نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

  1. #1

    Red face برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    سلام
    من یه برنامه نویس تقریبا مبتدی هستم که می خوام یه برنامه بنویسم که با بالا اومدن ویندوز شروع به کار بکنه و با توجه به تاریخ امروز اطلاعات متناسب را از دیتابیس بخونه و در یک popup نمایش بده و با کلیک ان popup برنامه اجرا شده و بقیه قضایا فکر کنم تقریبا مثل یک service که با بالا اومدن ویندوز در Startup ران می شه باشه نمی دونم درست فکر می کنم یا اشتباه. لطفا اگه کتاب یا ebook یا مقاله ای هست که اطلاعاتی در این باره به من میده معرفی کنید و روند کلی طراحی این جور نرم افزار ها رو برام شرح بدید . ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    برای اینکه برنامت بصورت startup اجرا بشه

    private
    void RunStartup(Boolean RunOnStartup)
    {
    Microsoft.Win32.
    RegistryKey key = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey("SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run ", true);
    if (RunOnStartup == true)
    {
    key.SetValue(
    "Application Name", Application.ExecutablePath.ToString());
    }
    else
    {
    key.DeleteValue(
    "Application Name", false);
    }
    }

  3. #3

    Cool برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    برای اینکه برنامت بصورت startup اجرا بشه

    private
    void RunStartup(Boolean RunOnStartup)
    {
    Microsoft.Win32.
    RegistryKey key = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey("SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run ", true);
    if (RunOnStartup == true)
    {
    key.SetValue(
    "Application Name", Application.ExecutablePath.ToString());
    }
    else
    {
    key.DeleteValue(
    "Application Name", false);
    }
    }
    دوست عزیز میشه لطف کنید و بگید که کدی رو که زحمتش رو کشیدید ، کجای برنامه باید فرا خوانی بشه

  4. #4

    نقل قول: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط bpzone مشاهده تاپیک
    دوست عزیز میشه لطف کنید و بگید که کدی رو که زحمتش رو کشیدید ، کجای برنامه باید فرا خوانی بشه
    تو setup وقتی که برنامه داره نصب میشه ... یا وقتی که برای اولین بار اجرا میشه ...

  5. #5

    نقل قول: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    برای اینکه برنامت بصورت startup اجرا بشه

    private
    void RunStartup(Boolean RunOnStartup)
    {
    Microsoft.Win32.RegistryKey key = Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey("SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run ", true);
    if (RunOnStartup == true)
    {
    key.SetValue("Application Name", Application.ExecutablePath.ToString());
    }
    else
    {
    key.DeleteValue("Application Name", false);
    }
    }
    دوست عزیز از راهنمایی شما متشکرم اما دو سوال دارم: سوال اول من اینست که ایا تابع RunStartUp را در چه event ای باید فراخوانی کرد و سوال دوم من در مورد مطلبی است که در مورد Popup در اولین پستم نوشته ام که اطالاعاتی از دیتابیس برنامه برای امروز را نشان می دهد چگونه بایستی فراخوانی شود ایا امکان کد نویسی برای فراخوانی popup وجود دارد یا خیر ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    exlord جوابتونو داد دیگه.منظورت از popup دقیقا" چیه؟

  7. #7

    نقل قول: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    exlord جوابتونو داد دیگه.منظورت از popup دقیقا" چیه؟
    منظورم اینکه با اجرای برنامه یه ایکون تو Notification Area یا همون System Tray نشون داده بشه و یک بالون باز بشه و اطلاع بده که در امروز مثلا 4 تا وظیفه داری و با کلیک روی بالون برنامه باز بشه و اطلاعات را نشان بده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    دوست عزیز باید پوپاپ رو خودت درست کنی و اون قسمتی که گفتی اگه زمان مهم نیست و برنامه در هنگام اجرای برنامه اجرا بشه تو Form-Load بزاری البته باید یک مقدار در رجیستری ایجاد کنی که فرم در هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا بشه اون تابع بالا رو تو فرم بزار و در Form-load این کد رو وارد و برنامه رو یک دفعه اجرا کن
    RunStartup(True)

  9. #9

    نقل قول: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Hossenbor مشاهده تاپیک
    دوست عزیز باید پوپاپ رو خودت درست کنی و اون قسمتی که گفتی اگه زمان مهم نیست و برنامه در هنگام اجرای برنامه اجرا بشه تو Form-Load بزاری البته باید یک مقدار در رجیستری ایجاد کنی که فرم در هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا بشه اون تابع بالا رو تو فرم بزار و در Form-load این کد رو وارد و برنامه رو یک دفعه اجرا کن
    RunStartup(True)
    چطوری بایستی پاپ اپ رو در سی شارپ طراحی کرد و در موعد مقرر ان را فراخوانی کرد ؟ لطفا من را راهنمایی کنید و اگر مقاله ای در این مورد هست بمن معرفی کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: برنامه ای که با شروع بکار ویندوز بالا بیاید و اطلاعات امروز را در popup ارایه دهد ؟

    یه فرم واسش درست کن و اینارو تو Load بنویس

    this
    .Width = 290;
    this.Height = 160;
    this.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    this.Opacity = 0.85;
    this.Location = newPoint(Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width - this.Width, Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - this.Height);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •