نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در استفاده از ریسورس ها (Resources)

  1. #1

    Question مشکل در استفاده از ریسورس ها (Resources)

    با سلام

    در Delphi 2010 از منوی Project و از قسمت Resources یک عدد فایل GIF به پروژه اضافه کردم . در مرحله بعدی برای Extract کردن این فایل در زمان اجرا ، یک شی از کلاس TResourceStream ایجاد کردم و قصد دارم به صورت زیر ازش استفاده کنم :
    ResEx := TResourceStream.Create(HInstance, 'GifImage_1', 'RCData');

    با وجود اینکه Name و Type ریسورس رو از خود ریسورس ادیتور دلفی یادداشت کردم ، کامپایلر در زمان اجرا هشداری در خصوص عدم توانایی برای یافتن ریسورس مورد نظر صادر می کنه .

    ضمناً همونطور که در بالا مشاهده می کنید Type ریسورس طبق گفته ی خوده Resource Editor دلفی RCData هستش . اینجا منظور از Type چیه ؟ همون به اصطلاح دایرکتوری نیست که داخل فایل res. ایجاد میشه ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از ریسورس ها (Resources)

    به جای اون عبارت 'RCDATA' باید از ثابت RT_RCDATA در TResourceStream.Create استفاده کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از ریسورس ها (Resources)

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    به جای اون عبارت 'RCDATA' باید از ثابت RT_RCDATA در TResourceStream.Create استفاده کنید.
    چرا نام Resource رشته ای هست و نوع اون ثابت ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از ریسورس ها (Resources)

    چرا نام Resource رشته ای هست و نوع اون ثابت ؟
    اون ثابت هم خودش از نوع String هست. اگر روی آن Ctrl+Click کنید، می بینید که به صورت یک ثابت رشته ایی تعریف شده. مقدار واقعی رشته را هم می بینید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •