صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 193 از 193

نام تاپیک: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

  1. #161
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    اینکه میفرمایین ربطی به سیلورنداره ها! کوئری تون رو چک کنین!

  2. #162
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    7

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    چون به صورت ویزاردی دیتا فرم رو روی یوزر کنترل انداخته بودم submit براش ننوشته بودم ... درست شد..

  3. #163

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلا م
    میشه نحوه جستجوتوی جدول رو با اتفاده از لینک بگید

  4. #164
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    میشه بگین چه ربطی داشت به سیلورلایت?!
    با یه کلاس لینک تو اس کیو ال( LINQ to SQL)

  5. #165

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    من یه کوئری توی دامین سرویس با نوع برگشتی IQueryableنوشتم که حالا می خوام از مقدار بازگشتی اون به عنوان نتیجه جستجو استفاده کنم حالا نمیدونم این IQueryableرو چجوری نمایش بدم
    لطفا کمککنید و بگید نوع برگشتی IQueryableچیه و چجوری میشه نشونش داد

  6. #166

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط yaserjvani مشاهده تاپیک
    من یه کوئری توی دامین سرویس با نوع برگشتی IQueryableنوشتم که حالا می خوام از مقدار بازگشتی اون به عنوان نتیجه جستجو استفاده کنم حالا نمیدونم این IQueryableرو چجوری نمایش بدم
    لطفا کمککنید و بگید نوع برگشتی IQueryableچیه و چجوری میشه نشونش داد
    IQueryable یک اینترفیس که کوئری قبل از اجرا شدن بر روی دیتابیس از آن ارث می برد و خروجی متد شما هم می تواند IQueryable باشد.

  7. #167

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    درسته ولی این IQueryable رو چجوری می تونم مثلا توی یه تکست باکس بریزم

  8. #168

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط yaserjvani مشاهده تاپیک
    درسته ولی این IQueryable رو چجوری می تونم مثلا توی یه تکست باکس بریزم
    http://www.silverlight.net/learn/adv...f-ria-services

  9. #169

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام . من یکی از پروژه های درسی رو با سیلورلایت کار کردم .
    حالا باید توی داکیومنتش باگ هایی رو که داره توضیح بدم
    خیلی جستجو کردم .خودم هم با چند باگ برخورد داشتم اما نمی تونم به صورت تخصصی توضیح بدم
    اگر کسی سایت یا مقاله ای رو می شناسه که باگ های سیلورلایت رو کامل گفته لطفا معرفی کنه.
    البته لطفا به روز باشه .

  10. #170

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    مرسی مرسی خیلی خوب بود ولی اگر من بخوام یه رکورد خواص رو از جدول بدست بیارم هنوز کار نمی کنه ببینید فرض کنید که جدولی از یوزر نیم و پسورد ها داریم و قصد داریم اگر کسی یوزر نیو و پسوردش را وارد کرد در جدول بگردد و اگر رکورد مورد نظر بود اجازه ورود بدهد .رکورد را بدست می یارم ولی نمی دونم چجوزی باید مثلا به فیلد پسورد اون دسترسی پیدا کنم
    مرسی.

  11. #171

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    اقا کسی نیست به این سوال ما جواب بده صواب داره

  12. #172

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه دوستان.
    آقا من سیلور لایتو یه یک ماهیه که شروع کردم.
    اما از نحوه شروع این تاپیک متعجبم!
    یک سوال اساسا اساسی دارم.اونم اینه که چه موقع برای طراحی وبمون از سیلور لایت استفاده می کنیم و چه موقع از asp.net؟
    برای مثال من می خام سیستم اتوماسیون اداری طراحی کنم کدوم بهتره؟؟
    آخه اینطوری که معلومه سیلور لایت برای کار با پایگاه داده خیلی خوش رابط نیست.
    من سیستم اتوماسیونو با asp.net نوشتم اما یکی کمکم کنه بگه که میشه همچین پروژه ای رو با سیلور لایت نوشت؟؟؟
    ممنون

  13. #173
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط alichater68 مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان.
    آقا من سیلور لایتو یه یک ماهیه که شروع کردم.
    اما از نحوه شروع این تاپیک متعجبم!
    یک سوال اساسا اساسی دارم.اونم اینه که چه موقع برای طراحی وبمون از سیلور لایت استفاده می کنیم و چه موقع از asp.net؟
    برای مثال من می خام سیستم اتوماسیون اداری طراحی کنم کدوم بهتره؟؟
    آخه اینطوری که معلومه سیلور لایت برای کار با پایگاه داده خیلی خوش رابط نیست.
    من سیستم اتوماسیونو با asp.net نوشتم اما یکی کمکم کنه بگه که میشه همچین پروژه ای رو با سیلور لایت نوشت؟؟؟
    ممنون
    بهتر بود اینو در تاپیک جداگانه مطرح می کردید. اگه همین چند تاپیک اخیر رو بخونید متوجه میشید که مورد کاربرد سیلورلایت چیه.
    در مورد اتوماسیون اداری 100% سیلورلایت گزینه برتره.
    در مورد کار با پایگاه داده در سیلورلایت هم باید گفت اگه از Entity Framework و RIA Service استفاده کنید فوق العاده کار ساده و خوش رابط خواهد بود و سیلورلایت در این زمینه هیچ ضعفی نداره.

  14. #174

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    من پروژه ای در مورد سیلور لایت دارم لطفا به من کمک کنید نمی دانم از کجا شروع کنم تا حالا برنامه نویسی تحت وب کار نکردم

  15. #175
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    چه پروژه ای هست خب! بگو تا حدالامکان راهنمایی کنیم.

    صادقانه بگم که زیاد هول هم نکن. اگه پروژه فرم اپلیکیشن نوشته باشی کافیه واسه اینکه بتونی با سیلور شروع به کار کنی. زیاد نیاز نیست که تو پروژه تحت وب متبحر باشی.

    اول شما معماری کارت رو مشخص کن. کلمه معماری هم خیلی قلمبه است! ساده اش میشه اینکه مشخص کن که میخوای از چه طریقی دیتا تبادل کنی: WCF یا RIA و هر چی

    و اینکه ارتباط با پایگاه داده ات رو هم به تناسبش انتخاب کن اینکه میخوای از دیتاست استفاده کنی یا استورد پروسیجر یا انتیتی فریم ورک یا لینک یا هرچی

    دوم اینترفیست رو طراحی کن

    سوم سرویس هات رو به از سمت وب به سیلورلایت متصل کن و تبادل داده کن

    باور کن به همین راحتی
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : جمعه 30 تیر 1391 در 23:30 عصر دلیل: اشتباه تایپی داشتم.

  16. #176
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    صادقانه بگم که زیاد هول هم نکن. اگه پروژه فرم اپلیکیشن نوشته باشی کافیه واسه اینکه بتونی با سیلور شروع به کار کنی. زیاد نیاز نیست که تو پروژه تحت وب متبحر باشی.

    اول شما معماری کارت رو مشخص کن. کلمه معماری هم خیلی قلمبه است! ساده اش میشه اینکه مشخص کن که میخوای از چه طریقی دیتا تبادل کنی: WCF یا RIA و هر چی

    و اینکه ارتباط با پایگاه داده ات رو هم به تناسبش انتخاب کن اینکه میخوای از دیتاست استفاده کنی یا استورد پروسیجر یا انتیتی فریم ورک یا لینک یا هرچی

    دوم اینترفیست رو طراحی کن

    سوم سرویس هات رو به از سمت وب به سیلورلایت متصل کن و تبادل داده کن

    باور کن به همین راحتی

  17. #177

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    چرا آموزش سبلورلایت رها شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  18. #178
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    نقل قول نوشته شده توسط nooshzad_parto مشاهده تاپیک
    چرا آموزش سبلورلایت رها شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من یه وبلاگ جدید راه انداختم و قصد دارم آموزش رو اونجا ارائه کنم و اینجا به سوالات پاسخ میدم.
    شما اگه سوالی داری بفرما ما در خدمتت هستیم
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : یک شنبه 08 مرداد 1391 در 05:25 صبح

  19. #179

    Question نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام دوستان

    من توی پروژه سیلور لایتم به مشکل بر خوردم؟

    کدی که نوشتم به صورت زیر است




    DomainServiceAccountManager d = new DomainServiceAccountManager();
    //کد خرید در این متغیر ریخته می شود
    int IDMemberToBuy = 0;
    //لیستی از کدهایی افرادی که مصرف کننده بودند
    List<int> LstIDEat;
    //هزینه خرید
    double MoneyBuy = 0;
    //هزینه خرج به ازای هر نفر
    double MoneyEat = 0;
    // ثبت تاریخ خرید
    string tarikh = "";
    private void btnOK_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
    {
    Member m=new Member();
    Web.Buy b=new Web.Buy();
    LstIDEat = new List<int>();
    try
    {



    for (int i = 0; i < cnt; i++)
    {
    //دربافت کد شخصی که خربد کرده است
    if (r[i].IsChecked==true)
    {
    IDMemberToBuy = Convert.ToInt32(r[i].Content);
    }
    //اضافه کردن کد شخصی که در این خرید مصرف کننده بوده است
    if (c[i].IsChecked == true)
    {
    LstIDEat.Add(Convert.ToInt32(r[i].Content));
    }
    }
    // ثبت تاریخ و هزینه ها
    MoneyBuy = Convert.ToDouble(txtMoney.Text.ToString());
    tarikh = ClnBuy.SelectedPersianDate.ToString();
    MoneyEat = MoneyBuy / LstIDEat.Count;
    //دادن مفدار به فیلد های خرید و درج آن در دیتا بیس
    b.ID_member = IDMemberToBuy;
    b.Money = MoneyBuy;
    b.Tarikh = tarikh;
    b.Hesab = false;

    d.Buys.Add(b);
    //d.SubmitChanges();
    d.SubmitChanges(op => { if (!op.HasError)IDBuy = b.ID; MessageBox.Show(IDBuy.ToString()); }, b);

    //EntityQuery<Web.Buy> q = d.GetBuysFQuery();
    //LoadOperation<Web.Buy> lop = d.Load(q, LoadDataBuy,null);

    //DGPerson.ItemsSource = lop.Entities;
    //LayoutRoot.Children.Add(DGPerson);

    //DomainServiceAccountManager[] dd = new DomainServiceAccountManager[LstIDEat.Count];
    DomainServiceAccountManager ddd = new DomainServiceAccountManager();
    //List<Eat> ee = new List<Eat>();
    Eat[] eee = new Eat[LstIDEat.Count];

    //MessageBox.Show(e1.Money.ToString());
    for (int i = 0; i < LstIDEat.Count; i++)
    {
    eee[i] = new Eat();
    //dd[i] = new DomainServiceAccountManager();
    eee[i].ID_Member = LstIDEat[i];
    eee[i].ID_Buy = IDBuy;
    eee[i].Money = MoneyEat;
    eee[i].Hesab = false;
    ddd.Eats.Add(eee[i]);
    //dd[i].Eats.Add(eee[i]);
    //dd[i].SubmitChanges();
    }
    ddd.SubmitChanges();

    }
    catch (Exception ee)
    {

    MessageBox.Show(e.ToString());
    }
    }





    خوب در کد بالا من یه جدول دارم به نام buy که اطلاعات خرید ثبت میشه
    بعد از درج خرید شناسه ای(کلیدی) در متغیر IDBuy دخیره می شود

    حالا این به عنوان کلید خارجی می خوام در جدول Eat ذخیره کنم
    بعد به تعداد چک باکس هایی که تیک خورده می خوام در جدول Eat رکورد ثبت کنم

    ***********************************************
    کد من اینجا مشکل داره که رکورد در جدول buy ثبت میشه و آخرین کلید ثبت شده هم دریافت میکنه اما هیچ اطلاعاتی در جدول eat ثبت نمیشه
    و خطای زیرو میده
    آخرین ویرایش به وسیله parsdarab : شنبه 14 مرداد 1391 در 22:22 عصر دلیل: توضیح

  20. #180

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام
    مشکلم حل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. #181

    Question نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام دوستان
    من پروژه پایانی که با SilverLight بود تمام شد؟
    حالا چندتا سئوال راجع به این تکنولوژی داشتم موقع ارائه واسه استاد توضیح بدم.
    اگه کسی در مورد این تکنولوژی مطلب جدیدی داره لینکشو بذاره خواهشا


    سوال اول:وقتی که پروژه رو اجرا می کنی و با راست کلیک و انتخاب گزینه install اونو روی سیستم client نصب می کنیم حالا فرض کنید این پروژه بانک اطلاعاتی داره آیا بانک اطلاعاتی این پروژه بر روی سیستم client نصب می شه یا نه اگر نصب نمیشه چیکار کنم نصب بشه؟

    سئوال دوم: فرضا من پروژه رو آپلود کردم و شخصی پروژه من رو روی سیستم خودش نصب کرده آیا با هر عمل درج در بانک اطلاعاتی نیازی هست به اینترنت وصل باشه؟

    سئوال سوم: یه سرور خوب که بشه پروژه رو روش آپلود کرد معرفی کنید اگه میشه نحوه آپلود کردنش هم توضیح داده باشه؟

  22. #182
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    با عرض تبریک برای پایان پروژه تون
    جواب سوال اول: وقتی برنامه به صورت آوت آو براوزر نصب میشه، اگه تبادل داده با وب سرویس باشه عملا فقط فایل زپ اصلی برنامه است که رو سیستم نصب میشه که دفعات بعدی دیگه دانلود نشه و فقط سند باکس سیلورلایت اون رو اجرا میکنه. لذا تو این حالت هیچ دیتایی رو کلاینت وجود نداره و ذخیره هم نمیشه. مگر اینکه شما تو بخشی از کار ایزولیتد استوریج داشته باشید یا سند ایکس ام الی رو کلاینت ذخیره کنید که تکلیف مشخصه.

    جواب سوال دوم: اگه شما برنامه رو روی سرور اینترنتی نصب کنین با آی پی ولید یا دامین باید بار اول بهش وصل شد و بعد رو کلاینت نصب کرد، دفعات بعدی هم برای تبادل داده حتما باید به اون سرور وصل بشه! یا اینکه ممکنه شما برنامه رو روی سرور محلی اینترانتی پابلیش کرده باشین که خب باز هم همون قضیه است.

    و جواب سوال سوم: تقریبا هیچ فرقی نمیکنه! کافیه که سروری که شما ازش استفاده میکنی ورژن مورد استفاده شما در دات نت فریم ورک رو داشته باشه و همچنین ورژن موتور پایگاه داده ای که به کار بردین. پس کافیه که نسخه دات نت و پایگاه داده رو چک کنین. برای پابلیش سیلورلایت هیچ چیز دیگه ای نیاز نیست که نصب باشه. و البته یکی سه تا مایم تایپ هم لازمه که رو آی آی اس سرور ست بشه.

  23. #183
    کاربر دائمی آواتار یاسر مددیان
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    سرزمین پارس
    پست
    385

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    و عرض ارادت و صبح بخیر
    از دوستان تشکر میکنم که صبوری کردند.
    بر حسب وظیفه امروز ساده ترین حالت نمایش لیست اطلاعات در گرید رو تقدیم خواهیم کرد.

    من سعی میکنم به ساده ترین شکل ممکن بنویسم. اگه دوستان احساس میکنم که زیاده دیگه دارم ساده میگم و درازه گویی میشه، بگن تا یه کم جمع و جور تر کد بزنیم.

    با فرض بر اینکه پیش نیازها رعایت شده اند(VS 2010 - SQL 2008 و نکات پست قبل):

    میخواهیم لیست برنامه نویس هایی رو که دیتا بیس داریم رو نمایش بدیم.
    در کل:
    اول کلاسهای لازم رو میسازیم، بعد تابع لازم رو، بعد سرویس رو آپدیت میکنیم، بعد متد داخل سرویس رو فراخوانی میکنیم و دست آخر خروجی متد رو به گرید بایند میکنیم

    اما گام به گام:

    1- تو بخش وب پروژه مون یه کلاس اد کنین (RightClick->Add->Class) و نامگذاری کنین (Entities.cs). تصویر شماره 1

    2- کلاس برنامه نویس رو با ویژگیهاش بسازین.
        public class Programmer
    {
    /// <summary>
    /// Properties - ویژگیها
    /// </summary>
    public int ProgrammerID;
    public string FirstName;
    public string LastName;

    /// <summary>
    /// Constructor - سازنده
    /// </summary>
    public Programmer()
    {

    }
    }
    3- برین تو وب سرویس(BarnamenevisService.svc)، اون بالا، نیم اسپیس لازم برای تهیه یه لیست از کلاس برنامه نویس که نوشتیم (using System.Collections.Generic;) رو اضافه کنین.

    4- یه متد بنویسین برای دریافت تمام برنامه نویسهای موجود تو پایگاه داده ( بدون ورودی و با خروجی لیستوار از کلاس برنامه نویس):

    [OperationContract]
    public List<Programmer> GetAllProgrammer()
    {
    List<Programmer> _result = new List<Programmer>();

    BarnameNevisDataSetTableAdapters.ProgrammerTableAd apter adapter = new BarnameNevisDataSetTableAdapters.ProgrammerTableAd apter();
    BarnameNevisDataSet.ProgrammerDataTable table = adapter.GetAllProgrammer();
    foreach (var item in table)
    {
    Programmer _prog = new Programmer();
    _prog.ProgrammerID = item.ProgrammerID;
    _prog.FirstName = item.FirstName;
    _prog.LastName = item.LastName;
    _result.Add(_prog);
    }

    return _result;
    }

    5- بخش وب رو بیلد کنین
    6- وب سرویس رو تو بخش سیلور لایت آپدیت کنین (اگه نیست اضافه کنین).
    تصویر شماره 2

    7- تو صفحه مورد نظرتون تو سیلورلایت یه گرید بندازین.
    8 - ستونهاشو اضافه کنین و بعد به فیلد مورد نظر از کلاس برنامه نویس بایند کنین (این بند باید دستی و تو کد انجام میشه)

    <sdk:DataGrid AutoGenerateColumns="False" Height="224" Name="dataGrid1" Width="256">
    <sdk:DataGrid.Columns>
    <sdk:DataGridTextColumn Header="ID" Binding="{Binding Path=ProgrammerID}"/>
    <sdk:DataGridTextColumn Header="FirstName" Binding="{Binding Path=FirstName}"/>
    <sdk:DataGridTextColumn Header="LastName" Binding="{Binding Path=LastName}"/>
    </sdk:DataGrid.Columns>
    </sdk:DataGrid>


    9 - تو نمایه سی شارپ اون صفحه، تو فرم لود یه نمونه از سرویس بسازین و یه نمونه از اونت بسازین و بعد تابع رو فراخوانی کنین.


    private BarnamenevisServiceClient client = new BarnamenevisServiceClient();
    public MainPage()
    {
    InitializeComponent();
    client.GetAllProgrammerCompleted += new EventHandler<GetProgrammersCountCompletedEventArgs >(client_GetProgrammersCountCompleted);
    client.GetAllProgrammerAsync();
    }


    10- دست آخر تو اونت اجرایی تابع، مقدار بازگشتی رو به خورد گرید بدین یعنی:


    namespace BarnameNevis
    {
    public partial class MainPage : UserControl
    {
    private BarnamenevisServiceClient client = new BarnamenevisServiceClient();
    public MainPage()
    {
    InitializeComponent();
    client.GetAllProgrammerCompleted += new EventHandler<GetProgrammersCountCompletedEventArgs >(client_GetProgrammersCountCompleted);
    client.GetAllProgrammerAsync();
    }

    void client_GetAllProgrammerCompleted(object sender, GetProgrammersCountCompletedEventArgs e)
    {
    uxProgrammerDataGrid.ItemsSource = e.Result;
    }


    }



    11- مصدوم آماده است. اف 5 لطفا


    حالا اگه بخوایم مقدار بازگشتی رو تو 3 تا textbox نمایش بدیم باید چیکار کنیم؟ بالفرض که مقدار بازگشتی یک رکورد شامل 3 فیلد باشه. اینجا اومدیم مقدار رو به itemsource گرید نسبت دادیم برای نمایش توی چند تا تکست باکس باید چیکار کنیم؟
    در کل می خوام وقتی کاربر شماره پرونده رو توی تکست باکس وارد کرد و اینتر کرد این شماره وارد شده در بانک جستجو بشه و در صورت موجود بودن بقیه اطلاعات مربوطه تو همون صفحه توی مثلا 10 تا تکست باکس دیگه نمایش داده بشه.

    ممنون میشم آقای تقوی جو و یا بقیه اساتید کمک بفرمایند.

  24. #184
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام به همه
    اینکه مقدار بازگشتی سه تا فیلد باشه باید یکی از این سه حالت باشه:1- تیوپل 2- ارئی 3- کالکشن
    که در هر سه حالت شما باید ساب آیتم یا ایندکس مورد نظر رو وصل کنین به تکست.
    اما اگه قراره که این تعداد زیاد بشه از آرایه یا لیست استفاده کنین. بعد بگین هر کدوم از آرایه ها رو در تکست باکس مورد نظرخودتون نشون بدین.
    یعنی مقدار بازگشتی تابع شما باید آرایه یا لیست باشه!
    آخرین ویرایش به وسیله taghvajou : چهارشنبه 19 مهر 1391 در 21:35 عصر

  25. #185
    کاربر دائمی آواتار یاسر مددیان
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    سرزمین پارس
    پست
    385

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سپاسگزارم. مشکلم حل شد.

  26. #186

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام
    بنده برزنونی هستم
    مدتی است که تاپیگ های شما را مطالعه میکنم. البته بصورت پراکنده.
    من در حین پیشروی یگ پروژه به مشکلات فراوانی برخورد میکنم و این باعث میشه که پروژه رو متوقف کنم و روی مشکلم متمرکز بشم.
    این موضوع باعث میشه که به خیلی از سایتهای داخلی و خارجی سر بزنم که آخرشم چیزی جز سردر گمی برام نداره.
    بیشتر رو برنامه های تجاری کار میکنم و مشکلات زیادی با wcf ria service دارم و همچنین با شناسایی کاربران.
    ببخشید یه درخواست غیر متعارف دیگه هم دارم و اون اینه که اگر ممکنه یه پروژه سبک ولی کامل وبدون باگ رو تو سایت قرار بدین تا بتونیم با مطالعه و یا ویرایش اون ، یه برنامه خوب برای خودمون از آب در بیاریم.
    گسترش دادن یه پروژه برام راحت تره تا اینکه ندونم باید از کجا شروع کنم.
    بشدت به کمک نیازدارم، بشدت!
    ساقول.

  27. #187

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام باتشکرازمطالب خوبتون
    من دوتا سوال دارم...
    من برای پروژه تحصلیم باید یه وب سایت با سیلورلایت درست کنم
    الان تقریبا طراحیش تموم شده ولی هرکاری میکنم سایتمscrollنمیخوره
    و اینکه مثلا میخوام ازمنوهای اماده یا مثلا امارسایت استفاده کنم ولی کدای همشونhtmlوجاواس چطوری میشه این کدا را تو سیلورلایت استفاده کنم

  28. #188
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام
    در مورد سوال اول: کجا میخواین اسکرول بذارین؟ بعضی از کنترلها خودشون اسکرول پذیرن و بعضی هاشون رو باید تو کنترل اسکرول ویور بندازین. مثلا اگه صفحه اصلی خود سایت رو میخواین اسکرول بدین، باید گرید روت رو بذارین تو اسکرول ویور.
    در مورد سوال دوم: کدهای آمار سایت رو تو صفحه ای اس پی که کنترل سیلورلایت توش هاست شده باید بذارین.

  29. #189

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    خیلی ممنون درست شد
    میشه یه توضیحی واسه جابه جا شدن بین صفحات و نمایش محتویات یه صفحه داخل یه فریم بدین
    من ی فریم گذاشتم وسط صفحه اصلی سایتم وقتی روی لینکام کیک میکنم محتویات صفحات موردنظرم داخل فریم نمایش داده میشه اما مشکل اینجاس محتویات و کنترل های روی فرم که وسط صفحن موقع نمایش محتویات صفحات درفریم زیر فریم نمایش داده میشن

  30. #190
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    خدا رو شکر
    ضمنا برای تشکر کردن از دکمه زیر پست استفاده کنین.
    میشه گفت تقریبا نفهمیدم سوالتون چیه ولی یه پاسخ کلی میگم. اگه کافی نبود شما دقیقتر بپرسین بنده هم دقیقتر عرض میکنم.
    دو تا کار میشه کرد برای جابه جا شدن: یکی استفاده از پئیج نویگیشن و دیگری عوض کردن کنترل کانتنت یه پیج.

  31. #191

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    من فقط میخوام بین صفحاتم جابه جا بشم
    یکی به صورت کلی که ازیک صفحه کلا به صفحه دیگه برم
    یکی هم به صورتی که میخوام مثلاباکلیک برروی یک لینک یه صفحه دیگه وسط همین صفحه اصلیم که لینک داخلش بود نمایش داده بشه
    واینکه با این جابه جا شدن بین صفحات دکمه BackوForwardبروزرم (مثل IE) فعال بشه که بتونم به صفحه قبلی وبعدی که قبلا رفتم برم.

  32. #192
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    برای جابه جایی بین صفحات از نویگئت سرویس و دستور نویگیت استفاده کنین و یوآر آی بهش بدین.
    یا نویگیئت فریم. کلا باید فایل زمل مورد نظرتون رو در قالب یه یو آر آی بهش ناوبری کنین.
    برای استفاده از دکمه های مرورگر،
    نویگئیت سرویس قابلیت استفاده از هیستروی رو داره. فقط تو فایل اپ اصلی برنامه اون رو فعال کنین.

  33. #193

    نقل قول: آموزش گام به گام سیلورلایت - Silverlight 4

    سلام
    کسی یه کد اسلاید شو برای سیلورلایت نداره؟
    ممنون میشم اگه بزارید

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •