نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: خطا هنگام اجرا در eclipse

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    خطا هنگام اجرا در eclipse

    سلام
    من کد زیر وقتی در eclipse اجرا میکنم خطای Null Pointer java /lang/null Pointer میده
    ولی در netbeans بدرستی اجرا میشه !!!
    import javax.microedition.midlet.MIDlet;
    import javax.microedition.lcdui.*;

    public class MapMidlet extends MIDlet {
    MapCanvas canvas = new MapCanvas();

    public MapMidlet() {
    // TODO Auto-generated constructor stub
    }

    protected void destroyApp(boolean arg0) {
    // TODO Auto-generated method stub

    }

    protected void pauseApp() {
    // TODO Auto-generated method stub

    }

    protected void startApp() {
    // TODO Auto-generated method stub
    Display.getDisplay(this).setCurrent(canvas);
    }

    }

    import java.io.IOException;

    import javax.microedition.lcdui.Canvas;
    import javax.microedition.lcdui.Graphics;
    import javax.microedition.lcdui.Image;


    public class MapCanvas extends Canvas{
    Image x = null;

    public MapCanvas() {
    try {
    x = Image.createImage("/1.jpg");
    } catch (IOException e) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e.printStackTrace();
    }
    }

    protected void paint(Graphics arg0) {
    // TODO Auto-generated method stub
    arg0.drawImage(x, getWidth()/2, getHeight()/2, 3);

    }

    }

    فایل عکس در پوشه res , src گذاشتم
    کسی تا به حال به همچین مشکلی برخورده ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    سلام
    من کد زیر وقتی در eclipse اجرا میکنم خطای Null Pointer java /lang/null Pointer میده
    ولی در netbeans بدرستی اجرا میشه !!!
    import javax.microedition.midlet.MIDlet;
    import javax.microedition.lcdui.*;

    public class MapMidlet extends MIDlet {
    MapCanvas canvas = new MapCanvas();

    public MapMidlet() {
    // TODO Auto-generated constructor stub
    }

    protected void destroyApp(boolean arg0) {
    // TODO Auto-generated method stub

    }

    protected void pauseApp() {
    // TODO Auto-generated method stub

    }

    protected void startApp() {
    // TODO Auto-generated method stub
    Display.getDisplay(this).setCurrent(canvas);
    }

    }

    import java.io.IOException;

    import javax.microedition.lcdui.Canvas;
    import javax.microedition.lcdui.Graphics;
    import javax.microedition.lcdui.Image;


    public class MapCanvas extends Canvas{
    Image x = null;

    public MapCanvas() {
    try {
    x = Image.createImage("/1.jpg");
    } catch (IOException e) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e.printStackTrace();
    }
    }

    protected void paint(Graphics arg0) {
    // TODO Auto-generated method stub
    arg0.drawImage(x, getWidth()/2, getHeight()/2, 3);

    }

    }
    فایل عکس در پوشه res , src گذاشتم
    کسی تا به حال به همچین مشکلی برخورده ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    لطفا پیام خطا رو به صورت اینجا بنویسد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    لطفا پیام خطا رو به صورت اینجا بنویسد.
    نوشتم دیگه !!!
    Null Pointer java / lang / NullPointer Exeption

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    میشه چند دقیقه وقت بزارین خودتون رو eclipse اجرا کنین ببینین
    مگه فایل های ضمیمه در پوشه res قرار نمیدیم ؟؟؟ من به هر دو صورت زیر امتحان کردم بازم خطا میده !!!
     x = Image.createImage("/1.jpg");
    x = Image.createImage("/res/1.jpg");


  5. #5

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    نوشتم دیگه !!!
    Null Pointer java / lang / NullPointer Exeption
    منظورم این بود که stack trace رو به صورت کامل بنویسید.

  6. #6

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    میشه چند دقیقه وقت بزارین خودتون رو eclipse اجرا کنین ببینین
    مگه فایل های ضمیمه در پوشه res قرار نمیدیم ؟؟؟ من به هر دو صورت زیر امتحان کردم بازم خطا میده !!!
     x = Image.createImage("/1.jpg");
    x = Image.createImage("/res/1.jpg");

    هیچ الزامی وجود نداره که فایل‌ها توی پوشه‌ی res باشه. فقط باید درست بهشون آدرس داده بشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    منظورم این بود که stack trace رو به صورت کامل بنویسید.
    منظورتون از stack trace چی هست ؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    منظورتون از stack trace چی هست ؟؟؟
    یه چیزی شبیه به این که نشون میده توی کدوم کلاس، تابع، سطر خطا رخ داده

    java.lang.Throwable
    at
    boo.hoo.StackTrace$FirstNested$SecondNested.<init> (StackTrace.java:267)
    at boo.hoo.StackTrace$FirstNested.<init>(StackTrace.j ava:256)
    at boo.hoo.StackTrace.<init>(StackTrace.java:246)
    at boo.hoo.StackTrace.main(StackTrace.java:70)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    آهان این هست
    Creating New "Series 40 5th Edition SDK,  Feature Pack 1" Instance ...
    Loading SdkConfig.dll
    Loaded
    Loading sdk.dll
    Loaded
    Smart card communication error 0x80100017
    The specified reader is not currently available for use
    Using Untrusted simulated domain
    at javax.microedition.lcdui.Image.createImage(+55)
    at HelloCanvas.<init>(+15)
    at Hello.startApp(+7)
    at javax.microedition.midlet.MIDletProxy.startApp(+7)
    at com.nokia.mid.impl.isa.ui.MIDletManager.callStartA pp(+4)
    at com.nokia.mid.impl.isa.ui.MIDletManager.activateMI Dlet(+10)
    at com.nokia.mid.impl.isa.ui.MIDletManager.run(+15)
    java.io.IOException: Cannot read /1.PNG
    "Series 40 5th Edition SDK, Feature Pack 1" Instance #6500500 Ready for Future Connections

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    این جور که من متوجه شدم نمیتونه عکس بخونه !!! ولی نمیدونم چرا ؟!؟!؟!؟ حتی نوع عکس عوض هم کردم ولی بازم نشد

  11. #11

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    این جور که من متوجه شدم نمیتونه عکس بخونه !!! ولی نمیدونم چرا ؟!؟!؟!؟ حتی نوع عکس عوض هم کردم ولی بازم نشد
    شاید دلیلش یکی از موارد زیر باشه.
    آدرس عکس درست مشخص نشده (مثل png به جای PNG).
    برنامه به صورت کلی اجازه‌ی دست‌رسی به فایل‌ها رو نداشته باشه.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    آدرس عکس درست مشخص نشده (مثل png به جای PNG).
    من هر دو حالت امتحان کردم ولی نشد !!!
    من فایل jar تولیدی extract میکنم ولی توش فایل عکس نیست !!!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: خطا هنگام اجرا در eclipse

    بلاخره یافتم فقط به یک F5 احتیاج بود . باید یه بار پروژه refresh کرد تا فایل include بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •