فرمها قرار بگیرد همچنین اگر مستقل باشد روی تمام برنامه های ویندوز. اگر خواستید یک فرم Splash بسازید از این گزینه استفاده کنید.
    Application Property
    شی برنامه کاربردی که برای دیگر گزینه ها مناسب است.
    AutoActivate Property
    فعال شدن اتوماتیک یا غیره در کنترلهای OleBound که اگر 0 دستی و با رویه DoVerb و اگر 1 با فوکوس 2 دبل کلیک و 3 اتوماتیک.
    AutoCenter Property
    قرار گرفتن در وسط برای فرمها و _screen اگر انتخاب شده باشد هنگامی که فرم اجرا میشود در وسط قرار میگیرد.
    AutoCloseTables Property
    بستن اتوماتیک جدول. اگر فرم یا گزارش بسته شود جدول هم بسته شود.
    AutoIncrement Property
    افزایش اتوماتیک شماره نگارش برنامه.
    AutoOpenTables Property
    باز کردن اتوماتیک جدول در فرمهای و گزارشها اگر فعال شوند جدول هم فعال شود.
    AutoRelease Property
    از بین رفتن اتوماتیک فرم ست هنگامی که آخرین فرم هم از بین برود.
    AutoSize Property
    اندازه کنترل مورد نظر با متن داخل آن تنظیم شود.
    AutoVerbMenu Property
    هنگامی که فعال باشد با کیلک راست روی کنترل Ole منوی آن نمایش داده میشود.
    AutoYield Property
    اجرای پروسه های فاکس به رویدادهای ویندوز بستگی داشته باشد؟ این از مشخصه های _VFP است.
    در هنگامی که در فرمهایتان از کنترل ActiveX استفاده میکنید این گزینه را غیرفعال کنید تا رویدادهای آن اجر نشود.


    متدها:
    ActivateCell Method
    یک سلول را در گرید فعال میکند
    توجه کنید استفاده از دستور Goto هم یک ردیف را میتواند در گرید فعال کند.
    Add یک فایل به پروژه شما اضافه میکند.
    AddColumn Method
    یک ستون به جدول اضافه می کند اگر همراه با ایندکس باشد نسبت به پارامتر داده شده ستون در قبل از ایندکسی که داده اید اضفه میشود. مثلا ایندکس 1 یک ستون به قبل از ستون یک اضافه میکند.
    AddItem Method
    یک ایتم جدید به لیست یا کامبو اضافه میکند. پارامترها:
    cItem
    یک رشته کاراکتری که میخواهید در لیست اضفه شود.
    nIndex
    مشخص کردن عددی برای قرار گیری که بین 0 تا 2^15 است.
    اگر شما این را حذف کنید بسته به اینکه در مشخصه Sort لیست مرتب شود یا نه این عدد تعیین میشود.
    nColumn
    شماره ستون در لسیت که اگر داده نشود 1 در نظر گرفته میشود.
    AddListItem Method
    مانند بالایی با این توضیح که شما به جای nIndex در پارامتر دوم nItemID ررا تعیین می کنید
    AddObject Method
    یک شی به شی ظرف اضافه میکند
    cName
    نام شی مورد نظر
    cClass
    کلاس شی
    cOLEClass
    نام کلاس Ole
    aInit1, aInit2
    پارامترهایی که به رویداد Init ارسال میشود.

    AddProperty Method
    یک مشخصه به کنترل اضافه میکند:
    با پارامترهای نام و مقدار اولیه مشخصه. (cPropertyName [, eNewValue])
    AddToSCC Method
    اضافه کردن یک کنترل کد سورس که در فایل پروژه وجود دارد. بدون پارامتر و مقدار صحیح را در صورتی که درست باشد بر میگرداند.

    رویداد:
    Activate Event
    هنگامی که یک فرم یا فرم ست یا صفحه یا پروژه به روئیت میرسد این رویداد فعال میشود. این در حالات زیر اتفاق می افتد:
    یکی از فرمهای فرم ست انتخاب شود. یک فرم بررویش کلیک شود. تولبار نمایش داده شود. یک صفحه کلیک شود یا متد ActivePage فراخوانده شود. پروژه کلیک شود.

    منظور از کلیک یعنی کاربر آنرا انتخاب کنید این با CTRL+F1 هم میشود.
    AfterBuild Event
    بعد از اینکه پروژه ساخته شد این رویداد اتفاق می افتد.
    AfterCloseTables Event
    جدول بسته شود این رویداد اتفاق می افتد جداول در data environment فرم یا فرم ست یا گزارشها وجود دارند
    AfterDock Event
    هنگامی که یک تولبار می چسبد اتفاق می افتد. پارامتر nIndex شاخص آرایه را در صورتی که شما یک کنترل آرایه ای داشته باشید مشخص میکند.
    AfterRowColChange Event
    بعد از انتخاب سلی دیگر در گرید اتفاق می افتد و پارامتر nColIndex هم سل جدید را مشخص میکند.


    این هم آدرس:

    http://tavakol.fbhosting.com/AFoxpro...pertyEvent.htm
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    مر جع کامل مشخصات (Properties)و رویه ها (Methods) و رویدادها (Events)

    حرف Z مشخصات:

    توضیحات R D Z
    برای پشتیبانی با مکینتاش آیا کلید زوم نشان داده شود؟ RW A ZoomBox Property

    حرف Z رویه ها :

    توضیحات Z
    یک شی یا فرم را رو و یا پشت شی دیگر قرار می دهد.0 (پیش فرض) شی را جلو قرار می دهد.1 شی را پشت شی دیگر قرار می دهد. ZOrder Method
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    مر جع کامل مشخصات (Properties)و رویه ها (Methods) و رویدادها (Events)

    حرف X مشخصات:

    توضیحات R D Z
    حاوی یک شی مرجع به یک XMLAdapter است تنها زمانیکه مجموعه XMLAdapter Tables شامی یک XMLTable باشد.

    ممکن است NULL نیز برگرداند به دو دلیل زیر :

    شما فقط یک XMLTable به تنهایی ساخته اید .

    زمانیکه یک XMLTable خود حاوی XMLTable دیگری است.
    XMLTable.MLAdapter Property
    حاوی یک شی مرجع برای شی ISchemaItemCollection است زمانیکه عملیات لود کردن XML یا XMLAdapter LoadXML یا متد Attach اجرا شود
    Object.XMLConstraints Property
    حاوی موارد زیربرای شی های مختلف می باشد :

    XMLAdapter : حاوی نام عنصری است که مشخص کننده مکانی برای جستجوی عناصر جدول است

    XMLTable : حاوی نام جدول موجود در سند XML است

    XMLField : حاوی نام فیلد در سند XML است
    RW Object.XMLName Property
    حاوی موارد زیربرای شی های مختلف می باشد :

    XMLAdapter : حاوی نام XML که متعلق به XMLAdapter XMLName است اگر موجود باشد

    XMLTable : حاوی نام XML که متعلق به XMLTable XMLName است . اگر خالی باشد بجای آن از مشخصه XMLAdapter Namespace استفاده می شود.
    RW Object.XMLNamespace Property
    حاوی یک پیشوند برای استفاده در ارجاع دادن به یک XMLNamespace برای اشیا مشابه است
    Object.Prefix Property
    مشخص کننده شکل واره

    زمانی کاربرد دارد که یکی از متدهای XMLAdapter اجرا شوند : LoadXML , Attach ,ToXML

    مقادیر :

    "1" : LoadXML شکلواره داخلی یا خارجی را اجرا می کند اگر در سند XML ارجاع داده شده باشد

    "Schema Location" : متد LoadXML اگر شکلوتره ای در سند ارجاع داده نشده باشد شکلواره موجود در آدرس را بارگزاری میکند .متد ToXML شکلواره خارجی موجود در آدرس را بارگزاری میکند.

    "" : LoadXML هیچ یک از کار های زیر را انجام نمی دهد

    در زمان لود هیچ شکلواره ای را بارگزاری نمیکند.

    مجموعه جداول را تغییر نمی دهد.

    مشخصه IsDiffGram را ست نمی کند

    ToXML هیچ شکلواره ای را تولید نمی کند
    XMLAdapter.XMLSchemaLocation Property
    حاوی یکی شی مرجع برای یک شی XMLTable می باشد
    XMLField.XMLTable Property
    حاوی یک شی مرجع برای (MSXML) 4.0 است.
    XMLField.XMLType Property
    حاوی مقدار fractionDigits تعریف شکلواره XML اسنت (XSD) که در سمت راست ممیز قرار دارد.این مشخصه نادیده میشود مگر آنکه مقدار XMLField XSDtype خالی نباشد.
    XMLField.XSDfractionDigits Property
    حاوی مقدار maxLength (بیش ترین طول) تعریف شکلواره XML است (XSD)
    XMLField.XSDmaxLength Property
    حاوی مقدار totalDigits تعریف شکلواره XML اسنت (XSD) که دقت بزرگی را مشخص می کند..این مشخصه نادیده میشود مگر آنکه مقدار XMLField XSDtype خالی نباشد.
    XMLField.XSDtotalDigits Property
    حاوی نو داده تعریف شکلواره XML اسنت (XSD)
    XMLField.XSDtype Property
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  4. #4
    :موفق:
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  5. #5
    حرف B هم اضافه شد. به همان آدرس

    http://tavakol.fbhosting.com/AFoxpro...pertyEvent.htm

    مراجعه کنید.

    در ضمن من چون فاکس 7 دارم (9 راهم دارم اما نصب نکرده ام و بیشتر با 7 کار میکنم) حرف X که آقای حسینی عزیز (بینیاز) زحمت آن را کشیده اند نتوانسته ام فعلا درست کنم. انشاالله آن را هم درست کرده به صورت جدولی در می آورم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  6. #6
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    حرف W وقایع :

    توضیحات
    نام

    قبل از اینکه یک شی فوکوس بگیرد اتفاق می افتد.اگر این واقعه مقدار .T. برگرداند شی مذکور فوکوس را دریافت می کند و فعال می شود در غیر اینصورت دریافت نمی کند.ترتیب وقایعی که در هنگام دریافت فوکوس یک شی اتفاق می افتند به شرح زیر است :
    When Event

    GotFocus Event

    در شی لیست باکس این واقعه هر بار که یک آیتم از طرف کاربر انتخاب می شود اتفاق می افتد.در شی گرید هم فقط واقعه When وجود دارد.
    PROCEDURE Control.When


    حرف W رویه ها :

    توضیحات
    نام

    علامت سوال را در نوار عنوان پنجره نمایش می دهد و مد What's This Help را فعال می کند.با فراخواندن این رویه شکل موس با علامت سوالی همراه می شود و با کلیک بر روی یک شی عنوان کمکی مخصوص آن شی که با خاصیت WhatsThisHelpID مشخص شده را نمایش می دهد.با فشردن کلید Esc شکل موس به حالت اولیه باز خواهد گشت. [Form.]Object.WhatsThisMode

    یک عبارت کاراکتری cExpression را در یک مشخصه فرم cPropertyName می نویسد.قابل دستیابی در زمان طراحی و اجرا. Object.WriteExpression[cPropertyName, cExpression]

    یک عبارت کاراکتری cMethodText را در یک رویه cMethodName و پارامتر سوم مشخص می کند که اگر این رویه موجود نیست ساخته شود.قابل دستیابی فقط در زمان طراحی Control.WriteMethod(cMethodName, cMethodText [,lCreateMethod])


    حرف W مشخصات :

    توضیحات
    Read/write
    Design Time
    نام

    مشخص می کند که دکمه هلپ روی عنوان پنجره نمایان هست یا نه این کلید در شرایط زیر نشان داده نمی شود : در صورتی که. WhatsThisButton=.T و
    WhatsThisHelp=.F.

    BorderStyle=0

    MinButton =.T.

    MaxButton =.T.
    R/O
    A
    Form.WhatsThisButton[ = lExpr]

    مشخص می کند که کمک حساس به متن از یکی از دو مشخصه WhatsThisHelpID یا HelpContextID برای نشان دادن متن کمک استفاده کند.
    .T. = از WhatsThisHelpID استفاده می کند.
    .F.= از HelpContextID استفاده می کند.
    R/W
    A Form.WhatsThisHelp[ = lExpr]
    یک شماره موضوع کمک برای یک شی را مشخص می کند.این مشخصه سه مقدار زیر را می تواند دریافت می کند :
    منفی : در این صورت پیغام No Help topic is associated with this item ضاهر می شود
    صفر : دراین صورت ویژوال فاکس پرو بدنبال یک مقدار مثبت در بقیه شی های آن دسته انجام می دهد و اگر یافت کند آن را نشان می دهد در غیر اینصورت پیغام گزینه قبل را نمایش می دهد.
    مثبت : این شماره مثبت بایستی شماره عنوان کمکی در فایل کمک است که نشان داده خواهد شد.
    R/W A Object.WhatsThisHelpID[ = nContextID]
    مشخص کننده فیلدهایی است که در زمان بروزرسانی در عبارت Where استفاده می شوندهنگام کار با این مشخصه از توابع ( )CURSORSETPROP و ( )CURSORGETPROP استفاده کنید.این مشخصه مقادیر زیر را می گیرد :
    1 or DB_KEY (from FOXPRO.H) :فقط فیلدهای کلیدی که توسط KeyFieldList مشخص شده اند را شامل می شود.
    2 or DB_KEYANDUPDATABLE (from FOXPRO.H) : فیلدهای کلیدی که توسط KeyFieldList مشخص شده و تمامی فیلدهای قابل بروزرسانی
    3 or DB_KEYANDMODIFIED (from FOXPRO.H) : فیلدهای کلیدی که توسط KeyFieldList مشخص شده و تمامی فیلدهای ذکر شده
    4 or DB_KEYANDTIMESTAMP (from FOXPRO.H) : فیلدهای کلیدی که توسط KeyFieldList مشخص شده و comparison of time stamp
    R/W A CursorAdapter.WhereType [= nValue]
    طول یک شی را مشخص می کند. R/W A [Object.]Width[ = nWidth]
    جهت پشتیبانی از ورژن های قبل WindowList Property
    مشخص کننده نحوه نمایش فرم به هنگام اجرا :
    0 = عادی
    1 = کوچک شده
    2 = بزرگ شده
    R/W A [Object.]WindowState[ = nState]
    مشخص کننده نحوه نمایش فرم و یا فرم ست :
    فرم

    0 = عادی
    1 = در اینصورت تا زمان بسته شدن این فرم تمامی منوها غیر فعال و بقیه پنجره ها قبل انتخاب نیستند.
    فرم ست

    0 = عادی
    1 = در اینصورت تا زمان بسته شدن این فرم تمامی منوها غیر فعال و بقیه پنجره ها قبل انتخاب نیستند.همه فرم ها در فرم ست فعالند.
    2 = جهت پشتیبانی ورژن های قبل فرم مشابه زمانی که با دستور Read فعال شده رفتار می کند و فقط در فرمهای تبدیل شده قابل دستیابی است.
    3 = جهت پشتیبانی ورژن های قبل فرم مشابه زمانی که با دستور Read Modal فعال شده رفتار می کند و فقط در فرمهای تبدیل شده قابل دستیابی است.
    R/W A Object.WindowType[ = nType]
    مشخص می کند که برچسب یا سلول یک گرید در زمانیکه متن بیشتر از فضای موجود است تغییر اندازه بدهند یا خیر. R/W A [Form.]Label.WordWrap[ = lExpr]
    Grid.Column.Header.WordWrap[ = lExpr]

    مشخص می کند که فیلدهای کاراکتری در قسمت CDATA بصورت Wrap درآیند یا خیر این مشخصه زمانی که یکی از رویه های LoadXML,Attach,AddTableSchema اجرا شوند کاربرد خواهد داشت. XMLAdapter.WrapCharInCDATA [= lValue]
    مشخص می کند که فیلدهای کاراکتری در قسمت CDATA بصورت Wrap است یا خیر XMLField.WrapInCDATA [= lValue]
    مشخص می کند که فیلدهای Memo در قسمت CDATA بصورت Wrap درآیند یا خیر این مشخصه زمانی که یکی از رویه های LoadXML,Attach,AddTableSchema اجرا شوند کاربرد خواهد داشت. XMLAdapter.WrapMemoInCDATA [= lValue]
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  7. #7

    نقل قول: مرجع کامل مشخصات- متدها و رویدادهای فاکس پرو

    با سلام
    آقای بی نیاز بنظر بعضی قسمتها حذف شده مثل نام وقایع یا توضیحات یا نام

  8. #8
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: مرجع کامل مشخصات- متدها و رویدادهای فاکس پرو

    سلام
    حذف نشدند. بعضی ها سمت چپ افتادن.
    اگر راهنمای ویژوال فاکس پرو را باز کنید و به قسمت
    Reference -> Language Reference -> Properties/Methods/Events
    برید همین لیست ها هستند. توصیه میکنم خود راهنما رو مطالعه کنید.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •