نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رفع تفاوت شکل چک باکس در دو حالت فوکوس با کد و فوکوس با tab

  1. #1

    رفع تفاوت شکل چک باکس در دو حالت فوکوس با کد و فوکوس با tab

    سلام
    وقتی با دکمه tab کیبورد بر روی یه چک باکس فوکوس میشه اطراف چک باکس خط چینی ظاهر میشه که این خط چین با کد checkbox1.focus نماش داده نمیشه.

    راه حل؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: رفع تفاوت شکل چک باکس در دو حالت فوکوس با کد و فوکوس با tab

    نقل قول نوشته شده توسط mah.yar مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی با دکمه tab کیبورد بر روی یه چک باکس فوکوس میشه اطراف چک باکس خط چینی ظاهر میشه که این خط چین با کد checkbox1.focus نماش داده نمیشه.

    راه حل؟
    با تشکر
    سلام.
    این کد رو کجا نوشته اید؟ منطورم checkBox1.Focus() هستش... اگر هنگام باز شدن صفحه، به بیان دیگه، توی Load فرم دارید این کارو می کنید، جای کد فوق از این کد استفاده کنید:

    ActiveControl = checkBox1;


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: رفع تفاوت شکل چک باکس در دو حالت فوکوس با کد و فوکوس با tab

    من اینو امتحان کردم جواب نداد. یعنی فوکوس میره روی checkBox1 ولی خط چین دور اون نمیاد.

  4. #4

    نقل قول: رفع تفاوت شکل چک باکس در دو حالت فوکوس با کد و فوکوس با tab

    نقل قول نوشته شده توسط behnam25214 مشاهده تاپیک
    من اینو امتحان کردم جواب نداد. یعنی فوکوس میره روی checkBox1 ولی خط چین دور اون نمیاد.
    درسته، حق با شماست. برای رفع مشکل، باید کلاس جدیدی بسازید و اونو از CheckBox درایو کنید. سپس، ShowFocusCues رو override کنید و true برگردونید. هر جا خواستید از این مدل CheckBox ها استفاده کنید، باید از CheckBoxEx استفاده کنید:


    public class CheckBoxEx : CheckBox
    {
    protected override bool ShowFocusCues
    {
    get
    {
    return true;
    }
    }
    }


    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •