نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونگی خواندن تعداد اطلاعات از mysql

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    24

    چگونگی خواندن تعداد اطلاعات از mysql

    با سلام
    من تازه با php دارم کار میکنم و خیلی هم بلد نیستم.

    سئوال اول:
    ببینید من یه فرم دارم که اطلاعات رو به سرور ارسال میکنه.
    این فرم مثلا نام هارو میگیره و ارسال میکنه به mysql.
    من یه تیبل به نام user دارم و یه فیلد هم به نام name.

    حالا میخوام یه صفحه ای باشه که بیاد مشخص کنه مثلا اسم علی چند بار تو دیتابیس قرار گرفته و اونو تو صفحه نشون بده.
    یا اسم حسین چند بار هست و اون رو هم نشون بده!؟
    و به صورت بیشتر به کمتر از بالا به پایین تو یه جدول نشون بده .
    مثلا 10 نفر اولو.


    سئوال دوم:
    من اطلاعاتی رو به دیتابیس میفرستم.
    یه تیبل به نام Name دارم و 2 تا فیلد به نام های S و D
    میخوام اطلاعات Name فقط زمانی دیده بشه که S با D برابر باشه.


    و اگر امکانش هست کدش رو کامل و در صفحه برام قرار بدید.(چون الان شدیدا بهش نیازمندم و وقت برای کار روش ندارم)
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    نقل قول: چگونگی خواندن تعداد اطلاعات از mysql

    دوست عزیز کمی اگر جستجو کنی به راحتی مشکلت حل میشه, من راهنماییت میکنم و کد کامل با خودت

    سئوال اول:

    باید query را با استفاده از count بسازی

    mysql_query("SELECT COUNT(`name`) FROM `table` GROUP BY `name`");


    سئوال دوم:
    اول باید مقدار S و D را پیدا کنی و بعد هر چیزی یا خودشون را با هم مقایسه کنی.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    24

    نقل قول: چگونگی خواندن تعداد اطلاعات از mysql

    دوست عزیز ممنونم از راهنمایی شما
    ولی عرض کردم آشنایی با php ندارم
    و فعلا خیلی ابتدایی شروع کردم اما به این کدها نیاز دارم چون دارم پروژه تکمیل میکنم.
    و مطمئنن بعد از این برای یاد گیری فرصت خواهم داشت اما الان زمانی برایم نمانده.

    ممنون میشم بر اساس همون تیبل و فیلدهایی که دادم صفحه رو ایجاد کنید.
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •