نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    5

    طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    برنامه ای که شامل لوزی تو پر و لوزی تو خالی شود؟(با حلقه for

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    این کار با استفاده از توابع سینوسی و کسینوسی انجام میشه.
    توی حلقه هر نقطه ای رو که با مختصات Sin(x) , Cos(x)z رسم کنید میشه یک نقطه از دایره (x شمارنده حلقه هست). برای تنظیم شعاع دایره هم به توابع فوق یک ضریب عددی بدید. طبیعتاً برای رسم بیضی باید ضرایب یکسان نباشند.

    موفق باشید.

    <درخواست برنامه/انجام تمرین درسی ممنوع است>
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    حاجی کجارو گرفتی لوزی رو میگه. تا فرمول بیضی اونی نیست که شما می گی .ریاضی کار کن.
    اگر نقاط متوالی باشن بینشون خط رسم کن اگر گفته با for باشه بایستی هر line رو دستی رسم کن.یعنی خودت رسم خط بنویسی اگه گرافیک پاس کردی

  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    Oops!
    عجب سوتی ای دادم :D
    فکر کردم در مورد بیضی پرسیده بودند
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  5. #5

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    اين يه نمونه كه با matlab نوشته شده
    اميدوارم به دردت بخوره
    در نرم افزار مطلب يه فايل ايجاد كن و در فايل اين كد رو بنويس
         function Ellipse(xp,yp,x,y,r1,r2)
    mat=ones(xp,yp);
    for i=1:360
    a=x+r1*cos(i);
    b=y+r2*sin(i);
    mat(fix(a),fix(b))=0;
    end
    imshow(mat)


    بعد در صفحه اصلي نام تابع رو با ورودي هاي دلخواه فراخواني كن
    موفق باشي

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    یه خورده دقت کن بعد تاپیک بزن .اون میگی لوزی تو میگی بیضی.
    این بیضی هم که رسم کردی دورنیابی نشده.روش های مختلف دورنیابی داریم که Spline هم یکی از این موارده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    برنامه ای که شامل لوزی تو پر و لوزی تو خالی شود؟(با حلقه for
    برای این کار نمیشه تابعی تعریف کرد پس باید دستی بکشید دیگه. اگه بشه درجه رو حساب کرد میشه با تغییر درجه هم نوشت.(متغیر for به عنوان درجه ای که خط با محور x ها میسازه قرار بدید). درواقع اگه شیب معلوم باشه میشه. ولی اگه هم اینطوری نشد دستی راحته.
    موفق باشید!

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    5

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    بچه ها گرافیکی نه .مثلا می گم با ستاره(*) لوزی درست بشه.بعد داخل borland C++‎‎ میخوام ببینم چطوریه؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    بچه ها گرافیکی نه .مثلا می گم با ستاره(*) لوزی درست بشه.بعد داخل borland C++‎‎‎‎ میخوام ببینم چطوریه؟؟

    const int n = 50;
    int k = 1; int k2 = n/2; int k3=0;
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    if (k < (n / 2))
    k3 = k;
    else
    k3 = k2;
    for (int j = 0; j < k3; j++)
    label1.Text += "*";
    label1.Text += "\n\r";
    if (k < (n / 2))
    k++;
    else
    {

    k2--;
    }
    }

    منبع: دست نوشته های یک برنامه نویس
    همه چیز مشخصه. توضیح بدم؟؟؟

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    5

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    [QUOTE=dousti_design;962633]

    const int n = 50;
    int k = 1; int k2 = n/2; int k3=0;
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    if (k < (n / 2))
    k3 = k;
    else
    k3 = k2;
    for (int j = 0; j < k3; j++)
    label1.Text += "*";
    label1.Text += "\n\r";
    if (k < (n / 2))
    k++;
    else
    {

    k2--;
    }
    }

    منبع: دست نوشته های یک برنامه نویس
    همه چیز مشخصه. توضیح بدم؟؟؟[/Q
    عزیز من اینو می نویسم
    #include<iostream>
    #include<conio>
    main()
    { const int n=50;
    int k=1;
    int k2=n/2;
    int k3=0;
    for(int i=0;i<n;i++)
    {
    if(k<(n/2))
    k3=k;
    else
    k3=k2;
    }
    for(int j=0;j<k3;j++)
    { label1.Text += "*";
    label1.Text += "\n\r";
    if(k<(n/2))
    k++;
    else
    k2--;
    }
    getch();
    return 0;
    }
    دوست خوبم واقعا ممنون ولی این error رو میده:'

    undifined symbol 'label1
    چی کار کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله parham_pni : دوشنبه 06 اردیبهشت 1389 در 16:17 عصر دلیل: یه قسمتش یادم رفت

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    این برنامه رو با سی شارپ نوشتم(کامپایلر C++‎ دم دست ندارم)
    آخه اینجا بخش الگوریتم و معمولا فقط الگوریتم رو ارائه میدن با شبه کد و زبان مشخصی مد نظر نیست.
    باید یا توی سی شارپ اجرا کنید یا اینکه تبدیلش کنید. تبدیلش هم خیلی راحته:

    const int n = 40;
    int k = 1; int k2 = n/2; int k3=0;
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    if (k < (n / 2))
    k3 = k;
    else
    k3 = k2;
    for (int j = 0; j < k3; j++)
    cout<<"*";
    cout<<endl;
    if (k < (n / 2))
    k++;
    else
    {

    k2--;
    }
    }

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله dousti_design : دوشنبه 06 اردیبهشت 1389 در 16:24 عصر

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    5

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    این برنامه رو با سی شارپ نوشتم(کامپایلر C++‎‎‎‎‎‎‎‎ دم دست ندارم)
    آخه اینجا بخش الگوریتم و معمولا فقط الگوریتم رو ارائه میدن با شبه کد و زبان مشخصی مد نظر نیست.
    باید یا توی سی شارپ اجرا کنید یا اینکه تبدیلش کنید. تبدیلش هم خیلی راحته:

    const int n = 40;
    int k = 1; int k2 = n/2; int k3=0;
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    if (k < (n / 2))
    k3 = k;
    else
    k3 = k2;
    for (int j = 0; j < k3; j++)
    cout<<"*";
    cout<<endl;
    if (k < (n / 2))
    k++;
    else
    {

    k2--;
    }
    }

    موفق باشید.
    عزیز این برنامه سمت راست لوزی رو فقط چاپ کرد یعنی اینطوری(n=5)

    *
    **
    ***
    ****
    *****
    ****
    ***
    **
    *
    طرف دیگشو چی کار کنم؟

  13. #13

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    با سلام
    یک سوال در مورد برنامه matlab داشتم:
    1-چه جوری می توان در برنامه Matlab مختصات نقاطی را که در روی دایره به یک فاصله هستند را به دست آورد :
    مثلا با گرفتن عدد K برنامه به ما مختصات k تا نقطه ای را بدهد که روی دایره به فاصله های مساوی از هم قرار دارند (به طوری که از اتصال نقاط متوالی به هم یک چند ضلعی منتطم به وجود آید)
    2- با داشتن معادله دو خط چه جوری می توان نقطه مشترک بین آن دو را به دست آورد؟


    ایمیل من :
    aseman_abi123@yahoo.com

  14. #14

    نقل قول: طرز نوشتن برنامه رسم لوزی

    سلام
    رسم لوزی تو پر و توخالی چطوری میشه باروش زیر.
    من نصفه لوزی رو اینطور نوشتم:


    function DrawNesfeLozi(n)

    for row=1:n-1
    for col=1:row
    fprintf('*');
    end
    fprintf('\n');
    end

    for r=n-1:-1:0
    for c=r+1:-1:1
    fprintf('*');
    end
    fprintf('\n');
    end
    fprintf('\n');

    end


    فقط لطفن زود جواب بدید امتحانشو دارم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •