نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در مورد استفاده از QueryDef پارامتری در DAO

  1. #1

    کمک در مورد استفاده از QueryDef پارامتری در DAO

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    دوستان یه نگاهی به این کد بندازین و بگین که اشکال این کد چیه (اعصابم رو خرد کرده)
    Dim ws As Workspace
    Dim db As Database
    Dim qd As QueryDef

    Private Sub Form_Load()
    Set ws = DBEngine.CreateWorkspace(0)
    Set db = ws.OpenDatabase("d:\aaa.MDB")
    Set qd = db.CreateQueryDef(xx)
    qd.SQL = "PARAMETRS fi TEXT; SELECT Title from Titles WHERE Title like fi"
    qd.Parameters.Refresh
    qd.Parameters(fi).Value = Text1.Text
    End Sub

  2. #2
    در ضمن اگه یه مثال بزارین خیلی خیلی ممنون میشم (هم ساخت و هم استفاده از Query Def پارامتری در DAO )
    :flower: :flower: :flower:

  3. #3
    از دوستان و اساتید کسی نظری نداره؟
    :( :( :( :(

  4. #4
    اگه یکی از دوستان راه حل مشکل من رو میدونه ممنون میشم که یه کمکی به من بکنه
    :flower: :flower: :flower:

  5. #5

    کسی از دوستان نظری نداره؟

  6. #6
    خیلی ممنون از همه دوستانی که کمک کردن
    دیگه از خیرش گذشتم
    :sad2: :sad2: :sad2:

  7. #7
    از اساتید کسی نیست که یه کمکی به من بکنه
    لطفا هر کدوم از دوستانی که نظری در این مورد دارن یه راهنمایی بکنن(Please)

    :flower: :flower: :flower: :flower:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •