نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت یک Button بصورت پویا (Dynamic) هنگام کلیک کردن بر روی یک Button ایستا(Static) !

  1. #1

    ساخت یک Button بصورت پویا (Dynamic) هنگام کلیک کردن بر روی یک Button ایستا(Static) !

    چند روز پیش آموزشی مبنی بر ساختن Button بصورت دینامیک قرار دادم :
    https://barnamenevis.org/showpo...7&postcount=23

    اما به این فکر افتادم که چگونه با کلیک بر روی یک Button ایستا یک Button دینامیک ایجاد شود و زیر برنامه کلیک آن Button کار کند !
    روشی که در لینک بالا توضیح دادم جوابگو نیست زیرا وقتی روی Button ایستا کلیک میکنیم صفحه PostBack میشود و Button دینامیک ساخته میشود اما کد زیر برنامه اجرا نمیشود زیرا صفحه دوباره بارگزاری نشده و فقط PostBack شده است ولی اگر در Page_Load قرار دهیم قبل از اولین Button , PostBack دینامیک ما ساخته شده است و کار میکند.اگر غیر اینصورت میباشد دوستان تصحیح نمایند.

    یک راه حل به ذهنم رسید گفتم برای دوستان قرار دهم شاید مفید باشد مخصوصاً برای این تاپیک :https://barnamenevis.org/showthread.php?t=215427
    public partial class _Default : System.Web.UI.Page 
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (Session["mode"] == "active")
    {
    form1.Controls.Add(btn());
    Button1.Visible = false;
    }
    if (Session["remove_mode"] == "active")
    {
    form1.Controls.Remove(btn());
    Button1.Visible = false;
    }
    }
    public Button btn()
    {
    Button btn = new Button();
    btn.Text = "TEST";
    btn.Click += new EventHandler(btn_click);
    return btn;
    }
    void btn_click(object sender, EventArgs e)
    {
    Response.Write("Test !!!");
    Session.Add("remove_mode","active");
    Session.Remove("mode");
    Server.Transfer("default.aspx");
    }
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Session.Add("mode","active");
    Server.Transfer("default.aspx");
    }
    }
    موفق باشید.

  2. #2

    نقل قول: ساخت یک Button بصورت پویا (Dynamic) هنگام کلیک کردن بر روی یک Button ایستا(Static) !

    فرق خط هشتم کد شما با خط سیزدهم در چیه؟ در هر 2 حالت Button نمایش داده نشه؟


    به نظر شما برادر این کار به سرور فشار وارد نمی کنه؟

    استفاده از AJAX به صرفه تر نیست؟

    و یه سوال دیگه مزیت این کار چیه؟ کجا تو وب کاربرد داره ؟

  3. #3

    نقل قول: ساخت یک Button بصورت پویا (Dynamic) هنگام کلیک کردن بر روی یک Button ایستا(Static) !

    فرق خط هشتم کد شما با خط سیزدهم در چیه؟ در هر 2 حالت Button نمایش داده نشه؟
    میخواهیم ابتدا بر روی Button ایستای خود کلیک کرده سپس Button ایستا پنهان شود (خط شماره 8) و Button دینامیک ساخته شود و وقتی بر روی Button دینامیک کلیک کرده زیر برنامه کلیک آن اجرا و Button دینامیک هم پنهان شود و چون دوباره لود میشود پس نیاز است که دوباره Button ایستا را پنهان کنیم (خط شماره 13).

    به نظر شما برادر این کار به سرور فشار وارد نمی کنه؟
    %100 !!!

    استفاده از AJAX به صرفه تر نیست؟
    کار نکردم !

    و یه سوال دیگه مزیت این کار چیه؟ کجا تو وب کاربرد داره ؟
    به هر حال یک مثال از ساخت کنترل به صورت دینامیک میباشد و بسته به نیاز شما دارد.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •