نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از timestamp

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    استفاده از timestamp

    سلام .
    بچه ها من می دونم که یکی ازکاربردهای دیتا تایپTimeStampبرای به دست آوردن اخیرترین
    رکوردی است که وارد جدول شده است ولی نمی دونم چه طور ازاین ویزگی استفاده کنم تا آخرین رکوردی که وارد جدول شده بازیابی کنم.اگه کسی می دونه لطفاراهنمایی کنه .
    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از timestamp

    سلام،
    ببینید این مطالب از Book Online نیازتون را بر طرف می کند یا نه:

    @@DBTS returns the last-used timestamp value of the current database. A new timestamp value is generated when a row with a timestamp column is inserted or updated.

    USE AdventureWorks;GOSELECT @@DBTS
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  3. #3

    نقل قول: استفاده از timestamp

    سلام،
    وقتی سطری از جدولی را که حاوی ستونی از نوع timestamp می باشد را درج یا به روز رسانی می کنید، مقدار این ستون به طور خودکار تغییر می کند، شما می توانید برای حل مشکل همزمانی از این نوع داده استفاده کنید،/
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  4. #4

    نقل قول: استفاده از timestamp

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح مشاهده تاپیک
    سلام،
    وقتی سطری از جدولی را که حاوی ستونی از نوع timestamp می باشد را درج یا به روز رسانی می کنید، مقدار این ستون به طور خودکار تغییر می کند، شما می توانید برای حل مشکل همزمانی از این نوع داده استفاده کنید،/
    کاربر می خواهد آخرین رکوردی که در جدولش درج شده را با کمک این نوع داده بدست آورد، که من در پست اول در این تاپیک به آن اشاره کردم یعنی استفاده از تابع/متغیر سیستمی DBTS@@.

    که طریقه ی استفاده از آن می تونه به این شکل باشه:

    SELECT * FROM your_real_table_name_here WHERE TimeStamp_column_here = @@DBTS;-- justi it
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار armiin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Windows
    پست
    103

    نقل قول: استفاده از timestamp

    طبیعتا میتونید تو Order By هم استفاده کنید !

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: استفاده از timestamp

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    کاربر می خواهد آخرین رکوردی که در جدولش درج شده را با کمک این نوع داده بدست آورد، که من در پست اول در این تاپیک به آن اشاره کردم یعنی استفاده از تابع/متغیر سیستمی DBTS@@.


    که طریقه ی استفاده از آن می تونه به این شکل باشه:


    SELECT * FROM your_real_table_name_here WHERE TimeStamp_column_here = @@DBTS;-- justi it
    سلام ممنون از راهنمایی خوبتون.بله دقیقا همینطوراست. فقط این که این متغیر سیستمی رو چه جوری مقدار بدم آیا
    خودش جدیدترین مقداررا می گیرد ونیازبه دخالت برنامه نویس نیست؟لطفا دراین مورد بیشترراهنمایی کنید
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: استفاده از timestamp

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح مشاهده تاپیک
    سلام،
    شما می توانید برای حل مشکل همزمانی از این نوع داده استفاده کنید،/
    می شه لطف کنید یک مثال در این مورد بزنید.
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: استفاده از timestamp

    نقل قول نوشته شده توسط #Faranak مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از راهنمایی خوبتون.بله دقیقا همینطوراست. فقط این که این متغیر سیستمی رو چه جوری مقدار بدم آیا
    خودش جدیدترین مقداررا می گیرد ونیازبه دخالت برنامه نویس نیست؟لطفا دراین مورد بیشترراهنمایی کنید
    ممنون
    فلسفه متغیرهای سیستمی این است که خودشون بروز میشن و نیاز به داخل کاربر ندارن. مثل identity@@ .

    متغیر DBTS@@ آخرین مقداری که در ستونی با نوع timestamp درج یا بروز رسانی شده است را درخودش نگهداری می کند.

    کافیه SELECT اش کنید تا به مقدارش پی ببرین.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •