مشاهده دست آورد نظرسنجی: خطاها, علت و راهکارهای موجود در این تایپیک تا چه اندازه

رای دهنده
120. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید و آموزنده بوده و به برنامه نویس در حل خطاهای ایجاد شده کمک میکند

    108 90.00%
  • این تایپیک چندان مفید نیست .

    12 10.00%
صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 176

نام تاپیک: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    دوستان با توجه به اینکه هیچ منبع کاملی در مورد خطا ها در ASP.NET وجود نداره فکر کردم که با ایجاد این تایپیک و با استفاده از تجربیات خودم و دوستان در برخورد با این باگ ها و خطاها و بیان علت یا علل وقوع هر خطا و شیوه حل اون بشه کمک بزرگی به جامعه برنامه نویس فارسی زبان کرد.
    دوستان اگر خواستند کمکی به پر بار تر شدن این تایپیک کنند لطفا برای همکاری مفید به مسائل زیر توجه کنند :
    - هر بار که در پروژه هاتون با خطایی مواجه شدید و اون رو حل کردید در این تایپیک اون رو بیان کنید تا دیگران هم از این تجربه شما استفاده کنند.

    -ابتدا توضیحی راجع به خطا و علل احتمالی وقوع اون بدید و راه حل رفع این خطا رو هم بیان کنید.
    اگه راه حل نباشه پست ارسال شده کارایی مورد نظر این تایپیک رو نخواهد داشت.

    - لینک ندهید چون این تایپیک ایجاد شده تا اگر یک فارسی زبان جستجویی کرد با زبان خودش بتونه مطلبی بخونه و از تجربه هم زبانانش استفاده کنه.
    در صورتی لینک بدید که شما توضیح کاملی راجع به خطا بیان کردید اما مثلا در MSDN خیلی خیلی کاملتر هم اون خطا رو توضیح داده. در واقع لینکتون یک لینک کمکی باشه در ادامه عرایض شما.

    -ساده ترین خطاها هم خطا به حساب میان پس حتی اگه یه خطا در صورت ندادن یک مقدار اولیه به یک متغیر به وجود اومده اون رو بیان کنید. اینجا هدف جمع آوری مجموعه کاملی از تجربیات دوستان در رابطه با DEBUG و رفع خطا ها هست.

    -مهم: اینجا سوال راجع به خطاهاتون نپرسید چون باعث ایجاد تایپیک هایی میشه که بی نظم هستند و گاهی هم به نتیجه نمیرسن و فقط باعث میشن تایپیک الکی صفحه بخوره.



    من خودم به مرور زمان خطاها و علل اون ها و راه حل رفعشون رو اینجا میذارم.

    ممنون.

    تذکر:
    این تاپیک برای پاسخگویی به سوالات شما نیست، لطفا برای مطرح کردن سوالات خود از تالار مربوطه استفاده کنید.
    با تشکر
    رضیئی
    آخرین ویرایش به وسیله raziee : یک شنبه 16 بهمن 1390 در 20:05 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET


    خطا:
    Object reference not set to an instance of an object

    دلیل بروز این خطا :
    دلیل این خطا اینه که برنامه در حال تلاش برای دسترسی به متغیری از نوع Reference Type هست در حالیکه این متغیر مقدار null داره یا set شده.
    منبع بروز این خطا از System.NullReferenceException هست.

    راهکار:
    در کد هاتون دقت کنید ببینید که کجا در این متغیر از نوع رفرنس مقدار null داره وارد میشه.
    مثلا اگه treeview شما دارای فرزند 0 نباشه و شما اون رو صدا کنید و یا یک آرایه 4 عضو داشته باشه و شما عضو 5 رو صدا کنید و یا در جدول دیتابیس 10 فیلد داشته باشه ولی شما فیلد 11 رو صدا کنید این خطا داده میشه. بنابراین مقداری رو که داره null میده رو اصلاح کنید.

    برای اطلاعات کاملتر چند لینک کمکی در زیر قرار میدم:
    http://en.csharp-online.net/CSharp_F...an_object_mean

    http://www.daniweb.com/forums/thread110360.html

    http://support.microsoft.com/kb/810098

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET


    خطا:

    Invalid attempt to FieldCount when reader is closed

    زمانی این خطا رخ میدهد که قبل از اینکه خواندن اطلاعات توسط DataReader به پایان برسد connection شما Close شود.
    همچنین خود datareader دارای این محدودیت هست که Connection base هست. اگر سرعت برای شما چندان مهم نبود بهتره از DataSet استفاده کنید.
    همچنین بهتره در نهایت Connection رو در بلاک finally ببندید تا به این مشکل نخورید.

    لینک های کمکی :

    http://bytes.com/topic/asp-net/answe...r-closed-error

    http://www.dotnet247.com/247referenc...44/224704.aspx

    http://www.dotnetspider.com/forum/96...er-closed.aspx

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET


    خطا :
    Cannot convert type error

    علت :
    این خطا زمانی رخ میدهد که شما بخواهید یک نوع را برابر یک متغیر از نوع دیگری قرار دهیم.
    این خطا بیان میکند که قادر به تبدیل دو نوع متغیر به هم نمیباشد.
    برای رفع این خطا باید متغیر را به متغیر دیگر Cast یا convert بکنید.
    مثلا شما نمیتوانید یک مقدار عددی را در یک مقدار رشته بریزید مگر اینکه اون رو به رشته تبدیل کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET


    خطا :

    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)


    این خطا مربوط به صحت و سقم آدرس Connection String است.
    راهکار:
    برای رفع این خطا Connection String خودتون رو تصحیح بفرمایید. احتمال اینکه ارتباطتون با سرور قطع باشه وجود داره.

    همین.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    چند خطا که در اثر یک موضوع به وجود میاد :




    Server Service (lanmanserver).

    Error: Server service not started

    Error 126: The specified module cannot be found

    Could not start the Server service on local Computer. Error 2: The system
    cannot find the file specified.






    علت :
    این خطاها وقتی نمایش داده میشه که سرویس سرور شما Stop باشه.

    راهکار :

    برای از بین رفتن این خطا ها باید مراحل زیر رو انجام بدهید :

    1: در RUN تایپ کنید Services.msc
    2: در پنجره باز شده server رو پیدا کنید و START کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله amirjalili : شنبه 16 مرداد 1389 در 14:30 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    یک مقاله خوب با ذکر منبع :

    مقدمه :

    تبدیل پروژه های ASP.NET 2.0 به ASP.NET 3.5 معمولا براحتی و بدون پیش آمدن مشکل خاصی در Visual Studio 2008 انجام می گیرد که این موضوع یکی از نقاط قوت VS 2008 می باشد.

    در این مقاله به بررسی دو مشکلی که معمولا هنگام ارتقای پروژه های ASP.NET 2.0 AJAX Enabled به ASP.NET 3.5 پیش می آید، می پردازم.

    شروع :

    اولین مشکلی که معمولا بعد از عمل ارتقا به وجود می آید مربوط به نسخه آژاکس می باشد. شکل زیر خطای به وجود آمده را نمایش می دهد.



    همانطور که می دانید، در 2.0 ASP.NET از نسخه 1.0.61025.0 آژاکس استفاده می شود و اگر شما به Web.Config پروژه خود مراجعه کنید، قطعه کد زیر را خواهید دید.


    ولی در ASP.NET 3.5 از نسخه 3.5.0.0 آژاکس استفاده می شود و شما باید قطعه کد بالا را به شکل زیر تغییر دهید تا مشکل به وجود آمده، رفع گردد.
    http://www.30sharp.com/Contents/123/Error6.png

    ضمنا این تغییر در داخل تگ <controls> نیز باید انجام گیرد. مانند شکل زیر :


    دومین مشکلی که احتمالا به آن بر خواهید خورد، مشکلی در ارتباط با نسخه AjaxControlToolkit می باشد. این خطا در قسمت هایی که از کنترل های AjaxControlToolkit استفاده نموده این نمایان می شود.

    شکل زیر نمونه ای از این مشکل می باشد.

    http://www.30sharp.com/Contents/123/Error4.png
    در ASP.NET 3.5 از نسخه مخصوص AjaxControlToolkit استفاده شده است و شما باید نسخه مخصوص آن را از اینجا دانلود نموده و در پوشه Bin پروژه جایگزین (Replace) نسخه قبلی نمایید.

    http://www.30sharp.com/Contents/123/Error5.png
    اکنون کار تمام است و شما با موفقیت می توانید پروژه را اجرا نمایید.

    موفق باشید.

    منبع : 30sharp.com

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    دوستان قرار بود اگر به خطایی برخورد میکنن و حلش میکنن اینجا بیان کنن تا به دوستانشون کمک کنن. این اتفاق نیافتاد. دوستان در سایت خطا هاشون رو میپرسن.تایپیک میزنن. اما وقتی حل میشه چیزی نمیگن. این یه نمونه که مربوط به امروز بوده. من نوشتمش:

    خطا:

    String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated

    این ارور وقتی پیش میاد که اطلاعاتی که به بانک می فرستید در فیلد سر ریز کنه یا با فیلد نا همجنس باشه .
    احتمالا در حالت خاصی گزارشات طوری شکل می گیرن که در فیلدهای بانک جا نمی شن.

    دلیلش اینه که فیلد رشته ای من 50 کاراکتری بود اما من در زمان INSERT کردن بیش از 50 کاراکتر وارد می کردم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا
    Microsoft JScript runtime error: ASP.NET Ajax client-side framework failed to load

    راهکار :
    باید Ajax Extensions و Ajax ToolKit رو برای دات نت 3.5 دانلود و نصب کنید.

    اطلاعات بیشتر :
    forums.ASP.NET/t/1207960.aspx

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    Error: Guid should contain 32 digits with 4 dashes (xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx )

    این خطا زمانی رخ میدهد که مقداری نامناسب به یک GUID ارسال شود که با فرمت آن همخوانی ندارد.

    راهکار :
    1: فرمت مناسب بدهید
    2:برای ASSIGN کردن متغیر از Guid.Empty استفاده کنید تا در صورت وارد نشدن در شرطی که مقدار متغیر guid را پر میکنید این خطا داده نشود

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    693

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    با سلام

    خطا:


    Could not load type 'WebApplication1.Global'.


    متن کامل خطا:

    There is a problem with your selected data store. This can be caused by an invalid server name or credentials, or by insufficient permission. It can also be caused by the role manager feature not being enabled. Click the button below to be redirected to a page where you can choose a new data store.

    The following message may help in diagnosing the problem: Could not load type 'WebApplication1.Global'.


    بعد از ساخت یک WebApplication جدید(نه WebSite) در صورتی که قصد استفاده از Web Site Administration Tool را داشته باشیم با این ارور روبرو خواهیم شد .

    راهکار : به سادگی آب خوردن!!! تنها یک بار پروژه ی خود را Build نمائید! مشکل حل شد!

    موفق و موید باشیم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    unexpected token error message

    این خطا وقتی به وجود میاد که شما در جایی مثل یک xmlDocument به جای "" مقدار ' ' یا مقداری نامناسب رو بخواهید در xml قرار بدهید مثلا تگی رو نبسته باشید.

    راهکار:
    هر جایی که "" وارد کردید '' وارد کنید و مقدارهای wellform رو وارد کنید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    The Visual Studio Explorers and Designers Package ({8D8529D3-625D-4496-8354-3DAD630ECC1B}) did not load because of previous errors. For assistance, contact the package vendor. To attempt to load this package again, type 'devenv /resetskippkgs' at the command prompt.

    راهکار :
    باید devenv /resetskippkgs را در command prompt خود ویژوال استدیو تایپ کنید
    آخرین ویرایش به وسیله amirjalili : سه شنبه 11 خرداد 1389 در 14:43 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    Part URI is not valid per rules

    این خطا زمانی رخ میدهد که فرمت uri نادرست باشد.. مثلا مقدار فارسی در آن ریخته شده باشد و یا از کاراکترهای غیر قابل قبول در آن استفاده شده باشد.
    راه حل :
    به موارد گفته شده در بالا توجه کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله amirjalili : پنج شنبه 13 خرداد 1389 در 01:29 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    عدم امکان اجرای يک برنامه ASP.NET
    "It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication'
    beyond application level"


    پس از ديباگ ، اطلاعات تکميلی زير در رابطه با خطای فوق نمايش داده می شود :

    نمايش علت بروز خطاء در زمان ديباگ
    "This error can be caused by a virtual directory
    not being configured as an application in IIS


    علت خطای فوق به دو موضوع متفاوت می تواند مرتبط باشد :

    علت اول : زمانی که يک برنامه وب جديد با استفاده از ويژوال استوديو ايجاد می گردد، ويژوال استوديو دات نت به صورت اتوماتيک يک دايرکتوری مجازی را ايجاد و آن را به عنوان يک application پيکربندی می نمايد . در صورتی که به صورت دستی يک دايرکتوری مجازی ايجاد گردد و به عنوان يک application پيکربندی نشود ، امکان استفاده از برنامه وجود نداشته و با خطای فوق برخورد خواهيم کرد.

    راهکار :

    برای رفع اشکال فوق ، مراحل زير را دنبال می نمائيم :
    - انتخاب دايرکتوری مجازی و کليک سمت راست برروی آن و انتخاب گزينه properties
    - کليک بر روی دکمه "Create" در مجاورت Application name و textbox مربوطه . بدين ترتيب به صورت اتوماتيک "application" با استفاده از نام دايرکتوری مجازی ، ايجاد می گردد .
    - پس از دنبال نمودن مراحل فوق امکان دستيابی به برنامه فراهم می گردد .

    علت دوم : زمانی که يک برنامه دارای زيردايرکتوری هائی است ، می توان برای زيردايرکتوری يک فايل web.config را استفاده نمود . در اين رابطه خصلت هائی وجود دارد که نمی توان آنان را در فايل web.config مربوط به زيردايرکتوری تنظيم نمود( نظير : authentication و session state ) . اينگونه تنظيمات را نمی توان در ارتباط با زيردايرکتوری اعمال نمود ، مگر اين که زيردايرکتوری خود به عنوان يک application پيکربندی شده باشد .
    در صورتی که قصد حفاظت فايل های موجود در يک زيردايرکتوری را داشته باشيم ، می توان اقدامات لازم را از طريق فايل web.config انجام داد ( از طريق web.config موجود در سطح ريشه و يا web.config موجود در زيردايرکتوری ) .
    مثلا" فرض کنيد دارای يک دايرکتوری با نام admin می باشيم و می خواهيم حفاظت لازم در خصوص عدم دستيابی کاربران غيرمجاز به صفحات admin را فراهم نمائيم . بدين منظور می توان از فايل web.config در سطح ريشه application استفاده و اقدام به معرفی location path و authorization نمود :


    اعمال محدوديت در دستيابی به يک زيردايرکتوری: سطح ريشه
    <location path="Admin">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow roles="administrators" />
    <deny users="*" />
    </authorization>
    </system.web>
    </location>

    در صورتی که اصرار به داشتن يک فايل web.config در سطح زيردايرکتوری به منظور حفاظت فايل های موجود در زيردايرکتوری را داشته باشيم ، می توان صرفا" اقدام به معرفی Authorization mode نمود :

    اعمال محدوديت در دستيابی به يک زيردايرکتوری : سطح زيردايرکتوری
    <configuration>
    <system.web>
    <authorization>
    <allow roles="administrators" />
    <deny users="*" />
    </authorization>
    </system.web>
    </configuration>

    بدين ترتيب ، حفاظت لازم در رابطه با دستيابی غيرمجاز به زيردايرکتوری فراهم می گردد .
    منبع:

    http://www.srco.ir/Articles/DocView.asp?ID=366

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطای "Error 1935" هنگام نصب <span dir=ltr>.Net Framework 1.1</span> از طریق فایل Netfx.msi :

    محصولات third-party که در این تاپیک درباره آنها بحث شده است توسط شرکتهای مستقل از مایکروسافت تولید گردیده اند لذا مایکروسافت هیچ ضمانتی را درباره اینگونه محصولات اعم از کارایی و قابل اعتماد بودن آنها را به عهده نمیگیرد .

    مشکل :

    هنگامیکه شما از فایل Netfx.msi در جهت نصب <span dir=ltr>.Net Framework 1.1</span> استفاده مینمایید ممکن است با خطای زیر مواجه شوید :

    کد:
    Error 1935. An error occured during the installation of assembly component {7D4B5591-4C80-42BB-B0E5-F2C0CEE02C1A}.
    HRESULT: -2147319761.
    با کلیک بر روی OK ، عملیات نصب .Net Framework 1.1 متوقف شده و پیغام خطای زیر ظاهر میگردد :

    کد:
    Microsoft .NET Framework 1.1 setup has ended prematurely. If this persists, please contact Product Support.
    توجه : در پیغام خطای اول کلمه "occured" اشتباه نوشته شده و صورت درست آن "occurred" میباشد .

    دلیل بروز مشکل :
    بعد از اینکه شما <span dir=ltr>.Net framework 1.0</span> را نصب نمودید ، سرویس Windows Installer از فایل Fusion.dll در جهت مدیریت اسمبلی ها استفاده میکند . هنگامیکه شما سعی در نصب <span dir=ltr>.Net Framework 1.1</span> مینمایید ، عملیات نصب ، فایل Fusion.dll را که بر روی سیستم شما وجود دارد با نسخه جدیتر آن جایگزین میکند . اگرچه درصورتیکه شما قبل از نصب <span dir=ltr>.Net Framework 1.1</span> سرویس Windows Installer را متوقف و یا کامپیوتر را مجددا" راه اندازی نکرده باشید ، سرویس Windows Installer هنوز سعی در استفاده از نسخه اصلی Fusion.dll در حین عملیات نصب مینماید و به خاطر اینکه نسخه اصلی این فایل بر روی سیستم شما موجود نمیباشد ، با پیغام خطای ذکر شده روبرو خواهید شد .

    چگونگی رفع مشکل :
    در جهت رفع این مشکل راه های زیر وجود دارند :
    • از فایل Dotnetfx.exe در جهت نصب <span dir=ltr>.Net Framework 1.1</span> استفاده نمایید . همگامیکه شما از این فایل برای نصب <span dir=ltr>.Net Framework 1.1</span> استفاده مینمایید ، سرویس Windows Installer بر روی کامپیوتر شما قبل از عملیات نصب متوقف خواهد شد . فایل Dotnetfx.exe را میتوانید از آدرس زیر دانلود نمایید :

    Microsoft .NET Framework Version 1.1 Redistributable Package

    • کامپیوتر را Restart کرده و سپس از فایل Netfx.msi در جهت نصب <span dir=ltr>.Net Framewrok 1.1</span> استفاده نمایید .

    مراحل ایجاد دوباره این خطا:
    1 - <span dir=ltr>.Net Framework 1.0</span> را از آدرس زیر دریافت کرده و بر روی کامپیوتر خود نصب نمایید :

    Microsoft .NET Framework Redistributable 1.0

    2 - سرویس پک 2 مربوطه به <span dir=ltr>.Net Framework 1.0</span> را از آدرس دریافت نموده و بر روی کامپیوتر خود نصب نمایید ، پیغامی مبنی بر Restart نمودن کامپیوتر به شما داده میشود:

    <span dir=ltr>.NET Framework Service Pack 2</span>

    3 - گزینه No را انتخاب نمایید .
    4 - از WinZip در جهت Extract نموده فایل Netfx.exe از فایل Dotnetfx.exe استفاده نمایید ، سپس از فایل Netfx.exe سعی در نصب نمودن <span dir=ltr>.Net Framework 1.1</span> نمایید ، بدین منظور فایلهای موجود در Dotnetfx.exe را Extract نمایید(5 فایل) ، سپس بر روی فایل Netfx.msi در جهت شروع عملیات نصب <span dir=ltr>.NET Framework 1.1</span> دوبار کلیک کنید ، حال خطای یاد شده را دریفت خواهید نمود .

    مراجع :

    پیغامهای خطای مربوط به Windows Installer
    صفحه اصلی Windows Installer

    منبع : http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=23067

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا:


    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log



    علت خطا و راه حل:

    پرمیشن های دیتابیس تون رو بررسی کنید. اشکال از نداشتن permission هست. اگر از اکسس استفاده میکنید، کاربری که فایلهای Asp شما رو اجرا میکنه باید اجازه خواندن و نوشتن فایلهای اکسس رو داشته باشه.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a
    configuration file required to service this request.
    Please review the specific error details below and modify
    your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: Unrecognized configuration


    علت:
    معولا این خطا حاصل بی دقتی هست.شما در connection string دیتابیس خود را روی لوکال خودتان تنظیم میکنید بعد وقتی روی هاست میخواهید سایت رو بالا بیارید این خطا رو میده.

    راه حل:
    datasource مربوط به connection string رو بر روی آدرس دیتابیس سرور هاست تنظیم کنید.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    The "Viewstate is invalid for this page" error message does not provide sufficient information to troubleshoot the issue


    علت :

    در زیر لازم است که توضیحاتی را بیان کنیم .

    متد Server.Transfer
    متد Server.Transfer برای ارسال کنترل از یک فرم به فرمی دیگر استفاده می شود. بر خلاف Response.Redirect – که در واقع از مرورگر می خواهد که یک درخواست دیگری را بوجود آورد - Server.Transfer باعث انتقال کنترل در طرف سرور می شود. متد Server.Transfer دو پارامتر را دریافت می کند: یک فرم وب که کنترل یا کنترل ها قرار است به آنجا ارسال شوند٬ دیگری یک مقدار Boolean که نشان دهنده آن است که وضعیت فرم فعلی در فرم جدید حفظ خواهد شد یا نه. اجازه دهید برنامه ای بسازیم که مشکلی را هنگام استفاده از این متد نشان می دهد٬ سپس نحوه حل این مشکل را بررسی خواهیم کرد.


    مشکل هنگام استفاده از Server.Transfer
    یک برنامه ASP.NET بسازید و دو فرم را به آن اضافه کنید. اجازه دهید نام فرمها را Page1.aspx و Page2.aspx بگذاریم. در فرم Page1.aspx یک کنترل جعبه متن با TextBox1 ،ID و یک کنترل Button قرار دهید. در رویداد کلیک دکمه کد زیر را بنویسید:


    Server.Transfer(''Page2.aspx'', True)

    سپس برنامه را با درخواست Page1.aspx اجرا کنید. مقداری را در کنترل جعبه متن وارد کرده و بر روی دکمه کلیک نمایید. در این حالت یک پیغام خطا با توضیح ''The View State is invalid for this page and might be corrupted'' را دریافت خواهید کرد. این خطا به علت یکی از صفات دایرکتیو Page@ فرم دوم (یعنی Page2.aspx) به نام EnableViewStateMac اتفاق می افتد. به صورت پیش فرض این صفت مقدار True را دارد و این امر باعث ایجاد خطا می شود.


    EnableViewStateMac چیست؟
    در زیر توضیحی را در مورد EnableViewStateMac از مستندات MSDN مشاهده می کنید:


    Indicates that ASP.NET should run a machine authentication check (MAC) on the page's view state when the page is posted back from the client. true if view state should be MAC checked; otherwise, false. The default is false. Note: A view state MAC is an encrypted version the hidden variable that a page's view state is persisted to when sent to the browser. When you set this attribute to true, the encrypted view state is checked to verify that it has not been tampered with on the client.


    در واقع زمانی که EnableViewStateMac برابر True باشه وقتی صفحه postback بشه asp.net , MAC رو فعال میکنه که اون هم چک میکنه که آیا VIEWSTATE در این صفحه تغییر کرده یا خیر.

    زمانی که شما درخواست را برای صفحه می فرستید٬ مقدار EnableViewStateMac برای دایرکتیو Page صفحه True می باشد. در این حالت شما وقتی SERVER.TRANSFER رو استفاده میکنید مقادیر مجموعه FORM ,Querystring رو حفظ میکنید.یکی از مقادیر form مقدار hidden مربوط به viewstate به نام viewstate__ هست.چون mac مقدار viewstate مربوط به همون صفحه رو میخونه بنابراین مقدار viewstate حفظ شده در صفحه قبل برای صفحه بعدی مقداری صحیح نخواهد بود.

    راه حل
    به منظور غلبه بر مشکل حفظ وضعیت که در بالا مطرح شد٬ باید به طور صریح مقدار صفت EnableViewStateMac در دایرکتیو Page صفحه دوم که به منظور حفظ اهداف امنیتی برابر با true شده را برابر False قرار دهید.

    منابع :

    http://computer-learning.dostan.org/...95123984100004

    http://support.microsoft.com/default...;en-us;q316920

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections


    علت:

    1: آدرس DataSource مربوط به connectionstring نادرست است مثلا اسم دیتابیس یا سرور و...را اشتباه وارد کرده اید

    2: remote connection فعال نیست یا اجازه دسترسی ندارد

    3: firewall اجازه اتصال به دیتابیس را نمیدهد

    4: سرویس SQL Server Browser service در حالت فعال نیست.

    راه حل:
    به نکات بالا مراجعه کنید.

    منبع:
    http://support.microsoft.com/kb/914277

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    error use of unassigned local variable

    علت :
    شما متغیری تعریف کردیه اید که در جایی بدون اینکه وجود مقدار رو در متغیر چک کنید از اون استفاده میکنید. در این حالت اگر متغیر مقداری نداشته باشه شما از متغیری دارید استفاده میکنید که مقداری نداره و این غیر منطقی خواهد بود.

    راهکار :
    هنگام تعریف متغیر مقداری اولیه رو بهش بدید.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط bahareh-m مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان لطفا مرا راهنمایی کنید در مورد علت این خطا :

    Could not load type 'System.Web.UI.ScriptReferenceBase' from assembly 'System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35'.

    متشکرم
    اگر به ابتدای این تایپیک مراجعه کنید خواهید دید که قرار شده کسی در این تایپیک سوال نپرسه و برای سوالاتش تایپیک جدیدی ایجاد کنه.

    به هر حال جواب سوالتون :

    خطا :

    Could not load type 'System.Web.UI.ScriptReferenceBase' from assembly 'System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35'.


    راهکار :
    مقدار

    <ajaxToolkit:ToolkitScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" />

    به

    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" />

    تغییر بدید و سرویس پک 1 دات نت 3.5 رو هم نصب کنید.

    برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید :

    http://forums.ASP.NET/p/1273185/2415650.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله raziee : یک شنبه 16 بهمن 1390 در 09:42 صبح

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :



    Procedure or function 'نام پروسیجر' expects parameter 'مقدار ارسالی به پروسیجر', which was not supplied.



    علت :
    وقتی در sp خود پارامتر ورودی دارید اما مقداری را توسط ASP.NET به آن ارسال نمیکنید این خطا را مشاهده خواهید کرد.

    راهکار :
    مقداری را مانند تکه کد زیر برای پروسیجر خود ارسال کنید

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = connection;
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.CommandText = "sp_test";

    cmd.Parameters.AddWithValue("@id", record);



  24. #24

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    سلام
    با اجازه amirjalili

    error:

    Server Application Unavailable

    The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.
    Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.

    در این error یا .net با ورژن موردنظر شما (3.5) وجود نداره و یا IIS بر روی ورژن پایین تری (1.0)تنظیم شده و در کل ایراد از هاسته و شما باید با پشتیبان هاست تماس بگیرین

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    Procedure or function نام پروسیجر has too many arguments specified



    علت :
    شما به sp خود پارامتری را ارسال میکنید که در sp وجود ندارد این خطا را خواهید دید.

    راهکار :
    پارامتر ارسالی را در sp ایجاد کنید یا پارامتر ورودی که در sp وجود ندارد را ارسال نکنید.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    The Master Page file '~/MasterPage.master' cannot be loaded


    علت :
    1: صفحه مسترپیج شما دارای اشکالی باشه یا فایلش خراب شده باشه

    2: این خطا گویا یک باگ معروف در ویژوال استدیو 2008 بتا و 2005 هستش.
    این خطا ممکنه در اثر این باشه که content page یا همون صفحه محتوا در حالت design view باشه و صفحه master page در حالت source view باشه و شما هرگز به حالت design view سویچ نکرده باشی.

    راهکار :
    در این حالت(حالت 2 :) وقتی شما برنامه رو run کنید این خطا رو میده. پس یکبار به حالت Design View سویچ کنید و بعد برنامه رو run کنید.

    اطلاعات بیشتر :
    http://forums.asp.net/t/1147022.aspx

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    Format of the initialization string does not conform to specification starting at index


    علت :
    وقتی در فرمت connection string اشتباهی رخ داده باشه مثل ننوشتن مقدار برای دیتاسورس یا ننوشتن provider و ...
    مثلا در connection string به جای اینکه بنویسید :

    ...=Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Ole DB Services=-4; Data Source


    بنویسید :


    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Ole DB Services=-4; Data Source"

    یعنی به دیتاسورس مقدار نداده باشید.

    یا :


    =...Data Source

    یعنی به provider مقدار نداده باشید.
    راهکار :
    connection string رو به طور کامل بنویسید.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    Login failed for user <user> 



    این خطا به طور کلی بدون در نظر گرفتن اینکه شما دارید با چی و کی و .. کار میکنید مربوط به این دلایل میشه :
    1: که این کاربر جزو کاربران دیتابیست تعریف نشده.
    2:اینکه دیتابیس رو از windows authentication به mixmode باید تغییر بدی.

    3:اجازه لاگین کاربر ASP.NET رو برای windows xp,2000 و NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE رو برای ویندوز سرور بدهید.
    4: اجازه remote رو برای کامپیوتر های دیگه که به بانک وصل میشن باید بدید.

    دلیل دیگه ای نمیتونه باشه.
    اطلاعات بیشتر

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ab4e6cky(VS.80).aspx
    آخرین ویرایش به وسیله amirjalili : شنبه 16 مرداد 1389 در 13:49 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    is not a supported encoding name 'مقدار برای انکد کردن'

    علت :
    وقتی مقداری اشتباه برای encode شدن به تابع GetEncoding ارسال کنید با این خطا مواجه خواهید شد. مثلا وقتی به جای مقدار عددی مقدار رشته ای را ارسال کنید.

    راهکار:
    مقادیر مورد قبول GetEncoding را به عنوان پارامتر ارسال کنید.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :
    failure sending email

    علت : وقتی ip ایمیل سرور شما اشتباه باشد و یا دسترسی به آن به دلیل وجود یک مانع مثل firewall وجود نداشته باشد یا به هز دلیل smtp قادر به ارسال ایمیل نباشد با این خطا مواجه خواهید شد.
    راهکار :
    توجه به مطالب بالا

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    A local variable named 'نام متغیر' cannot be declared in this scope because it would give a different meaning to 'نام متغیر', which is already used in a 'parent or current' scope to denote something else

    علت :
    وقتی متغیری طوری تعریف شده باشد که همنام با یک متغیر دیگری بوده و در همان اسکوپ متغیری با همان نام معنای دیگری داشته باشد با این خطا برخورد خواهید کرد.

    راهکار:
    نامی دیگر برای متغیر خود انتخاب کنبد که در متد مورد نظر با متغیر دیگر هم معنی نباشد.

  32. #32

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط amirjalili مشاهده تاپیک
    خطا :
    failure sending email

    علت : وقتی ip ایمیل سرور شما اشتباه باشد و یا دسترسی به آن به دلیل وجود یک مانع مثل firewall وجود نداشته باشد یا به هز دلیل smtp قادر به ارسال ایمیل نباشد با این خطا مواجه خواهید شد.
    راهکار :
    توجه به مطالب بالا
    سلام
    این خطا زمانی که شما یوزر و پس وب میل رو هم زمان ارسال تنظیم نکرده باشین ممکن رخ بده
    همچنین ست نکردن یوزر پس باعث خطای زیر هم می شه

    Bad sequence of commands. The server response was: This mail server requires authentication when attempting to send to a non-local e-mail address. Please check your mail client settings or contact your administrator to verify that the domain or address is defined for this server.


    راه کار تنظیم پوزر پس در وب کانفیگ


    <system.net>
    <mailSettings>
    <smtp>
    <network host="mail.yourdomain.ir" userName="mymail" password="mypass"/>
    </smtp>
    </mailSettings>
    </system.net>

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا:


    Invalid character in a Base-64 string

    علت:

    وقتی در متد FromBase64String مقداری نامتناسب با فرمت base64 وارد شود این خطا را خواهید دید. مثلا یک فرمت درست برای این متد مقدار 2LnaqdizLmpwZw میباشد. اگر مقدار 'تست' وارد شود با این خطا مواجه میشوید

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا:

    String or binary data would be truncated

    علت :
    وقتی شما مقداری را به دیتابیس بفرستید که طول آن از مقدار تعیین شده در دیتابیس بزرگتر باشد با این خطا مواجه خواهید شد. مثلا در دیتابیس مقدار nvarchar(50) دارید در حالی که مقداری با طول بیش از 50 میخواهید درون آن insert یا update کنید.

    راهکار :
    توجه به توضیحات بالا

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    is a 'field' but is used like a 'method' نام متغیر

    علت :
    وقتی از یک متغیر مثل یم متد استفاده شود مثلا :


    string s="";
    response.write(s())


    راهکار :
    از متغیر ها و متد ها در جای مناسب استفاده کنید.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    No overload for matches delegate system.Threading


    علت :
    فرض کنید نمونه سورسی مثل زیر داریم :


    System.Threading.Thread _copyFile = new System.Threading.Thread(new System.Threading.ParameterizedThreadStart(this.Cop yFile));

    _copyFile.Start();

    public void CopyFile()

    {

    System.IO.File.Copy(source, destination);

    }




    در این حالت متد داخل مقدار ParameterizedThreadStart باید دارای پارامتر باشد. در صورتی که پارامتر موجود در متد متناسب با پارامتر تعریف شده در delegate مطابقت نداشته باشد با این خطا مواجه خواهیم شد.

    راهکار:
    متد تعریف شده در delegate باید پارامتری متناسب با پارامتر delegate داشته باشد.
    مثلا اگر delegate دا رای پارامتری از نوع object داشته باشد متد CopyFile باید به صورت زیر تعریف شود.


    public void CopyFile(object obj)

    {

    System.IO.File.Copy(source, destination);

    }



    اظلاعات تکمیلی :

    http://social.msdn.microsoft.com/For...8-0940304f111c

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطاهاي متداول هنگام اجراي برنامه هاي ASP.NET
    این مقاله از Vahid_Nasiri عزیز مربوط به خطاهایی است که موقع اجرای برنامه های ASP.NET رخ میدهد.
    لینک :

    http://barnamenevis.org/showthread.php?t=5345

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :

    Login failed for user 'SYSTEM\ASPNET


    علت :
    کاربر asp.net برای sql server تعریف نشده است.

    راهکار :

    نباید به طور دستی کاربری با نام ASPNET ایجاد کنید.
    زمانی که ASP.NET رو نصب می کنید، کاربری با نام ASPNET به لیست کاربران سیستم اضافه میشه که با انتخاب اون در بخش Login های SQL Server و اعطای مجوز دیتابیس مربوطه، مشکلتون برطرف میشه.
    "به نقل از بهروز راد عزیز"

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET


    خطا


    The report definition for report 'xxx' has not been specified

    باید از LocalReport به جای ServerReport استفاده کنید.
    این پست بعدا تکمیل تر میشه چون توضیحات بیشتری داره.

    اظلاعات تکمیلی :

    http://social.msdn.microsoft.com/For...7-5e732c48dd10

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مرجع کامل خطاها و BUG ها در ASP.NET

    خطا :


    'نام کلاس' does not contain a constructor that takes 'مقداری عددی که تعداد آرگومان بکار گرفته شده را نشان میدهد' arguments





    علت :
    وقتی پارامتر های constructor مربوط به یک کلاس کمتر از مقداری باشد که شما از آن استفاده کرده اید با این خطا مواجه خواهید شد.
    فرض کنید کلاس شما دارای constructor ی با 3 پارامتر میباشد.اگر شما 4 آرگومان را به آن پاس بدهید با خطای بالا مواجه خواهید شد.

    راهکار :
    تعداد پارامترهای ارسالی به constructor باید متناسب با آن باشد.

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •