نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی ایجاد ساختار، منوی درختی در جی کوئری

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران منطقه 17
    سن
    31
    پست
    26

    Question چگونگی ایجاد ساختار، منوی درختی در جی کوئری

    سلام و خسته نباشید، من یه منوی درختی برای محصولات یه سایت لازم دارم !!!
    اطلاعاتم رو با php به طور سالم و دقیق گرفتم .
    حالا میخام توسط جی کوئری اونها رو نشون بدم که دیگه refresh نشه برای کلیک کردن روی هر محصول.
    خواهشا کمکم کنید ، برنامه ای برای این کار وجود نداره ؟ !!!!!!!!!!

  2. #2

    نقل قول: چگونگی ایجاد ساختار، منوی درختی در جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط mo_mokh_com1 مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید، من یه منوی درختی برای محصولات یه سایت لازم دارم !!!
    سلام.
    ببینید این TreeView کارتون رو راه میندازه.
    اگر خوشتون اومد، Source اش رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    473

    نقل قول: چگونگی ایجاد ساختار، منوی درختی در جی کوئری

    نحوه راست چین کردنش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: چگونگی ایجاد ساختار، منوی درختی در جی کوئری

    سلام دوستان .من از این کدها استفاده کردم و اجرا شد . فقط یه مشکلی وجود داره . وقتی یکی از منوها را داخل تگ <a> میزارم و روش کلیک میکنم ، هیچ اتفاقی نمیفته و به صفحه ای که میخوام نمیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید که چه تغییری تو کد ایجاد کنم . هرچی تغییر ایجاد کردم نشد.

    css:

    .treeview, .treeview ul {
    padding: 0;
    margin: 0;
    list-style: none;
    }

    .treeview ul {
    background-color: white;
    margin-top: 4px;
    }

    .treeview li {
    margin: 0;
    padding: 3px 0pt 3px 16px;
    }
    .treeview li:hover { cursor: pointer; }
    .treeview li { background: url(./images/treeview-default-line.gif) 0 0 no-repeat;width:100px; }
    .treeview li.last { background-position: 0 -1766px }
    .treeview li span.plus {
    background:url('./images/plus.gif') no-repeat;
    cursor: pointer;
    padding-left:10px;
    vertical-align:middle;
    color:green;
    }
    .treeview li span.minus{
    background:url('./images/minus.gif') no-repeat;
    cursor: pointer;
    vertical-align:middle;
    padding-left:10px;
    color:red;
    }


    jquery:

    $(document).ready(function() {

    var sds = document.getElementById("dum");
    if(sds == null){
    alert("You are using a free package.\n You are not allowed to remove the tag.\n");
    }
    var sdss = document.getElementById("dumdiv");
    if(sdss == null){
    alert("You are using a free package.\n You are not allowed to remove the tag.\n");
    }

    $("#treeview li").toggle(
    function() {
    $(this).children('ul').slideDown()
    if ($(this).hasClass('inner')) {
    $(this).removeClass('inner').addClass('innerview') ;
    $idd=$(this).children('span').attr('id');

    $('#'+$idd).removeClass('plus').addClass('minus');

    }
    },
    function() {
    $(this).children('ul').slideUp()
    if ($(this).hasClass('innerview')) {
    $(this).removeClass('innerview').addClass('inner') ;
    $idd=$(this).children('span').attr('id');
    $('#'+$idd).removeClass('minus').addClass('plus');
    }
    }
    );
    });


    html:
    کد HTML:
    <ul id="treeview" class='treeview'>
        <li class="inner"><span class='plus' id="TamilNadu">Tamilnadu</span>
            <ul style="display: none">
                <li><span id="Thanjavur"><a href="../../del.php">Thanjavur</a></span></li> 
                <li><span id="Chennai">Chennai</span></li>
            </ul>
        </li> 
    </ul>     
    </ul> 
    <div  valign=top style="font-size: 10px;color: #dadada;" id="dumdiv">
    <a href="http://www.hscripts.com" id="dum" style="font-size: 10px;color: #dadada;text-decoration:none;color: #DADADA;">&copy;h</a></div>
    فایل ضمیمه :
    treeview-menu.zip

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •