نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

  1. #1

    آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    حتما نظرات خودتون رو برام بگزارید یا اگه در کامل شدن این مجموعه پیشنهادی دارید بگین

  2. #2

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    با سلام
    من دنبال Odbc driver براي اوراكل هستم ...
    لطفا من را راهنمايي كنيد.
    مرسي

  3. #3

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    آقا جان ما که چیزی ندیدیم

  4. #4

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    چهارمین پست وبلاگ رو نگاه کنین که لینک های آموزش اوراکل رو براتون گزاشتم، اگه باز نتونستین پیدا کنین ! بگین تا باز راهنماییتون کنم.

  5. #5

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    مقدمه ای بر PL SQL

    http://aasn.freehostia.com/plsql/PLSQL.pdf



    - مزایای PL SQL

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Advantages of PL SQL.pdf



    - متغیرها در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/variables.pdf



    - ثابت ها در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/constant.pdf



    - رکوردها در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/record.pdf



    - دستورات شرطی در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Conditional Statements.pdf



    - دستورات تکراری (حلقه ها) در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Iterative Statements.pdf



    - cursors در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Cursor.pdf



    - procedures در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Stored Procedures.pdf



    - تابع ها در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Function.pdf



    - تابع ها و procedure های دارای پارامتر در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Parameters in Procedure and Functions.pdf



    - رسیدگی به استثنا ها در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Exception Handling.pdf



    - trigger ها در اوراکل

    http://aasn.freehostia.com/plsql/Triggers.pdf

    با کلی سعی و تلاش یافتم یکسره صفحه مشکی بود ممنونم از زحمت شما

  6. #6

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    http://plsql.persianblog.ir/post/5
    اینم لینک مسقیم سایت شما

  7. #7

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    به این صورت که لینک ها رو گزاشتین کاربران نمی تونن دانلود کنند
    باید به وبلاگم برن ، آدرسی که اونجا گزاشتم رو در آدرس بار کپی کنند وگرنه به سایت دیگری می رن و pdf رو براشون نمیاره
    برای گمراه نشدن کاربران لطفا پستی که لینک ها رو قرار دادین حذف کنین

  8. #8

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    کتب pl sql

  9. #9

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    سلام دوست عزیز. متاسفانه نتونستم از پی دی اف ها دانلود کنم. من دنبال دستورات کار با جداول در اوراکل می گردم مانند:
    select, altertable,....
    در اس کیو ال.
    لطفا مرا راهنمایی فرمایید

  10. #10

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    در واقع برای یادگیری ساخت جدول، درج، انتخاب، حذف، مشخص کردن کلید اصلی و دیگر موارد ابتدایی، باید به کدام فایل پی‌دی‌اف مراجعه کنم؟ ممنون

  11. #11

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    سلام
    اگه تازه کار هستین بهترین پیشنهاد من برای شما کار با plsql developer هست که یک محیط گرافیکی برای کار با اوراکل در اختیارتون قرار می ده
    البته قبلش باید اوراکل رو نصب کنین

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    42
    پست
    2

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    ما كه نتونستيم دانلود كنيم لطفا راهنماي بيشتري نماييد

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    42
    پست
    2

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    من بيشتر با vb و C كار ميكنم وميخوام اينرو هم تجربه كنم

  14. #14

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    majidmt کار اشتباهی کرده اند و یک پست که لینک ها در آن قرار دارند، گذاشته اند که سایت freehostia به صورت لینک از یک سایت نمی گذارد فایل دانلود شود
    پس برای اینکه فایل ها را بتوانید دانلود کنید به وبلاگ من برید، و لینک هایی را که در آنجا می بینید را کپی کنید و در آدرس بار خود کپی کنید. در این صورت می توانید فایل ها را دانلود کنید

    @bardiazizkhani : اوراکل پایگاه داده است و برای برنامه نویسی از آن استفاده نمی شود !!!

  15. #15

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    لینکا که کار نمیکنه

  16. #16

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    دوستانی که تا به حال نتونستند از سرور freehostia فایل را دریافت کنند، سری به وبلاگم بزنن

  17. #17

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    در صورت استقبال از این آموزش ها، مطالب جدیدتر و پیشرفته تری را می نویسم و آپلود می کنم

    موفق باشید

  18. #18

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    نقل قول نوشته شده توسط aa1111sn مشاهده تاپیک
    آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    حتما نظرات خودتون رو برام بگزارید یا اگه در کامل شدن این مجموعه پیشنهادی دارید بگین



    برای دانلود چرا خطا می ده؟؟؟؟؟؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار paladin
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    80

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    نقل قول نوشته شده توسط aa1111sn مشاهده تاپیک
    majidmt کار اشتباهی کرده اند و یک پست که لینک ها در آن قرار دارند، گذاشته اند که سایت freehostia به صورت لینک از یک سایت نمی گذارد فایل دانلود شود
    پس برای اینکه فایل ها را بتوانید دانلود کنید به وبلاگ من برید، و لینک هایی را که در آنجا می بینید را کپی کنید و در آدرس بار خود کپی کنید. در این صورت می توانید فایل ها را دانلود کنید

    @bardiazizkhani : اوراکل پایگاه داده است و برای برنامه نویسی از آن استفاده نمی شود !!!

    Oracle Developer Suite 10g مجموعه اي كارا براي توليد برنامه هاي كاربردي مي باشد كه اولين بار در ژانويه 1995 با نام Cooperative Development Environment معرفي شد.Oracle Developer Suite 10g علاوه بر فراهم كردن يك رابط كاربري گرافيكي (GUI) امكاناتي را در اختيار كاربر قرار مي دهد تا Formها، گزارشها و گرافيكهاي توانمند را در قالب برنامه هاي كوچك و بزرگ Client/Server اي به كار گيرد و به همين علت معمولاً آن را، نسل دوم محيط هاي توليد نرم افزارهاي Client/Server مي دانند.Oracle Developer Suite 10g بهترين محيط براي توليد نرم افزار براي بانک اطلاعاتي Oracle مي‌باشد، زيرا از تمامي امكانات و توانمندي هاي اينRDBMS پشتيباني کرده و از همان زبان برنامه نويسي استفاده مي كند كه در بانک اطلاعاتي اراکل از آن استفاده شده است.

  20. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    دنیا
    سن
    37
    پست
    12

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    نقل قول نوشته شده توسط aa1111sn مشاهده تاپیک
    آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    حتما نظرات خودتون رو برام بگزارید یا اگه در کامل شدن این مجموعه پیشنهادی دارید بگین
    سلام اینکه نمیزاره دانلود کنیم

  21. #21

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    من لینک freehostia رو چک کردم ، مشکلی نداشت ، نمی دونم چرا نمی تونین دانلود کنین

    هر کس نتونست دانلود کنه، تو وبلاگم (plsql.persianblog.ir) در قسمت نظرات ، ایمیلشو بنویسه تا براش بفرستم

    امیدوارم بتونم کمک کوچکی بهتون کرده باشم
    موفق باشید

  22. #22

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    تا اینجا برای دوستان عزیزی که تو وبلاگم میلشون رو گزاشته بودن یا به من ایمیل زده بودن فایلهای آموزشی رو فرستادم
    اگه کسی تا اینجا ایمیلشو به هر نحو گفته و من براش میل نکردم بگه که دوباره براش بفرستم

  23. #23

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    دوستانی که سایت دارن یا یه سایت آپلود خوب می شناسن بگن من براشون فایل ها رو میل کنم ، اونها یه لینک تو این فروم بزارن تا بچه ها استفاده کنن

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار pardis11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهران
    پست
    37

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    نقل قول نوشته شده توسط aa1111sn مشاهده تاپیک
    دوستانی که سایت دارن یا یه سایت آپلود خوب می شناسن بگن من براشون فایل ها رو میل کنم ، اونها یه لینک تو این فروم بزارن تا بچه ها استفاده کنن
    همینجا هم میتونین آپلود کنین چون آموزش هست و خیلی ها بهش نیاز دارن.
    اگر نشد بهتره در http://www.4shared.com آپلود کنین.خواهشن تو رپید فقط نزارین. با سپاس

  25. #25

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    لینک جدید دانلود آموزش فارسی اوراکل - plsql را در وبلاگم گذاشتم.


  26. #26

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    نقل قول نوشته شده توسط aa1111sn مشاهده تاپیک
    آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    حتما نظرات خودتون رو برام بگزارید یا اگه در کامل شدن این مجموعه پیشنهادی دارید بگین
    سلام من تازه وارد هستم من نتونستم آدرس وبلاگ شما را پیدا کنم میشه برای منم میل کنید ممنون
    gharibeh7@yahoo.com

  27. #27

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    نقل قول نوشته شده توسط arashase مشاهده تاپیک
    در واقع برای یادگیری ساخت جدول، درج، انتخاب، حذف، مشخص کردن کلید اصلی و دیگر موارد ابتدایی، باید به کدام فایل پی‌دی‌اف مراجعه کنم؟ ممنون
    سلام
    دوست عزیز شما باید plsql رو بخونید

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    نقل قول نوشته شده توسط aa1111sn مشاهده تاپیک
    majidmt کار اشتباهی کرده اند و یک پست که لینک ها در آن قرار دارند، گذاشته اند که سایت freehostia به صورت لینک از یک سایت نمی گذارد فایل دانلود شود
    پس برای اینکه فایل ها را بتوانید دانلود کنید به وبلاگ من برید، و لینک هایی را که در آنجا می بینید را کپی کنید و در آدرس بار خود کپی کنید. در این صورت می توانید فایل ها را دانلود کنید

    @bardiazizkhani : اوراکل پایگاه داده است و برای برنامه نویسی از آن استفاده نمی شود !!!
    ممنون از جوابتون ولي در مورد موضوعي اطلاع نداريد يا اطلاع کمي داريد خواهشاً جواب قطعي ندهيد
    نه تنها در Vb‌ بلکه در ساير محيط هاي برنامه نويسي با استفاده از کامپوننت هاي CoreLAB و ساير ابزارها مي تونيد از پايگاه داده اوراکل استفاده کنيد در مورد مطالب وبلاگ هم بايد عرض کنيد در کل مطلب مفيدي نداره وبلاگ زير خيلي جامع تر و بهتره
    http://www.dboracle.blogfa.com/

  29. #29

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    من از روی جمله ای که نوشته بودید :
    <<من بيشتر با vb و C كار ميكنم وميخوام اينرو هم تجربه كنم >>

    در هر صورت ممنون که این وبلاگ رو معرفی کردید

  30. #30

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    آقا لینک درست بود
    اولا مرسی
    من هیچ چی یاد ندارم از اوراکل
    عشقمه که یاد بگیرم
    plsql یعنی چی؟
    اوراکله؟
    استارت رو با همین پی دی اف ها بزنم؟

  31. #31

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    سلام
    سطح این pdf ها متوسط رو به بالاست، اگه تا به حال هیچ گونه آشنایی در استفاده از دیتابیس ندارین بهتره یکسری مقدماتش رو مطالعه کنید
    اینطوری فهم مطالب این pdf ها هم براتون راحت تر می شه.
    باز اگه کمکی از دست من بربیاد خوشحال می شم کمکتون کنم
    موفق باشید

  32. #32

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    سلام
    اول عذر خواهی میکنم چون سوالم در حضور شما دوستان با دانش بسیار ابتداییه....
    من نمیدونم چطور باید وارد محیط اوراکل شد
    فقط در همین حد میدونم که user name ای که باید وارد کنم scott است.
    ولی در جلوی عبارات password و host string چی باید وارد کرد.
    ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    304

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    دوست عزیز این scott که شما می گید یکی از user هایی هست که می تونید استفاده کنید اونم در صورتی که اسکیمای مربوط به اون رو نصب کرده باشید و گرنه user های اصلی اوراکل که ادمین ها زیاد با اونها کار می کنند sys , system هستش.

  34. #34

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    سلام دوستان

    سایت جدید من برای آموزش ایجاد شد:

    www.e-amoozesh.com

    خوشحال می شم نظراتتون رو برام ارسال کنین.

    موفق باشین

  35. #35

    نقل قول: آموزش فارسی اوراکل به صورت pdf

    لینک دانلود تصحیح شد:

    http://www.4shared.com/get/k6h7N2tK/plsql-farsi.html

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •