نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Hash کردن یک URL توسط JavaScript

  1. #1

    Hash کردن یک URL توسط JavaScript

    با سلام خدمت همه دوستان
    می خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که پارامترهای ارسالی به یک url رو hash کنم ؟ البته در سمت javascript . و در سمت صفحه مورد نظر پارامترها رو دریافت کنم ؟

    ممنون از راهنمایتون .

  2. #2

    نقل قول: Hash کردن یک URL توسط JavaScript

    نقل قول نوشته شده توسط C#‎‎_Expert مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان می خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که پارامترهای ارسالی به یک url رو hash کنم ؟ البته در سمت javascript . و در سمت صفحه مورد نظر پارامترها رو دریافت کنم ؟ ممنون از راهنمایتون .
    سلام.
    البته که شدنیه. لطفا به این سایت رجوع کنید.

    موفق باشید.

    پاورقی: سوال به بخش JavaScript و Framework های مربوطه منتقل شد.

  3. #3

    نقل قول: Hash کردن یک URL توسط JavaScript

    اگه در مورد hash یه مقدار اطلاعات بیشتر بهمون بدید ممنون میشم
    با آدرس که دیروز به من دادید من یه مقدار اسکریپت ها رو تجزیه کردم و به این نتایج رسیدم که واسم تازگی داشت:

    این که در پیج اصلی قرار داشت:

    window.onload = function() {
    $("clientForm").onsubmit = function() {
    $("serverFrame").src = "http://ajaxpatterns.org/crossframe/#"
    + $("bgColor").value;
    return false;
    }
    }


    و این کد در پیج دوم که بصورت Iframe در پیج اول گنجانده شده بود

    window.onload = function() {
    setInterval(function() {
    var hashVal = window.location.hash.substr(1);
    document.body.style.backgroundColor = hashVal;
    }, 1000);
    }



    و نتیجه این بود که هر کد یا اسم رنگی که در فرم موجود در پیج اصلی وارد میکردیم و ok میکردیم، این کد پس زمینه پیج دوم رو بهمون رنگ تبدیل میکرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •