نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    مهمان دوم صندلی داغ برنامه نویس


    دوست عزیز و دوست داشتنیمون جناب آقای


    obalitjoOon



    قبل از ارسال سوالات قوانین صندلی داغ را مطالعه نمایید.

    قوانین صندلی داغ

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    اول از خودت یه معرفی بیا . مشخصات و اسم و سن و از این چزا

    بعدش
    سلام خوبی خوشی چه خبرا چه کارا می کنی

    بعد بگو نظرت در مورد تیپ جدید من چیه ؟
    http://www.seemorgh.com/images/iCont...gly-men-20.jpg

    چرا آنکه می میرد برای عشق و باورش همیشه جاودان است ؟

    نظرت در مورد افراد زیر :

    Behrouz_rad
    علی کشاورز
    DelphiAssistant
    xxxxx_xxxxx

    Dr.Bronx
    (البته دیگه دکی جون ندارین P: )

    زورو

    پترس فداکار

    پدر پسر شجاع

    هاپوکومار

    یه سوتی خنده دار تعریف کن!

    گلابي بيشتر دوس داري يا سيرابي؟

    چرا می گن 13 نحسه ؟

    سوال زیر را پاسخ دهید . ( مربوط به شتاب زاویه ای است )


    وقتی دو باریکه پروتون با انرژی ۵/۳ تراالکترون شلیک بشن و با هم برخورد کنند چند تراالکترون ولت ساتع می شود ؟

    و در آخر

    دل مشیه تنگ شما قربون روی ماهتون ، صد سبد یاس و اقاقی پیشکشه نگاهتون

  3. #3

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    اول از خودت یه معرفی بیا . مشخصات و اسم و سن و از این چزا
    نام: اوبالیت
    سن: 19
    بچه تهران - اصلیت اهل ارومیه
    سلام خوبی خوشی چه خبرا چه کارا می کنی
    سلام
    موتوشکر، خوش سلامت، سوال جواب می دم، واسه کنکور درس می خونم (مثلاً)
    عد بگو نظرت در مورد تیپ جدید من چیه ؟
    http://www.seemorgh.com/images/iCont...gly-men-20.jpg
    شک نکن دختر کشی
    چرا آنکه می میرد برای عشق و باورش همیشه جاودان است ؟
    برای باور شاید جاودان باشد ولی برای عشق می گن دیوانه!
    Behrouz_rad
    محبوب، دوست داشتنی، همیشه در حال یادگیری، ساده!
    علی کشاورز
    جدی، اهل اثبات رای، با سواد، با بچه مچه ها نمی پره
    DelphiAssistant
    خوراک لایی کشی و تنبلی و 3 سوت همه چی ردیف بشه و این چیزا (SPGEN)
    xxxxx_xxxxx
    از مجروحین دکه، عشق سوتی گرفتن، مشکوک
    Dr.Bronx
    (البته دیگه دکی جون ندارین P: )
    بهم می گفت سوسکی ولی مالش نیستی برادر
    زورو
    به عشقش لباسش رو خریدم
    پترس فداکار
    یه آدم جو گیره بیکار
    هاپوکومار
    کم سعادتی از من بوده
    یه سوتی خنده دار تعریف کن!
    یه بار داشتم چای با قند می خوردم که یه بابایی داشت یه چی تعریف می کرد، منم خندم گرفت، مایعی رو که تویه دهنم درست کرده بودم( چای بزاق قند) پاشیده شد روی صورتش
    در کل سوتی خنده دار ندادم خداروشکر
    گلابي بيشتر دوس داري يا سيرابي؟
    خوب گلابی!
    چرا می گن 13 نحسه ؟
    مردم یه چی می گن. گوشت رو بیار جولو [واسه خودشون می گن]
    وال زیر را پاسخ دهید . ( مربوط به شتاب زاویه ای است )


    وقتی دو باریکه پروتون با انرژی ۵/۳ تراالکترون شلیک بشن و با هم برخورد کنند چند تراالکترون ولت ساتع می شود ؟
    والا Editor سایت اجازه نمی ده برات حل کنم ;)
    دل مشیه تنگ شما قربون روی ماهتون ، صد سبد یاس و اقاقی پیشکشه نگاهتون
    دل منم برای شما تنگ میشه
    100 تا ماچ نثار روی ماهتون
    و اینجوریا...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    نظرتونو در مورده هر کدوم از این کارا بگید لطفا........

    1) وقتی از کسی آدرسی رو میپرسین بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوی چشمش از یه نفر دیگه بپرسین!

    2) به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنین!

    3) وقتی با بچه‌ها بازی فکری می‌کنین سعی کنین از اونها ببرین!

    4) اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرایشگرتون تعریف کنین!

    5) وقتی کسی در یک جمع جوک تعریف می‌کنه بلافاصله بگین خیلی قدیمی بود!

    6) وقتی دوستتون موهای سرش رو کوتاه می‌کنه بهش بگین که موی بلند بیشتر بهش میاد!

    7) عکسهای عروسی دوستتون رو با دستهای چرب تماشا کنین!

    8) با یه پیتزا فروشی تماس بگیرین و شماره تلفن پیتزا فروشی روبروییش که اونطرف خیابونه رو بپرسین!

    9) توی مهمونی‌ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواین که هر چی شعر بلده بخونه!

    10) توی ظرفهای آجیل برای مهموناتون فقط پسته‌ها و فندقهای دهان بسته بذارید!

  5. #5

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    1- تا حالا چند خط کد نوشتین؟
    2-اولین برنامه ای که نوشتی چی بود؟
    3-چه ورزشی می کنی یا می کردی یا دوست داری انجام بدی(خواهی کرد)؟
    4-obalitjoOon یعنی چه؟
    5- ازدواج کردی؟چتد تا بچه داری؟
    6-اگه یه بچه 2 ساله تو بغلت خراب کاری کنه چی کار می کنی؟
    7-با این کلمات جمله بساز ( سگ پا کوتاه - عشق - دم پایی - استرالیا - علی دایی)
    8- آخرین بار کی کتک خوردی؟
    9- تا حالا زندان رفتی؟
    10-آخرین سوال .تا حالا حق کسی رو نوشه جان کردی؟

  6. #6

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    نظرتونو در مورده هر کدوم از این کارا بگید لطفا........

    1) وقتی از کسی آدرسی رو میپرسین بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوی چشمش از یه نفر دیگه بپرسین!
    من اگر از یه نفر سوال کنم، از نحوه پاسخ دادنش می فهمم که حالیش هست یا نه، اگر ببینم داره من و من می کنه و احساس کنم که آدرس رو بلد نیست جلو چشمش که هیچ گوششم می گیرم.
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    2) به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنین!
    خوب؟چی؟
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    3) وقتی با بچه‌ها بازی فکری می‌کنین سعی کنین از اونها ببرین!
    ای بابا، فردینی گفتن، عرق شرمی گفتن....
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    4) اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرایشگرتون تعریف کنین!
    من دوست طاس ندارم :|
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    5) وقتی کسی در یک جمع جوک تعریف می‌کنه بلافاصله بگین خیلی قدیمی بود!
    معمولا ادب رو رعایت می کنم
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    6) وقتی دوستتون موهای سرش رو کوتاه می‌کنه بهش بگین که موی بلند بیشتر بهش میاد!
    این سلیقه من هست نه دوستم!
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    7) عکسهای عروسی دوستتون رو با دستهای چرب تماشا کنین!
    بچه جون خوشت میاد یکی باهات این کارو بکنه؟
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    8) با یه پیتزا فروشی تماس بگیرین و شماره تلفن پیتزا فروشی روبروییش که اونطرف خیابونه رو بپرسین!
    من دوست دارم پیتزا رو تو همون پیتزایی صرف کنم نه تو خونه(!) برای همین زنگ نمی زنم
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    9) توی مهمونی‌ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواین که هر چی شعر بلده بخونه!
    به بچم افتخار می کنم. بخون پسرم بخون...
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    10) توی ظرفهای آجیل برای مهموناتون فقط پسته‌ها و فندقهای دهان بسته بذارید!
    اینقد بی کارم؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    1- تا حالا چند خط کد نوشتین؟
    کم
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    2-اولین برنامه ای که نوشتی چی بود؟
    اگه اشتباه نکنم مدیریت کتابخانه برای هنرستانی که توش درس می خوندم.
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    3-چه ورزشی می کنی یا می کردی یا دوست داری انجام بدی(خواهی کرد)؟
    تا چند ماه پیش که فوتبال رو جدی بازی می کردم. ولی الان شیکم نمی ذاره.
    بدنسازی، شنا و شکار(تیراندازی) هم دوست دارم.
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    4-obalitjoOon یعنی چه؟
    این ID مال زمانی هست که 15 سالم بود (اوج قرطی بازی و شیطونی و ....) واسه همین اون موقع مد شده بود همه می گفتن hasanjOON نمی دونم Feri2000 و ...
    مال زمان بچگیه... ;)
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    5- ازدواج کردی؟چتد تا بچه داری؟
    ازدواج نکردم ولی بچه حداقل 3 الی 4 تا
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    6-اگه یه بچه 2 ساله تو بغلت خراب کاری کنه چی کار می کنی؟
    چی باید بگم؟ آخی ی ی ی ی.. عمو قربونت بره، پی پی کردی؟؟ اشکال نداره بیا بریم عوضت کنم.
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    7-با این کلمات جمله بساز ( سگ پا کوتاه - عشق - دم پایی - استرالیا - علی دایی)
    علی دایی به عشق سگ پا کوتاه، با دمپایی رفت استرالیا
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    8- آخرین بار کی کتک خوردی؟
    دوم راهنمایی، هم زدم هم خوردم
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    9- تا حالا زندان رفتی؟
    هرگز
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    10-آخرین سوال .تا حالا حق کسی رو نوشه جان کردی؟
    [/quote]
    1 بار اون هم تو فوتبال، چند نفر رو دریبل زدم، و تک به تک رو داشتم می زدم تو نیرک که بازیکن تیممون از نیم متری زد تو گل ولی هیچ کس ندید و همه فکر کردن من گل زدم. منم به روم نیووردم و شادی کردم :))

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    سلام مهندس چی چی جووووون:
    • از بین سه گزینه کدوم رو واسه دوستی انتخاب میکنی: 1- یه پیرزنه پولدار 2- یه زن خوشگل 3- یه دختره با نمک
    • اگه تو به جا کارگردان موش و گربه بودی چه جوری میساختیش؟
    • اگه بهت یه MP5 با دو تا خشاب پر بدن چیکارش میکنی؟
    • وقایع رو به عملیات مرتبط کن: تولد ازدواج مرگ طلاق مسافرت / Delete Update Cancel Add Select Edit
    • به نظرت انیشتین مخش عیب داشت یا عیب انیشتین مخ داشت؟؟؟
    • آخرین باری که گریه کردی کی بود اگه دوست داشتی بگو واسه چی؟
    • تا حالا عاشق شدی؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    سلام
    با این کلمات یه جمله بساز: هست، زشت، سی شارپ، به دردنخور، من.
    گوشتکوب با برنامه نویسی چه ارتباطی داره؟
    با این کلمات یه جمله بساز: دوچرخه، پیتزا، دلفی، سی، کیبورد، دستشویی، درس، مدیر مدرسه.
    ممنون.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    سلام
    داداش نظر شما راجع به "مرحوم آقا بوروس لی" چیه؟

  10. #10

    Talking نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    از بین سه گزینه کدوم رو واسه دوستی انتخاب میکنی: 1- یه پیرزنه پولدار 2- یه زن خوشگل 3- یه دختره با نمک
    یه دختر با نمک (ارتباط با غریبه، الله و اکب....)
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    اگه تو به جا کارگردان موش و گربه بودی چه جوری میساختیش؟
    همین جوری، ولی برای یکبار هم که شده عکس پیرزنه رو نشون می دادم.
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    اگه بهت یه MP5 با دو تا خشاب پر بدن چیکارش میکنی؟
    یه سری ها رو می کشتم
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    وقایع رو به عملیات مرتبط کن: تولد ازدواج مرگ طلاق مسافرت / Delete Update Cancel Add Select Edit
    تولد: Add
    ازدواج: Edit
    مرگ: Delete
    طلاق: Cancel
    مسافرت: Select

    گزینه Update اضافه است!
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    به نظرت انیشتین مخش عیب داشت یا عیب انیشتین مخ داشت؟؟؟
    به نظرم اصلا مخ نداشت
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    آخرین باری که گریه کردی کی بود اگه دوست داشتی بگو واسه چی؟
    یا یک سال و نیم پیش - واسه یه دختره (بچه بودیم دیگه)
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    تا حالا عاشق شدی؟؟؟
    الان شکر خدا عاقل و فارغم.

    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    سلام
    یالله....

    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    با این کلمات یه جمله بساز: هست، زشت، سی شارپ، به دردنخور، من.
    چی می خوای بشنوی؟ می خوای بگم "زشت به دردنخور من، سی شارپ هست"؟؟؟ خوب آقا بیا D:
    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    گوشتکوب با برنامه نویسی چه ارتباطی داره؟
    خوب یه موقع احتیاج به تیرید کردن برنامه هست

    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    با این کلمات یه جمله بساز: دوچرخه، پیتزا، دلفی، سی، کیبورد، دستشویی، درس، مدیر مدرسه.
    خیلی سخت شد، بهروز بیا اینجا :D
    مدیر مدرسه را کیبورد به دست در دستشویی سی به همراه دوچرخه آقای پیتزا (پیزا) دیدم که فریاد می زد مرگ بر دلفی مرگ بر دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed.Masoumi مشاهده تاپیک
    سلام
    داداش نظر شما راجع به "مرحوم آقا بوروس لی" چیه؟
    پرچمش بالاست داداش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    میتونی از یه ساختمون 4 طبقه پایین بپری؟
    چه رنگی رو بیشتر دوسداری؟
    از یه اسمایلی استفاده کن.

  12. #12

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    سلام، خوبی؟

    قضیه این مدالت چی هست؟ همینی که زیر نام کاربریته؟
    برنامه نویسی چیا کار میکنی؟
    کدوم تالا رهای سایت اکتیوی؟
    از مدیرای سایت با کیا رفیقی؟ باکدوم دوست دوست تر؟
    قضیه این رفیق شدن هات با مدیرا چیه؟ (شام دادی بهشون ؟)
    یه رزومه کاری از خودت بده.
    تهران و قزوین یعنی چی؟ قزوین چکار میکنی؟:d
    تا حالا کسی اشتباهی گرفته ت؟
    یه خاطره از سایت برنامه نویس تعریف کن.
    قرارملاقات سایت چندبار رفتی تا حالا؟
    کیا به نظرت جالبتر بودند؟

    در آخر یکم از من تعریف کن:D

  13. #13

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    میتونی از یه ساختمون 4 طبقه پایین بپری؟
    هنوز به اون مرحله نرسیدم.
    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    چه رنگی رو بیشتر دوسداری؟
    .
    بنفش مایل به صورتی - مشکی
    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    از یه اسمایلی استفاده کن
    علاقه خاصی به :D دارم
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    سلام، خوبی؟
    سلام
    خوب
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    قضیه این مدالت چی هست؟ همینی که زیر نام کاربریته؟
    9 شهریور 87 از جناب Mbt925 گرفتم. دستشم درد نکنه :) راستی 10 شهریور تولدم بود
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    برنامه نویسی چیا کار میکنی؟
    الان C#‎‎‎ و ASP.NET
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    کدوم تالا رهای سایت اکتیوی؟
    تالار های 25، 26، 144
    به این تالار ها هم علاقه دارم: تالار 103، 31، 70، 35
    این آخرا هم تالار Chat چون با طرز فکر دوستان آشنا می شم.
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    از مدیرای سایت با کیا رفیقی؟
    Mbt925، Behrouz_Rad، DelphiAssistant،Pr0grammer
    با بقیه هم خوش و بشی داریم
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    باکدوم دوست دوست تر؟
    whitehat، Behrouz_Rad، DelphiAssistant، Pr0grammer
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    قضیه این رفیق شدن هات با مدیرا چیه؟ (شام دادی بهشون ؟)
    اکثرا تو نمایشگاه و قرار ملاقات آشنایی صورت گرفته، منم خوب چون اول راه هستم بیشتر ازشون راجع به درس و موفقیت و ... سوال می پرسیدم.
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    یه رزومه کاری از خودت بده.
    جا نمیشه :D
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    تهران و قزوین یعنی چی؟ قزوین چکار میکنی؟:d
    کار خاصی به اون صورت نمی کنم :D
    دانشگام قزوینه و با یکی از بچه ها خونه داریم اونجا. البته 3 تا اکیپ چند نفری هستیم که اونجا خونه داریم و فکر نکنم تا به حال کسی خونه خودش خوابیده باشه. 3،4 روز اول هفته قزوین و بقیه تهران
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    تا حالا کسی اشتباهی گرفته ت؟
    نه! من اشتباهی بودم
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    یه خاطره از سایت برنامه نویس تعریف کن.
    Iran Elecomp 2008
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    قرارملاقات سایت چندبار رفتی تا حالا؟
    نمایشگاه کتاب 88
    Elecomp 2008
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    کیا به نظرت جالبتر بودند؟
    حمیدرضاصادقیان، whitehat، Behrouz_Rad،h.jaza ، jaza_sa ، علی کشاورز, AminSobati، Mehdi Asgari، علیرضا مداح، bermooda، M-Gheibi ، mpmsoft ، و یکسری ها که یا الان پیداشون نمی کنم یا در یاد نیستن
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    در آخر یکم از من تعریف کن:D
    خیلی خوش تیپی
    خوشگلی
    با معرفت
    جوجولی موجولی
    ...
    :xxxxx:X

  14. #14

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    1 - جیلینگ جیلینگ یعنی چی ؟
    2 - موز بیشتر دوست داری یا آدامس موزی ؟
    3 - چند تا دوست دختر داری ؟
    4 - اگه یه ماشین مشتی (از همونایی که عشقشی ) بهت بدن حاضری در قبالش برنامه نویسی رو بذاری کنار ؟
    5 - نظرت در مورد دلفی و RAD Studio ؟
    6 - یه جمله منطقی بگو که همه ی ما تا یه هفته روش فکر کنیم .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    1- چرا مگسا ویز ویز می کنن ؟
    2- آخه چرا ؟
    3- با توجه به سوال 1 ،رابطه جسمی که از فاصله 63.2 متری از روی یک پشت بام به زمین می افتد با خیارشور چیست؟
    4- چرا علاقه به قارداش داری ؟
    5- در مورد این جمله دو خط توضیح بده .
    منظور از مسائل مشکل رویدادها و شرایطی هستند که پذیرش و سازگاری با آن ها برای اکثریت مردم کار چندان ساده ای نیست
    6- علم یا ثروت ؟ ( توضیح ندید ، فقط 1 گزینه رو انتخاب کنید )
    7- ببخشید یه سوالی هم دارم چند وقته اصلا نمیذاره یک خط کد هم بنویسم . اون هم اینه که :
    این گاو حسن مگه چه جوری بوده که شیر هم که نداشته بعد بردشون هندستون ؟
    8- اوین چیزی که بعد از شنیدن کلمات زیر به ذهنت میرسه بگو
    آبلیمو
    قناری
    پرچم ایران
    سرندپیتی
    مادربزرگ
    تاپیک
    فیلتر
    لنگر کشتی

    9- پنج فیلم برتر تاریخ سینما در این ژانرها از دیدگاه تو ؟؟

    موزیکال

    اکشن

    جنایی

    ورزشی

    عشقی

    کمدی

    تاریخی

    10- فیلم "ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی" دیدی ؟ نظرت در موردش چیه ؟

  16. #16

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    1 - جیلینگ جیلینگ یعنی چی ؟
    فکر کنم صدای کامپیوتر های فیلم هوش سیاه باشه.
    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    2 - موز بیشتر دوست داری یا آدامس موزی ؟
    موز :p
    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    3 - چند تا دوست دختر داری ؟
    من تا حالا دوست دختر نداشتم!
    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    4 - اگه یه ماشین مشتی (از همونایی که عشقشی ) بهت بدن حاضری در قبالش برنامه نویسی رو بذاری کنار ؟
    اگه همین الان یه Land Cruiser 2010 type 200 بدن می ذارم کنار (190 میلیون پوله)
    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    5 - نظرت در مورد دلفی و RAD Studio ؟
    مرگ بر دلفی، مرگ بر RADio Studio
    نقل قول نوشته شده توسط .M8SPY. مشاهده تاپیک
    6 - یه جمله منطقی بگو که همه ی ما تا یه هفته روش فکر کنیم
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    1- چرا مگسا ویز ویز می کنن ؟
    من زیونشون رو بلد نیستم. چشم، می پرسم می گم.

    wis i = zizo;
    zo (ziz z = 1 zoo 10; zoo++ )
    {
    zizing zing?
    }
    می گن لوس، بی مزه !! i dont know!
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    2- آخه چرا ؟
    حالا بشین گریه کن
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    3- با توجه به سوال 1 ،رابطه جسمی که از فاصله 63.2 متری از روی یک پشت بام به زمین می افتد با خیارشور چیست؟
    اگر در جسم واکنش های شیمیایی رخ دهد احو است که رابطه ای نیست، ولی اگر فیزیک و شیمی قاطی شود حتما رابطه ای با یکدیگر دارند

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    4- چرا علاقه به قارداش داری ؟
    خوب چون ترکم:D ما هم هم دیگه رو Abe و قارداش صدا می زنیم.
    5
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    - در مورد این جمله دو خط توضیح بده .
    منظور از مسائل مشکل رویدادها و شرایطی هستند که پذیرش و سازگاری با آن ها برای اکثریت مردم کار چندان ساده ای نیست
    اکثر مردم طرز فکر یکسانی دارن مثلا همه دوست دارن کارمند دولتی بشن، می گن پولدارا دزدن و از این بحث ها. چون طرز فکر یکسانی دارن روش حل کردن مساله بین اونها شبیه به هم هست. یا مساله رو حل می کنن یا ول می کنن. بعضی اوقات شرایط جوری میشه که نمی تونن باورهایی رو که از پدر و مادر، معلم، دوستان، مذهب، هنرمندان و دیگر افراد جامعشون باهاش بزرگ شدن رو کنار بذارن و کم کم براشون میشه بحران و چون ذهن تنبل و روزمره ای دارن برای حل کردن مسائل مشکل به مغزشون فشار میاد. بر عکس افرادی که هر صبحشون با قبلی متفاوت بوده و زندگی پویایی دارن

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    6- علم یا ثروت ؟ ( توضیح ندید ، فقط 1 گزینه رو انتخاب کنید )
    ثروت
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    7- ببخشید یه سوالی هم دارم چند وقته اصلا نمیذاره یک خط کد هم بنویسم . اون هم اینه که :
    این گاو حسن مگه چه جوری بوده که شیر هم که نداشته بعد بردشون هندستون ؟
    تو هندستون براش این پیر زنها دعا موعا می خونن 3 روز و 3 شب هم نمی خوابن اون موقع شیر می ده
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    8- اوین چیزی که بعد از شنیدن کلمات زیر به ذهنت میرسه بگو
    آبلیمو
    با نمک و روغن زیتون خیلی دوست دارم
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    قناری
    زیاد خوشم نمیاد
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    پرچم ایران:
    نام جاوید وطن/صبح امید وطن/جلوه کن در آسمان/همچو مهر جاودان
    وطن ای هستی من/شور و سرمستی من/جلوه کن در آسمان/همچو مهر جاودان
    بشنو سوز سخنم/که هم آواز تو منم
    همه جان و تنم
    وطنم وطنم وطنم وطنم


    بشنو سوز سخنم /كه نواگر این چمنم
    همه جان و تنم
    وطنم وطنم وطنم وطنم

    همه با یک نام و نشان/به تفاوت هر رنگ و زبان/همه شاد و خوش و نغمه زنان

    ز صلابت ایران جوان
    ز صلابت ایران جوان
    ز صلابت ایران جوان

    وطنم وطنم وطنم وطنم

    اینقدر گوش دادم حفظ شدم

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    سرندپیتی
    باورت می شه هیچ وقت ندیدمش
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    مادربزرگ
    یک شب 5 شنبه، خونه مادربزرگ، حیاط جارو شده، خیس شده، گل های عقاقی و رز، کباب، هندونه، چای کمر باریک با 2 تا قند
    تا صبح گل بگیم گل بشنویم
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    تاپیک
    ایجاد بحث
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    فیلتر
    شکن
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    لنگر کشتی
    ملوان زبل
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    9- پنج فیلم برتر تاریخ سینما در این ژانرها از دیدگاه تو ؟؟
    من فیلم که می بینم اصلا اسمش یادم نمی مونه ولی سعی می کنم بی جواب نمونی
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    موزیکال
    ???
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    اکشن
    فکر کنم همون موقع که بچه بودم از ترمیناتور 1، Resident Evil با یکی دیگه که یادم نیست خوشم میومد. هم می ترسیدم هم نگاه می کردم. چه حالی می ده ==>>
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    جنایی
    هوش سیاه :D
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    ورزشی
    فینال Euro 2000 - ایتالیا فرانسه
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    عشقی
    Moulin Rouge
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    کمدی
    ایرانی کامبیز باغی، خارجی کارتون Oggy
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    تاریخی
    می گسار
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    10- فیلم "ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی" دیدی ؟ نظرت در موردش چیه ؟
    احتمل - یحتمل - احتمل - احتمال
    دیده ودیم پول بباره ولی ندیده بودیم کوفته بباره!
    آخرین ویرایش به وسیله اوبالیت به بو : دوشنبه 13 اردیبهشت 1389 در 18:07 عصر

  17. #17

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    آخرین باری که این کارا رو انجام دادی کی بود؟
    عاشقی
    تصادف
    بیل زدن زمین
    نان خریدن
    دروغ

    سوال بعد: آخرین بار که رفتی حمام چه آهنگی رو زیر دوش خوندی؟
    اهل دود و دم هستی؟
    اگه یه پیرمرد تو صف نان ازت جلو بزنه چی میگی؟دعوا می کنی؟

  18. #18

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    آخرین باری که این کارا رو انجام دادی کی بود؟
    عاشقی
    تصادف
    بیل زدن زمین
    نان خریدن
    دروغ
    عاشقی: دوران طوفولیت
    تصادف: تصادف نداشتم ولی زیاد ما لوندم.
    بیل زدن زمین: 3 هفته پیش باغچه حیاط و باغچه جلوی در
    نان خریدن: 1 هفته پیش 20 لواش، 2 تا بربری
    دروغ: امروز صبح به استاد شیوه ارائه گفتم می رم دکتر بخیه های دهنم رو باز کنم در صورتی که فردا باید برم.
    نقل قول نوشته شده توسط trade_mark مشاهده تاپیک
    سوال بعد: آخرین بار که رفتی حمام چه آهنگی رو زیر دوش خوندی؟
    اهل دود و دم هستی؟
    اگه یه پیرمرد تو صف نان ازت جلو بزنه چی میگی؟دعوا می کنی؟
    یکی دو غزل از این: هانس گولو بیر دنه حضرت وار....
    نه قلیون نه سیگار نه هیچی. این آشغالا چین
    نه من زیاد نوبتم رو به این و اون می دم. بدون اینکه ناراحت بشم. آدم باید همیشه خونسرد باشه. حیف روان پاک نیست به خاطر صف و رانندگی و من جلو بزنم و تو جلو بزنی و این قر و فرا خراب بشه؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    1- اگر یک سیاهپوست بیفته تو اب چی میشه؟
    2- اگه توی غذا مو پیدا کنی چه کار می کنی ؟
    3- بهترین و بدترین خبری که شنیدی؟
    4- (زبونم چیز ) اگه بهت بگن 1روز زنده اي چيكار مي كني؟
    5- دوست داري با كي با چي به كجا سفر كني؟
    6- یه میده گیبه میده خویده میده !!!؟
    7- www.facefa.com/27769/ ؟ جزو اسراره ؟
    8- از بهروز راد هم سوال کردم : چرا آهنگ داغ مثل اهواز ؟
    9- اگه بفرستنت تو یه اتاق گرد بگن برو یه گوشه بشین چیکار میکنی ؟
    10- 3تاکاربر نمونه در سایت از نظرخودت ؟ علت انتخابتم بگو؟
    آخرین ویرایش به وسیله Dr.Bronx : سه شنبه 14 اردیبهشت 1389 در 16:57 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    به نظرت این hosna.soft این سوالا رو از کجا میاره ؟؟؟

  21. #21

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    اوبالیت یعنی چه؟


    از شهرهای ایران کدوما رو بیشتر دوست داری؟
    اهل مسافرت هستی؟
    مسافرت رو با کی بیشتر ترجیح میدی؟دوست ، خانواده ،تنها،...؟
    واسه چی نصف هفته تهران مییای؟:d مگه قزوین خوب نیست؟

    مردم قزوین خصوصیت خاصی دارند اگه اره یه چندتا ازخصوصیاتشون رو بگو.



    -منظورم این بود از اون سوال که مدال به چه مناسبتی بهت دادند؟ :)

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    ۱) چرا زندگی می‌کنی؟ برای چه؟
    ۲) راحتی زندگی برات مهمتره یا کسب و کار؟
    ۳) چقدر زمان می‌بره تا عصبانی بشی؟
    ۴) رابطه‌ات با دشمن‌هات؟
    ۵) اهل خرافات هستی؟
    ۶) جلوگیری از شکستن قلب دیگران تا چه اندازه برات مهمه؟
    ۷) کدامیک؟ «نان و ماست و سیر» یا «نان و پنیر و سبزی»؟
    ۸) اگه بطور اتفاقی یک مورچه زیر پا باشه؟
    ۹) مسیر زندگیت به کجاست؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    جناب اوبالیت لطف کنید به سوالات دوستان پاسخ بدید تا نفر بعدی معرفی بشه
    سه روزه صندلی داغ شما ساعت 11 امروز به پایان رسید .


    موفق باشید ./

  24. #24

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    اوبالیت یعنی چه؟
    یکی از پادشاهان امپراطوری آشور بوده:


    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%B4%D9%88%D8%B1
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%...8C%DA%A9%D9%85
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%...B4%D9%88%D8%B1
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%...B4%D9%88%D8%B1

    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    از شهرهای ایران کدوما رو بیشتر دوست داری؟
    یاسوج
    قشم
    اصفهان
    شیراز
    ارومیه
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    اهل مسافرت هستی؟
    بسیار سفر باید کرد تا پخته شود خامی
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    مسافرت رو با کی بیشتر ترجیح میدی؟دوست ، خانواده ،تنها،...؟
    هر کدوم یه حالی داره. اگه بخوم تخلیه شم با دوستان، اگه بخوام خلوت کنم تنهایی و نهایت با خانواده
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    واسه چی نصف هفته تهران مییای؟:d مگه قزوین خوب نیست؟
    خوب چون تا توانی عشق و حال باید کرد
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    مردم قزوین خصوصیت خاصی دارند اگه اره یه چندتا ازخصوصیاتشون رو بگو.
    خیلی پولدارن
    یه خورده اعصاب ندارن
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    -منظورم این بود از اون سوال که مدال به چه مناسبتی بهت دادند؟ :)
    کنارش نبشته
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۱) چرا زندگی می‌کنی؟ برای چه؟
    برای اینکه لذت ببرم. خوب بخورم، خوب ببینم، خوب حرف بزنم، خوب بگردم، تجربه کنم، یاد بگیرم، دوست داشته باشم، دوستم داشته باشن
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۲) راحتی زندگی برات مهمتره یا کسب و کار؟
    راحتی زندگی با کسب و کار میسر میشه
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۳) چقدر زمان می‌بره تا عصبانی بشی؟
    نه زود نه دیر ولی سعی می کنم عصبانیتم رو نشون ندم (که خیلی بده)
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۴) رابطه‌ات با دشمن‌هات؟
    خیلی زود از زندگیم پاک میشن و سعی می کنم بهشون فکر نکنم.
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۵) اهل خرافات هستی؟
    اصلا، ولی دوست دارم بشنوم ببینم چی می گن
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۶) جلوگیری از شکستن قلب دیگران تا چه اندازه برات مهمه؟
    بسیار زیاد. سعی می کنم طوری باشم تا کسی ناراحت نشه.
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۷) کدامیک؟ «نان و ماست و سیر» یا «نان و پنیر و سبزی»؟
    نان و پنیر و سبزی و گردو
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۸) اگه بطور اتفاقی یک مورچه زیر پا باشه؟
    براش متاسفم
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    ۹) مسیر زندگیت به کجاست؟
    سعی می کنم از موفقیت منحرف نشم (الان کمی شدم)
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    جناب اوبالیت لطف کنید به سوالات دوستان پاسخ بدید تا نفر بعدی معرفی بشه
    سه روزه صندلی داغ شما ساعت 11 امروز به پایان رسید .


    موفق باشید ./
    نزن برادر

  25. #25

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    1- اگر یک سیاهپوست بیفته تو اب چی میشه؟
    متاسفانه اگر شنا بلد نباشه و تنها باشه غرق میشه.
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    2- اگه توی غذا مو پیدا کنی چه کار می کنی ؟
    سعی می کنم بلند شم
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    3- بهترین و بدترین خبری که شنیدی؟
    بهترین: خبر قبولی تو دانشگاه دکه (واسه خودمون خوش بودیم)
    بدترین: زیاد نداشتم، هر چی هم بوده تجربه و حکمت خدا بوده
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    4- (زبونم چیز ) اگه بهت بگن 1روز زنده اي چيكار مي كني؟
    اول با او MP5 که قبلا پرسیدی یه سری ها رو می کشتم و بعد با خدا راز و نیاز می کردم :D
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    5- دوست داري با كي با چي به كجا سفر كني؟
    والا الان خیلی خیلی خیلی خیلی دوست دارم که نزدیک 5000 یورو داشتم، پژو م رو کاپتاژ ترانزیت می کردم تا فرانسه می روندم بعد با یه مگان یا Citroen بر می گشتم.
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    6- یه میده گیبه میده خویده میده !!!؟
    هولا چ کا میک نی؟ هوان؟
    کیسته؟
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    7- www.facefa.com/27769/ ؟ جزو اسراره ؟
    نه اتفاقا، باید یکی از Social Network ها رو uml هاش رو درمی آوردم مجبور شدم از اون کارا بکنم.... :D
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    8- از بهروز راد هم سوال کردم : چرا آهنگ داغ مثل اهواز ؟
    چون قر تو کمرت گیر می کنه
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    9- اگه بفرستنت تو یه اتاق گرد بگن برو یه گوشه بشین چیکار میکنی ؟
    وسط می شینم.... یاالله
    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    10- 3تاکاربر نمونه در سایت از نظرخودت ؟ علت انتخابتم بگو؟
    نام: علت
    بهروز راد: چون دوسش دارم (اصلا این سیستمش فرق داره)
    m8spy: داداشمی به مولا
    whitehat:همیشه هر وقت دیده منو با خونسردی تحملم کرده
    DelphiAssistant: چون خیلی چیزها یادم داده
    علی کشاورز: چون اهل مطالعه هست
    Mehdi_Asgari: ازش خوشم میاد چون مسئولیت قبول می کنه
    Mehdi-Mousavi: با حوصله دانشش رو در اختیار قرار می ده (سطح علمی بالایی داره)
    pr0grammer: از رفیقامونه
    Saeed_2006: چون بچه باحالیه
    Peyman.Gh: از بچه های گل روزگار
    البته رفیق زیاد دارم که تو سایت هستن ولی خوب شرمنده اگه اسم نیووردم
    نقل قول نوشته شده توسط sahele_sheni مشاهده تاپیک
    به نظرت این hosna.soft این سوالا رو از کجا میاره ؟؟؟
    والا نمی دونم بی کاریش می شینه فکر می کنه سوال می پرسه. یعنی اینقد؟؟؟؟؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: صندلی داغ با حضور : obalitjoOon

    خوب متشکرم از جناب ubalit که با حوصله جواب سوال های مارو دادند .
    متشکرم از مهمان عزیز و دوستانی که سوال پرسیدند ( خواهش می کنم ) تشکر می کنم .

    از ارسال سوال خودداری کنید .
    مهمان بعدی به زودی معرفی می شوند

    موفق و موید باشید ./

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •