نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجو در CHILD ITEM های یک ELEMENT مانند LISTBOX

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    جستجو در CHILD ITEM های یک ELEMENT مانند LISTBOX

    با سلام

    ایا JQUERY متدی جهت جستجو در آیتم های یک لیست باکس را دارد یا خیر ؟ اگر بله لطفا راهنمایی فرمائید .

    با سپاس

  2. #2

    نقل قول: جستجو در CHILD ITEM های یک ELEMENT مانند LISTBOX

    نقل قول نوشته شده توسط peymannaji مشاهده تاپیک
    با سلام ایا JQUERY متدی جهت جستجو در آیتم های یک لیست باکس را دارد یا خیر ؟ اگر بله لطفا راهنمایی فرمائید . با سپاس
    سلام.
    فرض کنید همچین لیستی داریم:

    <select id="list" multiple="multiple">
    <option>item one</option>
    <option>item two</option>
    <option>item three</option>
    <option>item four</option>
    </select>


    و میخواهیم Item سوم رو بر اساس text اون آیتم انتخاب کنیم. میتونیم بدین شکل عمل کنیم:

    <script type="text/javascript">
    $(function () {
    $('#list option:contains("item three")').attr('selected', 'selected');
    });
    </script>


    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •